Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.062
- 17.695
- 1.973
Mac anlarinda cok dikkatimi cekmemisti ama roportajda filan 15 yasinda gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL de otoban olacağı gerçeği ile yüzleşelimŞimdi biz bu adamın yerine bi sol bek mi düşünüyoruz? Bence gerek yok şu perfonmansı ile, hatta boey giderse kesinlikle sağ beke adam lazım Dubois ile felan geçmez sezon çok yavaşlatır takımı
Galatasaraylılık bize hep daha iyisini almayı emrederŞimdi biz bu adamın yerine bi sol bek mi düşünüyoruz? Bence gerek yok şu perfonmansı ile, hatta boey giderse kesinlikle sağ beke adam lazım Dubois ile felan geçmez sezon çok yavaşlatır takımı
Nasıl bu kanıya vardın? Kim geçti performansı yüksekken örnek var mı? Veya onun yerine kim gelecek mesela?CL de otoban olacağı gerçeği ile yüzleşelim
Tamam Kazımcan CL de Theo Hernandez olacaktır.Nasıl bu kanıya vardın? Kim geçti performansı yüksekken örnek var mı? Veya onun yerine kim gelecek mesela?
Senden bu cevabı beklemezdim Emrah brom. Alaycı yazman hiç hoş olmadı, gerçekten ciddi sormuştum ki bi üstte ki mesajda Keramettin mantıklı cevap vermiş.Tamam Kazımcan CL de Theo Hernandez olacaktır.
Sen de alaycı yazmışsın diye yazdım öyle.Senden bu cevabı beklemezdim Emrah brom. Alaycı yazman hiç hoş olmadı, gerçekten ciddi sormuştum ki bi üstte ki mesajda Keramettin mantıklı cevap vermiş.
Şöyle yapılsa tecrübeli bir sol bek alınsa ama Kazımcan oynasa yoksa oynamayarak gelişemeyecek 19 yaşında bir sol bek oldu, ben oyun tarzını Telles ve Teo karışımı olarak görüyorum. Gelecekte fiziği geliştiğinde çok farklı yerlerde görebiliriz. Ama gidip Dortmund'un sol bekini alırsak bu adamın gelişmesini engelleriz gibi geliyor. Yada hiç oyuncu alınmayıp Dubois sol bek yedeği sağ beke boey gibi atletik oyuncu almalıyız.Sen de alaycı yazmışsın diye yazdım öyle.
Kazımcan, hala pozisyon hataları yapıyor altyapısı forvet olmasından kaynaklı.
CL de mücadele edeceği kanat ya da beklerin fizikleri Arda ya da Ferdi den daha diri olacaktır.
Basit oynama alışkanlığı yok gibi, defansta top ondayken tedirginlik yaratıyor.