# Kazımcan Karataş

Kazımcan Karataş, Kerem Aktürkoğlu ve bu sene yapacağı çıkışla Barış Alper Yılmaz.. Şimdi sıra sizde Sizleride Avrupanın devlerinde izleyeceğiz diyeceğim ama zaten bir Avrupa devindesiniz ama kastım olan takımlar belli. O Yeteneğe ve Kaliteye fazlasıyla sahipsiniz.
InCollage_20230707_175827770.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cidden bu senede şöyle temizinden bi 25-30 maç çıkarırsa birazda pr çalışması yapılırsa iyi fiyata satarız

Ciddi olarak dünya piyasasinda böyle sol bek yok.
Hizli uzun dribblingi yüksek, ofansi güclü, defansi da gelisiyor
Ofansa dair o kadar da bir şey görmedik bence daha. Potansiyeli var ama. Tempolu ve hamleli olması da mevcut oyunumuzda ekstra parlamasını sağlar. Bir de beğendiğim bir özelliği baskı anında tıkanmıyor. Gerekirse driplingle de baskı kırabiliyor. Önemli bir potansiyel.

Ofansa dair o kadar da bir şey görmedik bence daha. Potansiyeli var ama. Tempolu ve hamleli olması da mevcut oyunumuzda ekstra parlamasını sağlar. Bir de beğendiğim bir özelliği baskı anında tıkanmıyor. Gerekirse driplingle de baskı kırabiliyor. Önemli bir potansiyel.
Gerekwiz orta yerine srkaya pas vs. Cikarmasi büyük özellik bence

Kendisi icin üzüldüm ama 2 sene ögrenir dahada komple olur. Daha 19 yasinda

Yani gereksiz bir sol bek teansferiyle sadece kazımın önünğ kapamadık aynı zamanda sınırdan dolayıda ekstra düşünücez yerli theo hernandez affet be bizi popülist hamleler uğruna olan sana oldu

Dogru duzgun oynamayacaksa takıma kiralansin. O potansiyeli yedekte oturtarak çöp etmeyelim

En az 1800 dakika süre alır kendi tahminimse 2000-2100 arası alacaktır.

Her turlu rotasyonda kendine yer bulacaktir. Sandiginiz gibi yazik etmedik. Bu sene cok mac var. Sakatlik kart cezasi vs her sey olabilir. Cok katki verecektir . Daha cok genc. Ogrenecegi cok sey var

Angelino'dan ogrenecegi cok sey var Kazimcan'in. Olaya boyle bakmak lazim. Hem bu kendisi icinde bir rekabet ortami olusturacak. Ofansif yonlerine buyuk katkisi olackatir Angelino'nun. Cok kulvarda olacagiz sure alacaktir ben gecen sezon basindan beri yaziyorum Kazimcan iyi bir oyuncu, nazar degmesin.

Yani gereksiz bir sol bek teansferiyle sadece kazımın önünğ kapamadık aynı zamanda sınırdan dolayıda ekstra düşünücez yerli theo hernandez affet be bizi popülist hamleler uğruna olan sana oldu
Gereksiz mi? Kariyeri boyunca 40 maça çıkmış bir çocuğa 60 maçlık bir sezonda tek başına forma verecektik heralde sık sık fırsat bulabilir kendisi de gereğini yapıp hazır tutarsa hiçbir kaybı olmaz.

Angelino geldi diye kendini salmassa bence yükselise gececektir rekabet yarisina girince, kendiside aslinda Angelino gibi hücümlara katilan bir bek. Tam bir firsat oldu, eksiklerini bu sekilde kapatabilir, zaten Türkiye kupasi maclardada banko oynar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden illa Angelino oynayacak diye düşünüyorsunuz.
Belki kazim ilk 11 oynayacak .

Geri
Üst Alt