# Kazımcan Karataş

angelino'yu hazırlayacağım diye umarım turu zora sokmayız, kazım oynadığı hazırlık maçlarında daha formda gözükmüştü turu geçene kadar oynamalı çünkü angelino hiç hazır değil.

hoca muhtemelen angelinonun ritim kazanmasını istiyor
Hocam dübua neden girdi ki ilk maçta, kazansın ritim bende isterim, hhücumda müthiş bir adam ama elinde Kazımcan gibi bir değerde var. Yunusu Keremi kazanıcam diye özel uğraş veriyor, aynı özveri bu çocuktada gösterilmeli.

Panik oldugu icin bicak sirti giden macta olmamasi cok normal. Ankaragucu macini hatirlayin. Hata yapma luksu olan maclarda ozellikle de ligde bol bol oynayacaktir

Hahaha zamaninda ne laflar ediliyordu :) Ilk gunden beri diyoruz, iyi oyuncu. Kazimcan bizim icin degerli ancak hocaya biraz sitem ediyorum cunku gorunen o ki Angelino pek de hazir degil. Neyse, ne idman izledim ne de oyuncularla ben konusuyorum. O nedenle dogru zamanda sure alacaktir. Aslan.

Hahaha zamaninda ne laflar ediliyordu :) Kazimcan bizim icin degerli ancak hocaya biraz sitem ediyorum cunku gorunen o ki Angelino pek de hazir degil. Neyse, ne idman izledim ne de oyuncularla ben konusuyorum. O nedenle dogru zamanda sure alacaktir. Aslan.
İkisi de bence değerli futbolcu Angelino da ciddi katkı verecek Kazımcan'ın da ondan öğrenecekleri olacak. Bek oyuncuları konusunda güzel rotasyon sağladık.

İkisi de bence değerli futbolcu Angelino da ciddi katkı verecek Kazımcan'ın da ondan öğrenecekleri olacak. Bek oyuncuları konusunda güzel rotasyon sağladık.

Angelino basliginda yazdim Umut. Ayni seyleri yazdim hatta :) Kazimcan icin iyi rol model lutfen bir goz at. Ancak, Angelino tempo/fizik olarak hazir degil. Ilk mac yine ayni adama karsi zorlandi. Bu mac belki Kazimcan denenebilirdi ki dedigim gibi yine Hoca ben degilim :)

Angelino basliginda yazdim Umut. Ayni seyleri yazdim hatta :) Kazimcan icin iyi rol model lutfen bir goz at. Ancak, Angelino tempo/fizik olarak hazir degil. Ilk mac yine ayni adama karsi zorlandi. Bu mac belki Kazimcan denenebilirdi ki dedigim gibi yine Hoca ben degilim :)
Aslında olabilirdi ama Angelino oynaması daha iyi gibi geliyor en azından fiziksel olarak maç temposu kazanır.

Kapanan takımlara karşı kilidi kırmak için Angelino tipi oyun görüşü yüksek beklerle oynamak gerekiyor. Ancak bazı durumlarda da Kazımcan gibi atletizmi ve dinamizmi yüksek oyunculara da ihtiyaç olabiliyor. Sol bekte güzel bir rotasyon oldu.

Canavar gibi 3. yerli bu oyuncu işte. Birkaç maç dışında hemen her oynadığı mücadelede gayet iyi katkı verdi. Angelino alınacağına uygun fiyatlı, gelecek vadeden, yedek olmayı sorun yapmayacak genç bir sol bek yedeği alıp, ona harcadigimiz parayı başka mevkilere kullanabilirdik.
Şimdi Angelino'yu birkaç maç oynatmasan sorun çıkaracak, olan bu çocuğa olacak..

Geri
Üst Alt