# Kazımcan Karataş

Ben de Ocak ayina kadar oynasin diyordum ama sürekli ayni hatalari yapiyor.

Son golde de topu bırakıp kaleye geçmiş halı saha mı oynuon evladım
Neyse yinede seviyorum bu oğlanı ben

İlk golde resmen uyudu ikinci golde hatalar zinciri yaptı.. Bir kere bu kadar ağır kalması kabul edilemez resmen kosamadi hataylinin peşinden..Davinson Sanchez yerlerde yuvarlanıp ilk pozisyon o sutu attirmadi Kazimcan bön bön izledi golü atan adamın önüne kaysa top direk carpacakti beyimiz ayaktan eşlik etmeyi tercih etti..

Yetersiz maalesef ve hata yapmaya çok meyilli, 1 yıldır adam gibi bir solbek bulamayan yönetim suçlu ama bu çocuk değil

Gecen sezon oynadigi maclarda begenmisdim. Bu sezon ne olduysa cok hata yapiyor, heyecanli ve yanlis kararlar veriyor.

Özgüven sorunu var

Gecen sezon oynadigi maclari hatirlayalim mesela

Iyi oynadigi maclar oldu ankaragucu maci disinda

Gerileme var tabiki performansinda cünkü özgüven yok ve bu yüzden panikliyor telasli oynuyor

Oynamadan toparlayacagi bir durum degil yani,kullanmak istiyorsak oynamaya devam etmeli

takımın en overrated topçusu. Anlamsız bir kazım diloluğu var taraftarda. Neyini gördüyse millet sanki, kazım da kazım. Kazım’ı oynatmaya devam ederse şampiyonluğu verir. Maden orası resmen. Uzun süredir bu kadar sırıtan bir performans görmemiştik. Bugün için zaten olmaz da, 3 sene sonra falan yine olmaz bundan. Teknik yok, kondisyon yok, futbol aklı yok, defansif müdahale yok, yok da yok. Angelino’yu mecbur oynatacağız bana göre. Bu riski daha fazla taşıyamazsın.

Lig'de bu sezon 4 maçta oynamış ve bunların 2 tanesinde ilk 11 başlamış maça.Oyuncularda sürekli ilk 11 başlayarak form kazanması önemli özellikle savunmada bulunan oyuncuların sürekli birbirleriyle oynayıp alışması gerek.Bu sene üst üstte oynadığı maç sayısı olmayan 1 oyuncuyu ben eleştirmem.Şöyle 2-3 maç üst üstte oynasın toparlar büyük ihtimalle..

Geçen sene aduket in kötü performansından sonra aldığı forma ile bize katkı sağladı. Lig için çokta iyi oynamıştı.
Bu sene ilk bulduğu fırsatta sakatlandı ve ondan sonra özgüveni bitti çocuğun. Olur olmazı başka mevzu ama sakatlıklardan dolayı her konuda geriledi. Umarım kafasını toplar ama bizde ama başka takımda düzenli oynayacak seviyeye gelir. Karakteri düzgün bir çocuk.

Geçen sene aduket in kötü performansından sonra aldığı forma ile bize katkı sağladı. Lig için çokta iyi oynamıştı.
Bu sene ilk bulduğu fırsatta sakatlandı ve ondan sonra özgüveni bitti çocuğun. Olur olmazı başka mevzu ama sakatlıklardan dolayı her konuda geriledi. Umarım kafasını toplar ama bizde ama başka takımda düzenli oynayacak seviyeye gelir. Karakteri düzgün bir çocuk.
tavanıyla tabanı çok farklı çocuğun

dediğin gibi özgüven problemi tamamen sıçtı mı tam sıçıyor iyiyken de baya iyi

bi ara toparlar gibi oldu ama yetmez çok maç verdirir. kariyerinin maçını bayern'e karşı oynayarak çıkardı. onda da hatası var ama oynadı. angelino oraya monte edilmeli baska çıkar yolumuz yok.

Geri
Üst Alt