# Kazımcan Karataş

Tel tel dökülse de aslan kaplan mı çekmeliyiz? Bir zaman gelip de bu takımda banko oyuncu mertebesine ulaşması hoş bir sürpriz olur benim için; çok ciddi seviye atlaması lazım.

Bir yemeğin lezzeti konusunda yorum yapmak için o yemeği iyi yapabilmek gerekmiyor. Ne dersin?..
Hayır aslan kaplan çekmeye gerek yok makul eleştiri yapmak gerekiyor. Keza onu oynatan hoca. Eleştirecekseniz önce onu eleştireceksiniz. Topçu bilerek oynamaz, kalitesi bellidir ama oynamaz onu eleştirirsin. Yemeği iyi yapan lezzetini de daha iyi anlar.
İyi forumlar dilerim

Hayır aslan kaplan çekmeye gerek yok makul eleştiri yapmak gerekiyor. Keza onu oynatan hoca. Eleştirecekseniz önce onu eleştireceksiniz. Topçu bilerek oynamaz, kalitesi bellidir ama oynamaz onu eleştirirsin. Yemeği iyi yapan lezzetini de daha iyi anlar.
İyi forumlar dilerim
Forumda yorum yapan hiç kimse futbol alimi değil, birkaç narsist dangalak dışında öyle bir iddiada bulunana da rastlamadım. Kendimizce olumlu-olumsuz görüşlerimizi paylaşmayacaksak foruma gerek yok; kapatalım gitsin. Yahut daha iyisi, buna tahammül edemeyenler boş yere gerilmesin, daha faydalı başka bir sürü meşgale var. İyi forumlar...

Hiç bir şey olmaz bu arkadaştan değil bize süper ligde herhangi bir takıma olmaz. Bir defa oyun bilgisi diye bir şey yok, 2 kere ciddi sakatlık yaşadı iki sakatlıktada kendi kendini sakatladı. İlkinde geçen yıl İstanbulspor maçıydı, taca çıkmış veya çıkmak üzere olan topa bilinçsizce atladı ve bilek bağını yırttı bu senede Başakşehir maçında hayatımda ilk defa gördüğüm şekilde topu sürmeye başlayıp 2 kişinin arasına bodoslama dalıp dizi patlattı, bırakın tekniği taktiği şunlar bile futbolcu olamayacağının kanıtı.

Sakatlıktan sonra birkaç maç kötü oynayıp eleştirilince öz güveni düşmüş.

Arkadaki rakibe yetisirim diye fazla mesafe veriyor. En azindan bana bilerek yapiyor gibi geldi. Bilerek yapiyorsa yapmamasi soylenmeli, bilerek yapmiyorsa stoperlerden biri uyarmali.

Ciddi psikolojik bariyerleri var malesef. Oglum ben de balik burcuyum, bu ne duygusallik lan?

Olum bir ayakların titremesin ya, biraz nabzına ayar versen belki iş çıkaracaksın.

bölgesine atılan hava toplarinda topa vurmayı, rakibi bozmayı filan geçtim ziplamiyor bile her topa rakipten 3 metre uzakta yakalanıyor. rakibe en azından 30 cm yakın olsa adam yine vurmakta zorlanır ama rakipler hep kazimcan' in bakışları altında kafa vuruyorlar. umarım gol yemeden birileri bu konuda şu çocuğu uyarır.

İyi oynadı ama sanki hep hata yapacakmış gibi. Ama bu çocuğu takıma kazandirirsak büyük iş yaparız.

Kazımcan bu değildi. Çok sakar görüntü veriyor. Sakatlıklar çok etkilemiş.

Geri
Üst Alt