- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
mesele bu yorumun futbolla olan alakası nedir?
20 yaşında bir gencin o adamın arkasında kalmaması gerekir. Geriden gelip geçti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesele bu yorumun futbolla olan alakası nedir?
ulan arkasında kaldığı kişi oğuz aydın 23 yaşında kanat o da20 yaşında bir gencin o adamın arkasında kalmaması gerekir. Geriden gelip geçti
adamla eşit şartta mı kostular!!20 yaşında bir gencin o adamın arkasında kalmaması gerekir. Geriden gelip geçti
Arkadan gelip geçiyor olum adam oğuzu aydını beni bağlamaz biri Galatasaray topcusu birisi alanya.ulan arkasında kaldığı kişi oğuz aydın 23 yaşında kanat o da
nerenle nasıl ne amaçla izliyorsun şu oyunu
Şartlar neydiadamla eşit şartta mı kostular!!
kazım ortadan koştu adamı yakalayabılmek icin top oguzun önüne düşüyor adam ivme aldı normal yaniArkadan gelip geçiyor olum adam oğuzu aydını beni bağlamaz biri Galatasaray topcusu birisi alanya.
Şartlar neydi
Topa yetişemeyeceksen eğer doğrudan topa bodoslama koşmayacaksın. Bu hatayı CL de yapsa yedirmişti golükazım ortadan koştu adamı yakalayabılmek icin top oguzun önüne düşüyor adam ivme aldı normal yani
clde oguz kadar hızlı eleman yokTopa yetişemeyeceksen eğer doğrudan topa bodoslama koşmayacaksın. Bu hatayı CL de yapsa yedirmişti golü
Yanlış şekilde baskı yaptı o zaman caprazlama koşacaktı, bu çocuk topun nereye nasıl düşeceğini nasil yetisecegini bilemiyor ön göremiyor.kazım ortadan koştu adamı yakalayabılmek icin top oguzun önüne düşüyor adam ivme aldı normal yani
clde oguz kadar hızlı eleman yok
angelıno her mac böyle adam kacırıyor dostumBu maçı o pozisyon sayesinde kaybetseydikte aynı ciddiyette görmek isterdim seni. İyi günde hatasını söylemezsen kötü günde kaybedersin cocugu.
Korner dönüşü orası ona verilmişyav o pozisyonda adam sagdan geliyor oguz düz koşuyor yakalayamaması normal bide bu adamın görevi degil o bölge
tamamda top sag kanada evriliyor kazım ise ortada pozisyon almıs diger oyuncu kımdı geride kalanKorner dönüşü orası ona verilmiş
Adamın kaç metre önünde başladı ve topsuz koştu herif topla kaç boy fark attı
Kabul edilemez bir görüntüydü aynı Mesut Özil'in Çikıltaoya attığı farkı anımsattı
Ne bileyim kimditamamda top sag kanada evriliyor kazım ise ortada pozisyon almıs diger oyuncu kımdı geride kalan
Ne alaka birader angelino ile? Saplayım onaangelıno her mac böyle adam kacırıyor dostum
kazımcan yakısıklı dıye mı kuduruyorsun??
allah feramuzunu versınNe alaka birader angelino ile? Saplayım ona