Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.628
- 1.353
- 1.468
Çok sırıtıyor.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma falan 2. 3. Planda benim için. Hırs yok bu çocukta, ben bu formayı almak istiyorum diye yırtınması gerekir ama yok, ne uzuyor ne kısalıyor.Bir adam hiç mi savunma yapamaz
Hırsı olmadığını nasıl anladınSavunma falan 2. 3. Planda benim için. Hırs yok bu çocukta, ben bu formayı almak istiyorum diye yırtınması gerekir ama yok, ne uzuyor ne kısalıyor.
Bukadar siritmiyodu, noldu da böyle oldu
Sahadaki hal hareketlerini izlemen yeterliHırsı olmadığını nasıl anladın
Paniği heyecanı görebiliyorum ama hırssızlık, lakaytlık gibi bir şeyi göremiyorumSahadaki hal hareketlerini izlemen yeterli
Çok daha iyi olabilir bu fizikle ama çaba yok gibi. En basiti temaslı oyunda hiç yokPaniği heyecanı görebiliyorum ama hırssızlık, lakaytlık gibi bir şeyi göremiyorum
Çapı bu sadece. Ya da şöyle sorayım sence normalde çok daha iyi biri ama kasmadığı için böyle görünüyor gibi bir durum mu var.
Allah korusun, sağından solundan atıp atıp geçerlerManu maçında çok sırıtır. Sabri’nin kondisyonu olmayan versiyonu gibi.
2 tane çok ağır sakatlık yaşadı bence ondan.
Geçen sene 1-1.5 ay falan gitmişti diz bağlarımda esnemeden ama önemli denecek bişey yok. Üst bacakları güçlendirmesi gerek ama hala fizik aynı. İkili mücadelelerde de fark yratır aslında güçlendirme yapsaSakatligin biri 24 gün biri 11 gün sürdü, cok agir diyecek bisey yok rtas
Fiziğinde ne var ki boyu uzun bi de kolları güçlü uzun taç atabiliyor. Onun dışında ne güç var ne hız ne de yerden yükselme kabiliyeti.Çok daha iyi olabilir bu fizikle ama çaba yok gibi. En basiti temaslı oyunda hiç yok
Çaba etmiyor mu, yapısı mı öyle? Bilmiyorum. Şu an için bir seçenek olarak görünmüyor. İyi bir Galatasaray’lı olduğu için çaba sarfediyordur herhalde diye düşündüm ama bilemeyiz tabi.Çok daha iyi olabilir bu fizikle ama çaba yok gibi. En basiti temaslı oyunda hiç yok