# Kazımcan Karataş

Çok sırıtıyor.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezonun sonlarındaki gibi daha özgüvenli ve konsantre gördüm bugün, Kazımcan'a ligde çok ihtiyaç var form tutması değerli olur.

umarm fıkrınızı degıstırır bu söylem

Paniği heyecanı görebiliyorum ama hırssızlık, lakaytlık gibi bir şeyi göremiyorum

Çapı bu sadece. Ya da şöyle sorayım sence normalde çok daha iyi biri ama kasmadığı için böyle görünüyor gibi bir durum mu var.
Çok daha iyi olabilir bu fizikle ama çaba yok gibi. En basiti temaslı oyunda hiç yok

Hic güven vermiyor, her an sicabilir diyorsun hep.

Kazimcanla sezon bitmez

Sakatligin biri 24 gün biri 11 gün sürdü, cok agir diyecek bisey yok rtas
Geçen sene 1-1.5 ay falan gitmişti diz bağlarımda esnemeden ama önemli denecek bişey yok. Üst bacakları güçlendirmesi gerek ama hala fizik aynı. İkili mücadelelerde de fark yratır aslında güçlendirme yapsa

Genç adamsın, kontra yediğimiz pozisyonda nasıl yetişemiyorsun kardeş ya. İyi oynarsın kötü oynarsın anlarım da bu fizik durumu ne böyle. Koca yaz döneminde hiçbir gelişim gösterememişsin, yazık valla.

Çok daha iyi olabilir bu fizikle ama çaba yok gibi. En basiti temaslı oyunda hiç yok
Çaba etmiyor mu, yapısı mı öyle? Bilmiyorum. Şu an için bir seçenek olarak görünmüyor. İyi bir Galatasaray’lı olduğu için çaba sarfediyordur herhalde diye düşündüm ama bilemeyiz tabi.

Geri
Üst Alt