Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.458
- 65.625
- 3.963
Gereksiz yükleniliyor gençlere şans verilsin isteniyor ama direk anında gömüyorlar sonra vay efendim hoca niye gençleri oynatmıyor.Turap tarafını görünce orayı sallamadılar pek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gereksiz yükleniliyor gençlere şans verilsin isteniyor ama direk anında gömüyorlar sonra vay efendim hoca niye gençleri oynatmıyor.Turap tarafını görünce orayı sallamadılar pek
Turap'ın fizik sıfırmış gerçekten, Kazımcan ilk kontrolünü geliştirmeli. Fizik olarak alt yapılara göre baya topçu gibi duruyor ama bu avantajı henüz kullanamadı. Ülkede sol bek kıtlığı varken bu şans sana geldiyse değerlendirmelisin.Gereksiz yükleniliyor gençlere şans verilsin isteniyor ama direk anında gömüyorlar sonra vay efendim hoca niye gençleri oynatmıyor.
Ne hırsı rtş5 yil da oynasa bundan Galatasarayin beki olamaz, inanilmaz beceriksiz duruyor, bazen topu bile kontrol edemiyor, sanki ömründe ilk defa top oynar gibi görüntü ciziyor.
Insanda biraz hirs yapmaz mi kardesim? Baris gelmis senin yerini kapmis. Bunu insan gururuna yediremeyip iki kat daha fazla calisir. Yok sifir ilerleme var.