- 4 Ağustos 2009
- 83.736
- 62.400
- 5.093
Bunun yerine önce barışı sonra kaani daha sonra berkani oynatiyorsak bunu niye kadroda tutuyoruz ki. Kiralayın gönderin gitsin. Mantık nerede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kendini köreltiyor. Yerine oynatılanların hiçbiri Kazım oynasın dedirtmedi bizeOnce Angel simdi Berkan askina cocugu koreltmeye devam. Salin gitsin oynayacagi bir yere.
Az bucuk guv3ni vardi. 10-15 mqc Angel'e katlanan hoca bu cocuga neye guvenip oynatmadi da fitti CL mqcina cikartti?Kendi kendini köreltiyor. Yerine oynatılanların hiçbiri Kazım oynasın dedirtmedi bize
Ne zaman oynatsa açık verdi. Okan hocaya suç bulmuyorum.Az bucuk guv3ni vardi. 10-15 mqc Angel'e katlanan hoca bu cocuga neye guvenip oynatmadi da fitti CL mqcina cikartti?
Haci, Angel'den ne iyi oynadi ne kotu oynadi. Ac her ikisinin oynadigi maclarda sol kanattan yenen gollere bak. Tipatip ayni. Ama gecen sezonu cok fena bi sekilde bitirmeyen cocuga bir dakika sure vermeden 3 ay kenarda bekletti adam yahu. Onu demeye calisiyorum. Sonra gitti Bayern macinda sahaya saldi. Asil Angel'in asinaligindan dolayi oynamasi gereken macta. Kenarda sus bitkisi gibi tutacagina sal gitsin. Simdi de Berkan'i geri getirip Eyup'un alacagi dakikalardan calacak.Ne zaman oynatsa açık verdi. Okan hocaya suç bulmuyorum.
Angelino'dan net kötüydü. Bayern maçında oynatmasa iyiydi evet. Berkan Eyüp'ten iyi daha fazla oynaması normal. Ha Berkan sol bek olduğu için Eyüp'ün süresinden çalmıyor şu anHaci, Angel'den ne iyi oynadi ne kotu oynadi. Ac her ikisinin oynadigi maclarda sol kanattan yenen gollere bak. Tipatip ayni. Ama gecen sezonu cok fena bi sekilde bitirmeyen cocuga bir dakika sure vermeden 3 ay kenarda bekletti adam yahu. Onu demeye calisiyorum. Sonra gitti Bayern macinda sahaya saldi. Asil Angel'in asinaligindan dolayi oynamasi gereken macta. Kenarda sus bitkisi gibi tutacagina sal gitsin. Simdi de Berkan'i geri getirip Eyup'un alacagi dakikalardan calacak.