# Kazımcan Karataş

Bence bu herifte is yok. Bjk'ye pustluk olsun diye aldik

Bunun yerinde olsam köpek gibi çalışırım. Formayı kapmak için g*tümü yırtarım.

Böyle bir fırsat bulamayabilir sonra.

iyi olmasa da oynamalı başka yolu yok, aanholtun şu anki halinden çok da kötü olmaz zaten diye umuyorum

10 dakika görebildik kendisini sadece. Neden bir şans bulamıyor bu arkadaş? Oynasın bi bakalım yetersizse tekrar yedeğe çekilir zaten. Fırsat vermeden nasıl bileceğiz?

Boey'i de az daha bedavaya gönderecektik mecburen oynattık herif çılgın atmaya başladı. 1-2 maç oynasın da görelim yav belki iyi bir çıkış yapacak.

ortalama bir bek performansı bile versen yeter. saçmasapan gol yedirme gerisini ilerisi halleder.

kontejyanda iyi bir alternatif

Milli takımın sol bek havuzu:
Ferdi Kadıoğlu
Rıdvan Yılmaz
Eren Elmalı

Süper Lig'de ilk 11 oynayan sol bekler:
Güray Vural
Caner Erkin
Uğur Çiftçi
Alper Uludağ
Ali Yaşar

Yurt dışında oynayan diğer sol bekler:
Aziz Behich
Kerim Çalhanoğlu

Kazımcan Karataş'ı kazanmamız lazım.

şu an önünde en büyük fırsat olan oyuncu

Bizim taraftar elinde bıçak 1 maç oynasın kötü oynasinda keselim diye bekliyor bize vanholt gibi yetersizler mustehak aslında 8jk alsa ve oynatsaydi ısrarla vay be adamlar yerli sol bek buldu derdik

Turkcesi guzel, akilli ve efend ibir cocuk.. /isin futbol boyutunun disinda, gorunen o ki guzel bir kardesimiz. Ondan beklenen bizi sol-bek sorunumuzdan kurtarmasi. Gereken cok calismasi ve formayi kapmasi, almasi degil kapmasi. Okan Hoca'da denemeli ve sans vermeli. Bekliyoruz seni Kazimcan, ustune duseni yap, buyuk sans geldi ayagina.

çok gereksiz bir önyargı var.90 dk izlemedik hiç

yabancı sınırına asıl çözüm için tıklayınız

1662843109194.png

Ergün penbenin gençliği desem sizi maziye götürmüş olur muyum?

Gençlik dönemlerini hatırlıyorum da şimdikine benzer bir durumdaydık. Takıma popescu yeni katılmıştı sol bekte de capone oynuyordu.
Yabancı sınırı nedeniyle caponeyi stopere o bölgeye de genç Ergün’ü koymuştu. Sonrasında aldı yürüdü yine aynısı olursa şaşırmam.

Gençlik dönemlerini hatırlıyorum da şimdikine benzer bir durumdaydık. Takıma popescu yeni katılmıştı sol bekte de capone oynuyordu.
Yabancı sınırı nedeniyle caponeyi stopere o bölgeye de genç Ergün’ü koymuştu. Sonrasında aldı yürüdü yine aynısı olursa şaşırmam.

Geri
Üst Alt