Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Bence bu herifte is yok. Bjk'ye pustluk olsun diye aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok daha kötü olur Aanholt savunma konusunda iyi oynuyor oyun kurulumunda da var ama hücum da hiçbir şey yapamıyoriyi olmasa da oynamalı başka yolu yok, aanholtun şu anki halinden çok da kötü olmaz zaten diye umuyorum
Karşısında Mamadou Fall olacak bence riske atmış oluruz Fall baya hızlı dripling üzerinden çizgiye inip içeriye çeviren futbolcu en tehlikeli adamlarının başında geliyor.Kasimpaşa maçı oynaması için uygun bir maç denemek lazım bi 90 dk mentali güçlü bir oyuncu izlenimi veriyor yeteneğini sahada görmek gerek
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ergün penbenin gençliği desem sizi maziye götürmüş olur muyum?
Gençlik dönemlerini hatırlıyorum da şimdikine benzer bir durumdaydık. Takıma popescu yeni katılmıştı sol bekte de capone oynuyordu.
Yabancı sınırı nedeniyle caponeyi stopere o bölgeye de genç Ergün’ü koymuştu. Sonrasında aldı yürüdü yine aynısı olursa şaşırmam.
Ergün penbenin gençliği desem sizi maziye götürmüş olur muyum?
Gençlik dönemlerini hatırlıyorum da şimdikine benzer bir durumdaydık. Takıma popescu yeni katılmıştı sol bekte de capone oynuyordu.
Yabancı sınırı nedeniyle caponeyi stopere o bölgeye de genç Ergün’ü koymuştu. Sonrasında aldı yürüdü yine aynısı olursa şaşırmam.