- 24 Temmuz 2021
- 12.793
- 4.993
- 618
Vasat alt lig oyuncusuBu herif topçu değil koşuşu bile fail dediğimizde inanmadı kimse
Pvayı kesmesini geçtim yedeği bile olamıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat alt lig oyuncusuBu herif topçu değil koşuşu bile fail dediğimizde inanmadı kimse
Pvayı kesmesini geçtim yedeği bile olamıyo
EvetVasat alt lig oyuncusu
Ben oyunumuzu bayern münih'in oyununa benzetiyorum orda da davies daha hücumcu bir bek o kanatı komple kullanıyor pavard ise nerdeyse stoper gibu kalıyor çok fazla ileri çıkmıyor. Bizde de şuan da davies rolünde boey pavard rolünde van aanholt oynuyorAanholt'un ileri çıkması konusunda bu kadar geri planda kalması taktiksel bir nedene bağlı olabilir. Bir bek hücuma çıktığında diğer bek savunmayı üçlüyor bizim oynadığımız taktikte. Biz de atakları genelde Boey'in kanadından yaptığımız için geri kalmak durumunda kalıyor. Bir de Kerem kanat forveti gibi oynadığı için geri gelmeleri problemli oluyor. Dolayısıyla Aanholt'u diğer oyuncularımıza yaptığımız gibi fazla gömüyoruz.
TamamEvet
Aferim
Öğrenicen yavaş yavaş
Sol beki türk yaptigimiz anda istedigimiz her oyuncuyu rahatca degistirebiliyoruz benim hesabima göre.Bu, Taşdemir veya Berkan'dan birini 11'e koymak şart. İlk 11'i geçtim Kerem'le Yunus yerlerde sürünürken oyuncu bile değiştiremiyoruz.
tayfur ne işe yarıcak bizde?Kadroya bile giremiyor çocuk. Bjk'ye nispet olsun diye yapıldı sanırım bu transfer. Tayfur Bingöl'ü almalıydık.
Sol bek oynatırdık işte.tayfur ne işe yarıcak bizde?