# Kazımcan Karataş

Aanholt'un ileri çıkması konusunda bu kadar geri planda kalması taktiksel bir nedene bağlı olabilir. Bir bek hücuma çıktığında diğer bek savunmayı üçlüyor bizim oynadığımız taktikte. Biz de atakları genelde Boey'in kanadından yaptığımız için geri kalmak durumunda kalıyor. Bir de Kerem kanat forveti gibi oynadığı için geri gelmeleri problemli oluyor. Dolayısıyla Aanholt'u diğer oyuncularımıza yaptığımız gibi fazla gömüyoruz.
Ben oyunumuzu bayern münih'in oyununa benzetiyorum orda da davies daha hücumcu bir bek o kanatı komple kullanıyor pavard ise nerdeyse stoper gibu kalıyor çok fazla ileri çıkmıyor. Bizde de şuan da davies rolünde boey pavard rolünde van aanholt oynuyor

mata'nın bugünkü performansı ve okan'ın yediği golden sonra by jöleye ihtiyacımız olacak gibi

Bu, Taşdemir veya Berkan'dan birini 11'e koymak şart. İlk 11'i geçtim Kerem'le Yunus yerlerde sürünürken oyuncu bile değiştiremiyoruz.

Bu, Taşdemir veya Berkan'dan birini 11'e koymak şart. İlk 11'i geçtim Kerem'le Yunus yerlerde sürünürken oyuncu bile değiştiremiyoruz.
Sol beki türk yaptigimiz anda istedigimiz her oyuncuyu rahatca degistirebiliyoruz benim hesabima göre.

Abdül'ün yerine Mete Han, sol beke Kazim/Berkan/Tasdemir, kanatta Yunus/Kerem/Baris ücünden biri gibi opsiyonlarimiz var.

Yabancilari kafana göre diz.

azıcık defans azıcık tempo yapsın yeter sol bekte yerine oynayanlarda uçup kaçmıyor hiç değilse oyuncu hakkımız artar

Altay dönemlerinde genel de sol çizgi de baya iyi oynuyordu hücum yönünden fazlasıyla katkı verir skorda yapar ama defansif zaafları olacaktır arkasını birisi toparlayabilirse sol çizgiye acayip enerji katar. En iyi özellikleri dar alanda hızlı ve keskin dönüşleri bir anda topu kaptırıyor gibi olur ama 2-3 kişiyi oyundan düşürür bir de topla kısa mesafe de al ver yapması da baya iyi dediğim gibi defansif anlamda sıkıntı yaratır onu çözersek bence 11'de 2-3 maç alıştıktan sonra formayı bırakmaz.

Adana Demirspor deplasmanında da olmamasını anlayabiliyorum Yusuf arkasına sarksa maç boyu sıkıntı olacak PVA olsaydı da aynı olacaktı bence Dubois bu maçlık oynaması gerekiyordu. İlerleyen süreçte yavaş yavaş 11'de görebiliriz.

Kadroya bile giremiyor çocuk. Bjk'ye nispet olsun diye yapıldı sanırım bu transfer. Tayfur Bingöl'ü almalıydık.

skor üretememe sorunu elimizi kolumuzu bagliyor. bulduklarimizin kücük bir bölümü atmis olsaydik hem puan olarak daha iyi durumdaydik hemde bu gibi elemanlari atiyorum skoru aldiktan sonra son 10 15 dk oyuna alip görme firsatimiz olurdu. skoru alamayinca bu adamlari bir türlü oyuna alamiyoruz ve kerem yunus kanadina mahkum kaliyoruz. bele vaziyete soxam

Emre T'den kötü olmasi üzücü

Al şu formayı ve bırakma artık vakit geldi.

19 yaşındasın ve tüm taraftar senin oynamanı ve formayı daimi olarak kapmanı istiyor, böyle bir fırsat eline geçmişken teperse futbolu bıraksın bir zahmet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt