# Kazımcan Karataş

Eğer uzun süreli sakatsa, Caner Erkin gelebilir, yani gelmesini isterim demiyorum ama gelirse de şaşırmam

2 maça döner aslan parçası, kontenjan muhabbetinde elimizi feci derecede rahatlatıyor. Emre ve Kazım dönüşümlü oynarsa sıkıntı yaşamayız.

Kazımcan Karataş hatasız ve gayet iyi bir sol bek performansı veriyordu. Gençliğiyle Kuvvetiyle Hızıyla ve Şutlarıyla çok değerli bir kazanım bizim için ama malesef sakatlığı oldu ve ciddi duruyor umarım iyi olursun aslanım acilen.. değerlisin -q9py7n.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kırmızı görmediği için şanslı saymalı kendisini.

Çok yetersiz tamamen yerli oldugu için yalanıyor

Gecmis olsun

Yürürken sakatlandı resmen.Bu tip uzun boylu oyuncuların vücut dengesi düşük olduğu için çok kolay sakatlanabiliyo maalesef

İddia ediyorum şu çocuk altyapıdan çıksa ve ilk defa bu sezon görsek şu an herkes çocuğun üstüne titriyor olurdu. Benim anlamadığım bu çocuğun nesi beğenilmiyor. Fiziği iyi, tekniği iyi, defansif yönü bizim seviye takımı rahatlıkla götürür. Çocuğun daha 3. 11 çıktığı maç ama 27 yaşına gelmiş Emre Taşdemir kadar bile sabredilmiyor. Umut beslenmiyor.

Böyle de tuhaf bir taraftara sahibiz.

Emin, Metehan, Kazımcan, Baran, Yusuf Demir. Bunlar aynı yaşta, hatta Metehan, Emin’den daha büyük. Sorsan taraftara Baran ve Metehan der ve taparlar. Niye çünkü onlar altyapıdan çıktı ve ilk defa bu sahnede kendini gösteriyorlar. Emin 16 yaşından beri zaman zaman Galatasaray forması giyiyor, dolayısıyla “artık bu çocuktan olmaz” tribine giriliyor.

Bu sahneye erken çıkmayacaksın, başka kulüpten gelmeyeceksin. Galatasaray taraftarının sevgisini ve beğenisini kazanmak için başka çaren yok. Mesela Fenerbahçe böyle değil, altyapısı yetersiz olduğu için dışardan gelen gençlerde de aynı heyecanı yaşayabiliyorlar.

Zaten düştükten sonraki bağırması ve surat ifadesi sakatlığın hafif olmadığını belli etmişti.

İnşallah burkulma ya da bağ kopması falan olmamıştır demiştim içimden. Umarım çabuk iyileşir, önümüzdeki haftalarda PvA'nın daha fazla süre bulma ihtimali beni ürpertiyor.

Güzel de maç çıkarıyordu dün aslan. Yazık oldu gerçekten.

Emre de en fazla 2 maç oynayabiliyor. 20 mac pvayla ne yapicaz biz. Boku yedik.

Geri
Üst Alt