# Kazımcan Karataş

First touch düzelirse epey is yapar. Bu sene ligde toplam 390 dakika forma giydigi unutulmamali. O bölgede bu sene gelisi güzel herkese forma verdik ama kadronun geri kalaninda istikrar sagladigimiz icin seri galibiyetleri siraladik. Kendini her gecen yil daha fazla gelistirip elimizi rahatlatmasini bekliyoruz. Bugün iyi oynadi.

1-Taç atışıyla pozisyona sokuyor,Premier Lig'in dikkatini çekebilir.

2-Fiziğiyle takımın boy ortalamasını yükseltiyor, gençliğiyle takımın yaş ortalamasını düşürüyor,temposuyla da takımın ritmini yukarı çekiyor.

3-Hem ileriden geriye devsirilmesi hem de yaşı nedeniyle eksiklikleri olabilir lâkin öğrenmeye açık, burada hocalara görev düşüyor.
4-Uzun süren sakatlığa rağmen dönüşü muhteşem,taktir ettim.Maç içinde ne tempo veriyor dedim her ileri çıkışında, hayran hayran izledim.

Yani sunu anlamiyorum. Bu cocukta bu potansiyel zaten vardi. 1 mac sendeledi diye kesip atti herkes. Bas bas bagirdik burada, Adekugbe icin bir gelecek olamaz ama Kazimcan icin bu mevcut. Potansiyeli var, ayrica Turkcesi guzel eli ayagi duzgun bir cocuk. Yasi oldukca musait ileriye donuk yogurmak/pisirmek icin. Dubois'da arkasinda bir sorun oldugunda gerek yoktu. Basarilar Aslan'a, cok daha iyi yerlere gelir umarim ama bunun icin cok calismali.

Yani sunu anlamiyorum. Bu cocukta bu potansiyel zaten vardi. 1 mac sendeledi diye kesip atti herkes. Bas bas bagirdik burada, Adekugbe icin bir gelecek olamaz ama Kazimcan icin bu mevcut. Potansiyeli var, ayrica Turkcesi guzel eli ayagi duzgun bir cocuk. Yasi oldukca musait ileriye donuk yogurmak/pisirmek icin. Dubois'da arkasinda bir sorun oldugunda gerek yoktu. Basarilar Aslan'a, cokdaha iyi yerlere gelir umarim ama cok calismali.
Ben Altay dönemi de takip ediyordum sol forvet bile oynamışlığı var acayip bir potansiyeli var. Adekugbe yerine tercih edilseydi bundan daha iyi konumda olurduk Karagümrük maçını kazanırdık. Bundan sonra sezon sonuna kadar oynatmak lazım seneye bir tane iyi sol bek ile rotasyon yaptırırız hem de ondan bir şeyler kapar.

sürekli şans bulursa ii bişeye dönüşebilir gibi

Orta saha meziyetleri olan fizik olarakta gelişme sağlayabilecek bir vucuda sahip.

Teknik olarak kendini geliştirebilirse milli'de olur. Sol ayağı iyi.

Güveneceğiz hata yapsa bile alkışlayacağız seni aslanım

Ben Altay dönemi de takip ediyordum sol forvet bile oynamışlığı var acayip bir potansiyeli var. Adekugbe yerine tercih edilseydi bundan daha iyi konumda olurduk Karagümrük maçını kazanırdık. Bundan sonra sezon sonuna kadar oynatmak lazım seneye bir tane iyi sol bek ile rotasyon yaptırırız hem de ondan bir şeyler kapar.
Sol forvet oynadiysa neden bu kadar panik yapiyor? Valla hucum katkisi 0 idi. Emre saglam olsa hepsini cebinden cikarir

çok emanet oynuyormuş gibi duruyor o da genç ve tecrübesiz olmasından dolayı.

Adekugbe kazması ile çok gereksiz vakit kaybettik. Bu arkadaş oynasa muhtemelen Gümrük maçını da kazanırdık. Bjk maçında da daha az kırılgan bir takım izleyebilirdik. Çünkü sadece savunma anlamında değil, oyuna katkısı da epey farkettirdi.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan sonra fav oyuncumsun. Çapsız Adekugbe'den, ruhsuz Emre'den iyi. Hırslı topçuları severiz.

Bu arkadaş 20 yaşında ya. Eleştiriler ona göre olmalı. Fener'de vitaminsiz emre mor'a bile sahip çıkılıyor. Oyuncularımıza sahip çıkalım.

Çok kızdım ve bir türlü formayı alamadığı için sizin gözünüzün önünde hayal kırıklıklarımı belirttim çünkü ben bu çocuğa farklı bakıyorum. Okula başladığım sene, Şehrimde dünyaya gelmiş bir çocuk bu. Çok seviyorum. Sonunda gerçek performansını verdi ve formayı aldı. Daim olsun. Bir daha da kimselere vermesin. Galatasaray ve Türk futbolu bir yıldız daha kazansın. Aferin oğlum. 20230509_202414.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazımcan Karataş.. Biz söyledik sabır diye, hoca zamanını bilir diye. Kazımcan sabretti ve formayı aldı. 20 yaşında, Dinamik, Teknik ve inanılmaz potansiyelli bir Sol Bekimiz var artık Harikaydın aslanım. Bu formayı sonuna kadar hakettin. Gerek teknik anlamda ama en önemlisi savunma olarak üst seviye bir performanstı. Şımarmadan aynı şekilde devam. Yerli Theo Hernandezim benim Maşallah 20230509_001454.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt