- 26 Ocak 2021
- 35.353
- 33.971
- 2.233
Kanadalı esnaftan bizi kurtardığı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün İstanbulspor'lu futbolcuyu sakatladı adam sağına hamle gelir diye oraya doğru pozisyon aldı bir anda çevikliğiyle topu soluna doğru atınca hamle yapmaya kalkarken kasığını zorladı olduğu yerde kaldı hem hızlı hem çevik iyi kullanıyor.Bazen ice dogru giriyor ve boylece rakibi sasirtiyor, sevdim bu ozelligini
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bazen ice dogru giriyor ve boylece rakibi sasirtiyor, sevdim bu ozelligini
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
İlk geldiği zamanlarda söylemiştim o andan bu yana defansif olarak üstüne çok fazla koydu seneye çok daha iyi olacaktır potansiyeli büyük inanılmaz bir fizik yapısı var bir üst sıçramaya yaparsa ilerleyen senelerde sol bek aratmaz.Altay dönemlerinde genel de sol çizgi de baya iyi oynuyordu hücum yönünden fazlasıyla katkı verir skorda yapar ama defansif zaafları olacaktır arkasını birisi toparlayabilirse sol çizgiye acayip enerji katar. En iyi özellikleri dar alanda hızlı ve keskin dönüşleri bir anda topu kaptırıyor gibi olur ama 2-3 kişiyi oyundan düşürür bir de topla kısa mesafe de al ver yapması da baya iyi dediğim gibi defansif anlamda sıkıntı yaratır onu çözersek bence 11'de 2-3 maç alıştıktan sonra formayı bırakmaz.
Şu an tertemiz oynuyor. Genç bir Türk oyuncuya göre özgüveni şahane.
Fakat dün * kaptırdığı top ciddi sıkıntı neredeyse son adamdı orada risk almaması lazımdı.
Onun dışında set oyununa döndüğümüzde sağına doğru attığı çalım şu an kimse ondan öyle bir hareket beklemediğinden sıkıntı olmuyor ama rakipler buna alıştıkça o hareketi her zaman yapamaz.
O çalım şekli ciddi sıkıntı çıkarabilecek bir şekil çünkü taç çizgisine değil sahanın içine doğru çekiyor topu orada kaptıracağı bir top direkt stoperlerle baş başa bırakır.
Eyvallah abi teşekkürler.ozellikle,
(*) dan itibaren nokta atisi tespitler olmus sevgili nurullah.
kalemine saglik.
kendisi ozelinde -dun en begendigim defansif karesi ;
stoper'in kademesine kayarak/tackle giriip topu savusturmasi.
pozisyon bitimi nelsson kendisini tebrik ediyordu.
basa donersek ,
bence de - riskli, ve ileriki doneminde tahmin edilebilirligi kolay olacak olan *topla kimi hareketlerini zamanla guncellemeli ~ ekstralar katmali.
bu baglamda kendi bolgesi ikonik ve bilinen dunya yildizlarinin maclarini izlemesi de buyuk katki yapacaktir ileriki donemine dair...
oyun skala bazli potansiyel kendisinde mevcut. bunu ust seviyelere cikarmak kendi elinde.
rica ederim sevgili nurullah .Eyvallah abi teşekkürler.![]()
genelde kanat beklerde -oncelikli- baktigim nuanslar arasinda <-> kademeye giris. bold onem arz ediyor. bu yuzden, bu kare benim gozlemim de - deger tasiyordu...İşaretlediğim yerde bahsettiğin pozisyonu unutmuştum sen hatırlatınca aklıma geldi gerçekten çok doğru bir kayma yaptı orada.
cok saglam bir noktaya daha parmak basmissin. bunu okurken ,Ayrıca maç içinde bir çok kez hücum bölgesine pozisyon gereği çok doğru topsuz koşular yaptı ama Torreira çok diyagonal pas denemediğinden pek o koşuları değerlendiremedik. Sergio'da 2. yarının başında çıkınca oraya çok top aktaramadık.
nitelik dolayli onemli bir tespitti. zamanlamasi cok iyi di. tebrik ederim.Dediğin gibi potansiyelli olduğunu fazlasıyla gösterdi. Hareketlerini de zamanla güncelleyecektir fakat oynadığı tüm maçlarda bahsettiğim çalımı hep yapıyor. Rakip analizciler kanat oyuncularına mutlaka söylerler ben o yüzden ufaktan uyarımı yapayım dedim.![]()