# Kazımcan Karataş

Kazımcan Karataş.. Artık yavaştan ülkemizin önümüzdeki 15 senedeki Sol beki hayırlı olsun demeye başlayabiliriz. A class yeteneklere sahip ve yine harika bir performans. Dinamizm çok iyi, Savunma yönü çok daha iyiydi, Hücumda zaten meziyetli. Daha 20 yaşındasın ve çok daha iyi olacaksın aslanım benim. Sabaha kadar getirsinler yabancı sınırını sen varken bize hiçbir şey olmaz evelallah InCollage_20230521_013517854.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok eksiği var ama hırsı ve azmi çok değerli. Gelişime de açık, yolu açık olsun.

Özgüven anlamında Kerem’e benzetiyorum.

Yetenegin genci yaslisi olmaz. Ama vasifsiz topcunun genci aha da boyle her seyin icine sicar. Derhal bu veledten lurtulun.

Iyi hoş ama cok top kaybediyor. Okan sahip cikmak istiyorsa degistirmesi lazim yoksa bu taraftar onu yer

Şu maçta bunu oynatana ne dersin. Heyecandan ayakları titriyor en az 3 gol yedirtiyordu tek başına

bunun övdüğü niye patatese bağlıyor lan, salsana oğlum oyuncuların yakasını
Kazımcan Karataş.. Artık yavaştan ülkemizin önümüzdeki 15 senedeki Sol beki hayırlı olsun demeye başlayabiliriz. A class yeteneklere sahip ve yine harika bir performans. Dinamizm çok iyi, Savunma yönü çok daha iyiydi, Hücumda zaten meziyetli. Daha 20 yaşındasın ve çok daha iyi olacaksın aslanım benim. Sabaha kadar getirsinler yabancı sınırını sen varken bize hiçbir şey olmaz evelallah Ekli dosyayı görüntüle 202399

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderild

Linçlemeyin henüz çok genç aslan gibi oynuyor işte

normalde de hataları var ama kaygan zeminin etkisiyle bugün çok sırıttı maalesef

inşallah bir kazaya sebep olmaz.

hayatlarında her dakika her şeyi doğru yapanlar 19 yaşındaki çocuğu linçliyor

Yabanci siniri olmasa super ligde oynayamaz, 1.ligde bile zor. Yatsin kalksin federasyona dua etsin.

Pva-emre taşdemir-akedukbe-kazım

Rezalet bir bölge bizim sol bek rotasyonumuz

Kazımdan da hiçbir şey olmaz rezil maçı katletti

Geri
Üst Alt