# Kazımcan Karataş

Sol bekte olması gereken hiçbir özellik bu adamda yok.tabii kendisine de kızmıyorum adamın orijinal mevkisi bek değil.

Adam Altay'da ofansif orta saha ve sol açık oynuyordu Altay'ın sol beki sakatlandı diye 8-10 maç sol bek oynadı Bizimkiler de bu adamı bek diye transfer etti
Barış Alper aynı kaderi yaşayabilir.

Barış alperle fizik olarak aynı kütlede gibi duruyorlar

Barış mesela aygır gibi herif güçlü, hızlı falan vs. Kazımda bunların hiçbir yok. Kazım evet 3 yaş küçük ama yaşı 17-18 değil 20 yaşında. Nordsjun 20 yaşındaki gençlerini gördük.

Kazımın çeviklik teknik pas kalitesi fizik gücü falan önemli öne çıkan bir özelliği yok uzun taç kullanmak dışında

Biz Kazımcan'ı överken bambaşka bir futbol oynuyordu. Şu anki hali biraz da yaşadığı sakatlıkların eseri sanırım.

gs kariyeri bitmeli biz fb değiliz!!!!

Geldiğinde de GS seviyesinde olmadığını yazmıştım. Herkesin farkettiği üzere zaafiyet yaratan, yeterli teknik kabiliyeti olmayan, dengesiz ve savunması zayıf bir oyuncu. Yüreğiyle oynadığı ve hızlı, agresif olduğu için seviyorduk ancak artık onları da kaybetti. Zaten sık sakatlandığı için fiziki stabiliteyi sağlaması da zor dolayısıyla buna güvenip kadroda da tutulamaz. Kiralanıp bir şans daha verilebilir ancak çok potansiyel vaad etmiyor.

Geçen senenin tamamen gerisinde geçen sene hem hızı hem tekniği çok daha iyiydi daha cesaretli oynuyordu bugünse tamamen garanti oynamaya çalışıyor hızını ve çevikliğini kaybetmiş sezonun kalanında rotasyonda bile güven vermiyor.

Bu herif böyle kolay çalım yemiyordu önceden. Top sürerken geri dönmesi saçmalık. sag ayaklı gibi oynuyor

geçen sene ligin son haftalarında formayı alıp lig bitene kadar çok iyi oynuyordu. hatta son hafta fener maçında falan muazzam oynamıştı. bu sene umudum çok fazlaydı ama baya hayal kırıklıgı yasıyorum. iyi yaptıgı bir şey göremiyorum.bu sol bek ve orta saha 8 numara problemini nasıl çözücez bilmiyorum. devre arasında bulmak da zor. hayırlısı

Sakatlık acayip geriye itmiş olarak bakıyorum. Böyle değildi bu adam, dönüp dönüp rakibin önüne çıkıyordu.

Geçen sene de çok tutmazdım ama bu kadar kötü değildi.

Her şey bir yana sakin olmayı öğrenmeli, çok eli ayağına dolaşıyor.

Solbek olmak istemiyor belki diye düşünüyorum.Forvette hayal etmeye çalışıyorum o da kafama yatmıyor.Yaşı itibarı ile gelişebileceği bir kulübe verip teknik takdik mental olarak gelişimini takip etmek lazım.

Kardes senden bek olmaz, geri eski hücüm bölgesinde baska bir takimda oyna. Onun icin kendisi icin en hayirlisi baska bir takima transfer olmaktir. Kim bunu bek olmaya ikna etmis ve neden böyle bir kara vermis sorgulanmali.

Çok heves yaptık da olmayacak bu çocuktan belli.

Geri
Üst Alt