# Kazımcan Karataş

Kazımcan ile ilgili mevzu hata yapıp yapmaması değil. Saha içinde hemen hemen her atılan topta pozisyon hatası yapması. Nerede duracağını bilememesi. Takım da Kazımcan'ın boşluklarını kapamak adına kayma yapıyor tüm savunma dengesi bozuluyor 2 pas yapabilen takıma karşı. Bunu Galatasaray'da öğrenemez. Galatasaray da böyle bir zaafı olan oyuncuyu riske edemez sahaya atarak. Hele yarış bu kadar kafa kafayken.

Kiraya verilip oyununu olgunlaştırması beklenmeli.
%100 katılıyorum - ilk geldiğinde özgüveni vardı hiçte fena değildi ama dediğin sıkıntılar vardı tabi gene.

istanbul ya da yakınında oynama zorululuğu ile 1.lig ekibine verilebilir bence en kötü . Playoff ya da ilk 2 kovalayanlardan bahsediyorum.

Çokta üstüne gitmemek lazım. Teknik ekip değerlendirecektir. Bir sezon başka bir takımda kiralık oynatmak faydalı olabilir.

Adamın asıl pozisyonu forvet idi zaten 1 sezon Altay'da sol bek oynadı diye sol bek olunmuyor.
Pozisyon hatası yapması falan normal de, çalışıp eksiklerini gidermesi gerekiyor her yönden.
Barış'ı örnek alabilir.

Bu çocuktan olacak. Fizik+ahlak tam. Uzuldugum tek nokta geçen bandırma maçında orta acabilecegi pozisyonlarda bile açmadı. Özgüveni düşmüş taraftar sağolsun. Herşey hallolur, özgüven zor toparlar. Daha üstüne gidilirse kaybolur bu çocuk. Taraftar olarak akillanip destek olmamız gerek.

Bu çocuktan olacak. Fizik+ahlak tam. Uzuldugum tek nokta geçen bandırma maçında orta acabilecegi pozisyonlarda bile açmadı. Özgüveni düşmüş taraftar sağolsun. Herşey hallolur, özgüven zor toparlar. Daha üstüne gidilirse kaybolur bu çocuk. Taraftar olarak akillanip destek olmamız gerek.
Bu konunun en güzel yorumu. Alkışlıyorum. En aklı başında yorum.

Birde şunu çok merak ediyorum yeni gelecek sol beke " her kimse" ne kulplar takılacak sabırsızlıkla bekliyorum.

tamda bu nedenden dolayı kafası rahat edeceği yerde eksiklerini devamlı oynarak giderip bize geri gelmeli.

çünkü oynaması gerek özgüven ve pozisyon eksikliğini gidermesi için. ihtiyaç olduğunda oynatılmadı BAY oynadı - ufakta mesaj sayılır bu zaten apaçık bu ortama henüz hazır olmadığının.

FFic-O_XwAQ46R-

bizim müsabakada yanlislikla penaltı yaptirmani diliyorum

#88 Kazımcan Karataş | Ankaragücü'nde Kiralık

Bu ne hiz? Sanki yillardir bu an bekleniyor gibi

Okan Buruk kendisini gözden çıkartalı çok oldu.

Kimse kusura bakmayın ama genç bir oyuncuya Bayern Munich maçında ilk 11'i verdiğinde, sen o genç oyuncu olarak herkesten çok koşmalı, herkesten çok saldırmalı, herkesten çok kademeye girmeli, herkesten çok nabzı atan kişi olmalısın sahada. Çalım yiyebilirsin, gol kaçırabilirsin, kart görebilirsin, top kaptırabilirsin ama ardından rakibini parçalamıyorsan, yere düşmene rağmen yerde bile topa kafa uzatmıyorsan, topu kaptırdıktan sonra tazı gibi rakibi kovalamıyorsan, en ufak omuz darbesinde sülük gibi yere yapışıyorsan o iş OLMAZ.

Mücadele her şeydir. Mücadelen yoksa istediğin kadar yeteneğin olsun. Var olamıyorsun.
Çok haklısın usta. Sinan Engin bu konuda güzel bir şey söylemişti, bir oyuncu kötü oynayabilir ama kötü koşamaz diye. Kazımcan'ın o maçta en çok koşan oyuncu olması gerekiyordu.

Öne çıkan olumlu hiçbir özelliğini göremedim. Yaşının genç olması iyi ama bir kıvılcım bari gösterebilmeliydi...Umarım olağanüstü bir adanmışlık örneği sergiler de ben yanılmış olurum...

Bize karşı sahaya sürüp hata yapacak olursa da Kazımcan bilerek hata yaptı diyerek algı yaparlar artık.

Kadroda tek orjinal sol bekimiz değil mi bu çocuk? Yedekte dursun zararı yok. Saf sol beki gönderip bir şey olduğunda yine devşirme sol bek çıkarmak zorunda kalacağız. Yeni gelen elemanın tutup tutmayacağı meçhul.

Bize karşı sahaya sürüp hata yapacak olursa da Kazımcan bilerek hata yaptı diyerek algı yaparlar artık.
Yapacak zaten ama bu bize karşı değil çoğu rakibe karşı. Nasıl Gs ye geldiğine anlam veremediğim bir futbolcu. Bu arada Altay taraftarıyım diyeyim sen anla.

Kazımcan a bak sen, 7 tackle ile oynamış 12 ikili mücadeleye girip 10 tanesini kazanmış 2 pozisyonu uzaklaştırmış filan güzel güzel

İnşallah başarılı olur Ankaragücünde, keşke ilk Galatasaray a geldiği gün kiralık verseydik Kazımcan ı da Emin Bayram gibi Westerlo ya filan

Emin Bayram ile Kazımcan yaşıt olmasına rağmen Emin Bayram 89 resmi maça çıkmış Kazımcan 58 resmi maça çıkmış bu güne kadar ki Emin Bayram da Türk oyuncular arasında en iyilerden bu konuda ilk resmi maçına Galatasaray formasıyla 16 yaşında çıktı, gitti alt ligde oynadı döndü Avrupa ya gitti filan

Tabii bu sayılar Danimarka Liglerinde filan çok daha fazla mesela Kazımcan ve Emin Bayram ile yaşıt Kopenhag takımın sağ beki Elias Jelert 123 resmi maça çıkmış bu güne kadar

Geri
Üst Alt