KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Tebrikler Melekler.. Kupaların devamı gelecek inşallah..

#azizyoksikeyokkupayok

Tüm Lig maçları onların

Final ve Kupa maçları bizim olsun

tebrikler kizlar!

Hocamiz cok zayif.....kritik periodlarda cok pasiv kaldi....daha iyi takim olmamisik!

Burayada bir IMPPERATOR LAZIM :)

azize yok şike yok kupa yok

5 günde 3 basketbol branşında 2 cumhurbaşkanlığı 1 kıtalararası kupa. Helal olsun Galatasaray

adnan polata selamlar olsun Unal Baksan Bizim Sadece futbol takimi degil SPOR kulubu oldumuzu hatirlati icin

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay , yüksel ta arşa kadar şanlı GALATASARAY !

[video=youtube;R3CaDOaL744]https://www.youtube.com/watch?v=R3CaDOaL744[/video]

Neyse aldık kupayı bu kadar rezil Fener'e karşı kaybetmek olmazdı zaten. Fenerbahçe eğer bu sene bir şeyler yapmak istiyorsa Penny yerine Douglas'ı alıp Tamane yerine sağlam bir uzun getirmeli, Douglas kıta dışı olmadığı için Langhorne olabilir mesela. Ama böyle sağlam değişiklikler yapacaklarını sanmıyorum. Bunun dışında Nevriye zaten bitmeye doğru ilerliyor. Beklediğimden çabuk olacak. Bu kadar sakatlıktan sonra normal zaten. Yerli konusunda sıkıntı olmayacak artık. Özetle bu sene rahatlıkla hem kupayı alırız hem şampiyon oluruz ama Euroleague şampiyonluğu için umudum bir hayli az.

5 günde 3 basketbol branşında 2 cumhurbaşkanlığı 1 kıtalararası kupa. Helal olsun Galatasaray

adnan polata selamlar olsun Unal Baksan Bizim Sadece futbol takimi degil SPOR kulubu oldumuzu hatirlati icin

Ben Adnan Polat´tan nefret ederim, herkes bilir. Ama basketboldaki atilim onunla basladi. Hem erkeklerde hem bayanlarda. Azize´ye karsi eziliyordu yinede o ayri. Ama ilk atesi o yakti, hakkini vermek lazim. Oktay Mahmuti´yi filan getiren o yönetimdir sonucta.

Helal olsun aslanlara. 1 günde 2 KUPA...

adan polata haksızlık ediyorsun basketbol takımının temellerinii adnan polat attı

Bilek güreşinde bile olsa Fenere koymak çok hoş.

Neyse aldık kupayı bu kadar rezil Fener'e karşı kaybetmek olmazdı zaten. Fenerbahçe eğer bu sene bir şeyler yapmak istiyorsa Penny yerine Douglas'ı alıp Tamane yerine sağlam bir uzun getirmeli, Douglas kıta dışı olmadığı için Langhorne olabilir mesela. Ama böyle sağlam değişiklikler yapacaklarını sanmıyorum. Bunun dışında Nevriye zaten bitmeye doğru ilerliyor. Beklediğimden çabuk olacak. Bu kadar sakatlıktan sonra normal zaten. Yerli konusunda sıkıntı olmayacak artık. Özetle bu sene rahatlıkla hem kupayı alırız hem şampiyon oluruz ama Euroleague şampiyonluğu için umudum bir hayli az.

Benim umudum cok. Euroleague´i ciddi anlamda kazanabiliriz.

Geri
Üst Alt