KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Neyse aldık kupayı bu kadar rezil Fener'e karşı kaybetmek olmazdı zaten. Fenerbahçe eğer bu sene bir şeyler yapmak istiyorsa Penny yerine Douglas'ı alıp Tamane yerine sağlam bir uzun getirmeli, Douglas kıta dışı olmadığı için Langhorne olabilir mesela. Ama böyle sağlam değişiklikler yapacaklarını sanmıyorum. Bunun dışında Nevriye zaten bitmeye doğru ilerliyor. Beklediğimden çabuk olacak. Bu kadar sakatlıktan sonra normal zaten. Yerli konusunda sıkıntı olmayacak artık. Özetle bu sene rahatlıkla hem kupayı alırız hem şampiyon oluruz ama Euroleague şampiyonluğu için umudum bir hayli az.

euroleague 4 lü finallere kalabilirmiyiz?, en büyük rakibimiz kim olur??

Ünal Aysal konusunda saçmalamalar var. Oktay Mahmuti'yi getiren de o takımı kuran da bayan basketbolu yeniden ayağa kaldıran da tekerlekli sandalye basketbol takımını kuran da Adnan Polat. Ünal Aysal'ın payı çok az o pay da Hakan Üstünberk ile devam edip işleri bozmaması.

Helal olsun aslanlar..

Ünal Aysal konusunda saçmalamalar var. Oktay Mahmuti'yi getiren de o takımı kuran da bayan basketbolu yeniden ayağa kaldıran da tekerlekli sandalye basketbol takımını kuran da Adnan Polat. Ünal Aysal'ın payı çok az o pay da Hakan Üstünberk ile devam edip işleri bozmaması.

Adnan Polat olsa onu yapmazdı ama revizyona giderdi.Ünal Aysal zeki bir adam.O da Polat2ın belki de tek doğru yaptığı işi sürdürdü ve daha da üstüne çıkılmasına olanak sağlayacaktır.

#azizyoksikeyokkupayok yüklennn

Maçı sonuna kadar izledim..

Baştan bi başladık +18 film izliyormuş gibi rahat ve gerilimsiz bir ilk yarı oldu sanırım 2.yarıda bizimkiler cozuttu biraz anlayamadığım atışlar yaptılar falan

ama koyduk çokta keyif aldım maç bitti tribün çöktü büyük talihsizlik Allahtan kimseye bi şey olmadı bunlar başlangıç oldu iyide oldu sonuçta şike olmadan kazanamayacaklarını herkesde böylece anllamış oldu....

Ayrıca şu penny taylor ölüyü diriltir o derece...:lol:

#azizyoksikeyokkupayok

Aziz yok, şike yok, kupa YOK!!!

Galatasaray Spor Kulübü Basktbolsuz düşünülemez. Adnan Polat döneminde son derece zayıf kadrolarla mücadele ettik. Geçen seneki final istisna.. Adnan Polat döneminde sezon başında basketbolda şampiyonluk parolasıyla yola çıktığımızı hatırlamıyorum.

Tekerlekli basketbol takımında ise Adnan Polatın hakkını veriririm ama diğerlerinde başarısızdı.

Maçı sonuna kadar izledim..

Baştan bi başladık +18 film izliyormuş gibi rahat ve gerilimsiz bir ilk yarı oldu sanırım 2.yarıda bizimkiler cozuttu biraz anlayamadığım atışlar yaptılar falan

ama koyduk çokta keyif aldım maç bitti tribün çöktü büyük talihsizlik Allahtan kimseye bi şey olmadı bunlar başlangıç oldu iyide oldu sonuçta şike olmadan kazanamayacaklarını herkesde böylece anllamış oldu....

Ayrıca şu penny taylor ölüyü diriltir o derece...:lol:

Yavaş gel. :asd:

Adnan Polat bir Galatasaray Baskani olarak birakin da 1 dogru is de yapsin yani. Sonucta dandik bir kulübü sampiyonluk adayi yapmadi. Koca Galatasaray´a iyi bir kadro kurdu ki o da her baskanin görevidir zaten. Bizi kusura bakmayin da, Adnan Polat´in ezikligi bitirdi. Aziz´in yalakasi olmasi bitirdi. Agzini acamamasi, yumrugunu masaya vuramamasi, hakkimizi koruyamamasi vs. Say say bitmez. Sike olayi patlamadan dedikodular varken, Adnan Polat Aziz Yildirim yapmaz öyle birsey diyordu, hala onun yalakaligini yapiyordu.

Bu dönemde de baskanimiz olsaydi, resmi siteden Fenerbahce temizdir, Türkiye´nin en büyük kulübüdür diye Index yaptirirdi Adnan Polat.

Parmak kaldırsın olayı apayrııı tabiii...

Yabancı oyuncularımız ağzı açık tribünlere bakması insana ayrı keyif veriyor.... Aslan kızlar....

A.Polatin gunahlari cok,ama basketi direlten o dur.....Aysal baba basketi ucurur...!!!

861_wall.jpg

Ne de güzel oluyorr.. :p

şimdi ne yapıyoruz gsstore den formalarımızı alıyoruz.

Geri
Üst Alt