KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Mactan önce konusan o yorumcuyu mactan sonra da konustursalardi keske :) Yok Fenerbahce maci erken kopartirmis, Galatasaray ölümüne oynarsa son topa kadar götürebilirmis vs :D Kendisi de inanmiyordu söylediklerine, gülüyordu zaten :) Ne mal adamlar var ya :D

Kapak oldu işte daha televizyona çıkıcak hali kalmadı

Maksat rengini belli etmek kameralara işte maç sonu ben dediydim blablablabla konuşabilmek için öyle açıklama yaptı ama kapak tam olurdu açıcak lazım şimdi bunlara kupanın sapını verelimde açıcak olarak kullansınlar.

Yıllardır yaptıkları gibi...

FBli_Bülent - 16.10.2011 17:36

okadar sey gecti basimizdan... biz taraftar olarak okadar hirs doldukki kelimeler tarif edemez... e biz bu durumdayken ‚ oyuncularimiz hirssiz‚ umursamaz tavirdalar... e bunu görünce deli oluyor insan... tepkiler az bile... halbuki canlarini disine taksalarda 50 sayi fark yeseler inanin en ufak elestiri olmazdi...

ama bu sekilde yenilgiyi kabullenemiyorum‚ deli oluyorum‚ sinirden kuduruyorum... hele hele 3-5 günde 2 kupayi en büyük rakiplerimizden‚ aleyhimize lobi yapan ‚ bizi uefaya sikayet eden bir camiaya karsi kaybetmeyi hazmedemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...

[alıntı yap]

ANGUT.com :) Tımarhanelerde yer kalmadı bunlar yuzunden :)

861_wall.jpg

Bu foto herşeyi anlatıyor

:)

FBli_Bülent - 16.10.2011 17:36

okadar sey gecti basimizdan... biz taraftar olarak okadar hirs doldukki kelimeler tarif edemez... e biz bu durumdayken ‚ oyuncularimiz hirssiz‚ umursamaz tavirdalar... e bunu görünce deli oluyor insan... tepkiler az bile... halbuki canlarini disine taksalarda 50 sayi fark yeseler inanin en ufak elestiri olmazdi...

ama bu sekilde yenilgiyi kabullenemiyorum‚ deli oluyorum‚ sinirden kuduruyorum... hele hele 3-5 günde 2 kupayi en büyük rakiplerimizden‚ aleyhimize lobi yapan ‚ bizi uefaya sikayet eden bir camiaya karsi kaybetmeyi hazmedemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...

[alıntı yap]

ANGUT.com :) Tımarhanelerde yer kalmadı bunlar yuzunden :)

Onların büyük bölümü denizli maçından beri iflah olmadılar zaten...

Bunlara tıpta çare bulamıyo..

Bu ne abi penny hayranları çıkmış bir ton.Becky Hammon bin basar be. :D

tebrikler disi aslanlar 2 de 2 oldu feneri yenmek güzel kupayi almak daha güzel

Biraz kıpırdadık kiracıları deliklerine soktuk. Kupa almak bizim genlerimizde var....:cool:

ya arkadaşlar maçla ilgili niçin video falan yayınlanmadı hala..? özellikle macın sonundaki görüntüler..

Gollllll. Bu fenerlilerin bu sene bizden çok çekecekleri var :)

helal olsun size aslan kizlar!!! taurasi askim :heart:

[video=youtube;boHhfNJ2Q7Y]https://www.youtube.com/watch?v=boHhfNJ2Q7Y&feature=share[/video]

"Bacilara benden cay"

Saka bir yana, yakisir bur taraftara bu galibiyet ki tebrik ve tesekkür ederim Aslanlar'a.

Geri
Üst Alt