KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Galatasaray Spor Kulübü Basktbolsuz düşünülemez. Adnan Polat döneminde son derece zayıf kadrolarla mücadele ettik. Geçen seneki final istisna.. Adnan Polat döneminde sezon başında basketbolda şampiyonluk parolasıyla yola çıktığımızı hatırlamıyorum.

Tekerlekli basketbol takımında ise Adnan Polatın hakkını veriririm ama diğerlerinde başarısızdı.

Bayan basketbolda geçen sene şerefsiz hakemler yüzünden şampiyon olamadık. Şampiyonluk parolasıysa biz 5 yıldır şampiyonluk parolasıyla giriyoruz lige. Siz yeni başladıysanız izlemeye bir şey diyemem. Ki bu takım 2.ligden yükseldikten sonraki sene finalde 3-2 kaybetti Fener'e. Alba, Diana, Tina transferleri de Adnan Polat döneminde yapıldı. Yani bu takım da Adnan Polat yönetiminin takımı.

Erkek basketbolda sponsorluk sorunu nedeniyle yatırımı pek artıramadı. Zaten Oktay Mahmuti hamlesi ile temel atmıştı. Kısaca Adnan Polat şu anda başkan olsa basketbol takımlarımız yine aynı seviyede olurdu. Adnan Polat'ı zerre sevmem ama durum bu.

Sonuç zaten belliydi kimin şüphesi vardı ki? Bu müthiş kadroyla bırakın Cumhurbaşkanlığı kupasını Euroleague'i alırız! Tebrikler kızlarımıza :)

Sonuç zaten belliydi kimin şüphesi vardı ki? Bu müthiş kadroyla bırakın Cumhurbaşkanlığı kupasını Euroleague'i alırız! Tebrikler kızlarımıza :)

maç esnasında takım ani diferiyansiyeller gösteriyor

bunu aştık mı açık ara yaparız

Spartak Moskova olsun şampiyon,biz olamazsak tabi:ask:

Helal olsun kizlarimiza Galatasaray 4 gunde 3 kupa kazanmistir :) ;)

Helal olsun.. :)

Gökhan yaptı yapacağını :mad:

22.30 da Sportstv maçın tekrarını verecekmiş.

tebrikler kızlar basketbolda iki kupayıda kaptık

Tebrikler potanın perileri :)

Disi ASLANLARIM BENIM!!!!

Bu da mi tesaduf??

ne maçtı yıktık adeta salonu.

Bu yıl bu dallarda şampiyonluk bizim olur inşallah.

Aistes maçını izleyenler bugün için oyun anlamında pek umutlu olmasa gerekti.Savunmada rakibine haddinden fazla hücum ribaundu veren,adam paylaşımında sürekli bir saniye geç kalan,oyun konsantrasyonu sıfır olan,geriye koşmakta zorlanan hücumda ise;Taurasi ve Torrens'in bire birlerine kalan,sürekli dışarıdan oynayan ve topu pota altına indirmekte zorlanan bir Galatasaray vardı.Açıkcası Ceyhun Hoca'yı sever ve çok başarılı olmasını isterim ama sorsan geldiğinden beri kaç maç var deseler belki içeride yendiğimiz Spartak ve Fenerbahçe maçlarını sayabilirim ama bugün hakkını vermek gerekir.Özellikle savunmada hiç aksamadık hem de pota altında hem fiziksel hem sayıca eksik olmamıza rağmen.Taurasi,Torrens ve Prince dış oyunculara bir saniye bile nefes aldırmadı.

Hücumda güzel olan bir şey var Taurasi ve Torrens'in görece olarak etkili olamadıkları bir maçı böyle bir oyunun ardından kazanmak çok önemliydi.Prince geldiğinde yanlış bulanlar oldu saf 1 numara değil diye,olaya düz bakarsak çoğu haklı eleştirilerde ama onun ilk adım hızında,onun hücumdaki bu kadar pozitif oynamasına yakın bir avrupalı guard bulmak çok zor olurdu.Bahar Çağlar'ı çok beğendim aslında üç yıldır bunu bekliyorduk kendisinde bu potansiyel var biraz çekingenlik diyelim biraz ona karşı yapılanlar diyelim neticesinde bugün bambaşka bir Bahar vardı sonunda yerli katkısı diye diye Bahar'dan performans almasını bildik.Tina için söyleyecek bir şey yok,Fowles'ı çok seviyorum bize çok emeği var ama Tina bazı yerlerde hiç kimseyle kıyaslanamayacak seviyede.Mesela geçen sene Fowles'ı ikili sıkıştırmayla iyi kapatmışlardı ama Tina o kadar güçlü ki rakibi sırtına aldığında durdurmak imkansız.

Son olarak maçı yayınlayan yayıncı kuruluşa;taraf olduğunuzu hissettirdiniz zaten Galatasaray Taraftarı olarak alışığız bu muameleye ama en azından basketboldan anlayan iki kişi bulabilirdiniz.İkili oyun ne demek bilen,Alba Torrens ile Tina Charles'ın arasındaki ten rengi farkından birbirleriyle ayırt edilebileceği,89 doğumlu Alba'ya 86'lı diyen ki bir an Alba için ciddi duygular besleyen biri olarak korktum,Işıl'ın cezalı olmasını bilmeyip sakat diyen değil mi Sports Tv?

Neyse fena koyduk salonda taraftarmızda süperdi eze eze yendik salona gelen tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum müthişti. ayrıca korkuluk kırıldı düşenler oldu umarım kımsede sıkıntı yoktur haberı olan varmı ?

üstüne birde bursayı yendik ohh neşemiz yerinde ayne devam

Salona girdiğimizde 14:20 falandı bizim taraf dolmak üzereydi karşı taraf 10-20 kişiydi :asd: Taraftar olarak da ezdik sanırsam. Bu arada bu ezikler cidden aziz yıldırım'a fena bağlanmışlar. Aziz'le ilgili tezahürat falan yaptığımızda adamların acayip yüzleri düşüyordu :D

Salona girdiğimizde 14:20 falandı bizim taraf dolmak üzereydi karşı taraf 10-20 kişiydi :asd: Taraftar olarak da ezdik sanırsam. Bu arada bu ezikler cidden aziz yıldırım'a fena bağlanmışlar. Aziz'le ilgili tezahürat falan yaptığımızda adamların acayip yüzleri düşüyordu :D

Reis bugün hiç mesaj atmayınca tribünden düştün diye kormadım değil. :D

Geri
Üst Alt