- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Öncelikle iş bu yere kadar neden geldi, neden seçim kararı aldık? Şunu belirtmek isterim ki, mevcut başkan B. Arda Aycan her zaman benim üstadım olmuştur, öyle de kalacak. Ama verdiği son kararlar lobimizi uçuruma sürüklemiş, yapılan son yarışmada lobi üyelerimiz tabiri caizse nal toplamıştır. Kedi lobisi yasaları gereği kediler tam kadro olmadan asla yarışamazlar, yarışmamalılar! Ama son yarışmada gördük ki, kedi lobisinin iki çiceği burnunda transferi bendeniz ve Tolga Aybakan yarışma dışında bırakıldı. Ve neticede kedi lobisi eksik kadroyla çıktığı yarışmada büyük hüsran yaşadı. Şimdi soruyorum size, bu utanca sebep olan başkanı hala başkan olarak görmek istiyor musunuz? Yoksa kan değişikliği şart, Aslan gibi genç bir başkanın arzusuyla yaşıyoruz mu diyorsunuz? Karar sizin. Seçimin bütün kediler için hayırlı olmasını diliyorum.
Not: Anket bir sonraki yarışmaya kadar devam edecek. Bir sonraki yarışma kedi lobisi yeni seçilmiş başkan önderliğinde yarışmaya katılacaktır.
Not: Anket bir sonraki yarışmaya kadar devam edecek. Bir sonraki yarışma kedi lobisi yeni seçilmiş başkan önderliğinde yarışmaya katılacaktır.