Kedi Lobisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul (Anket)

Kedi Lobisi Başkanı Kim Olmalı?

• B. Arda Aycan

Oy: 24 68,6%
  • Aslan Türkoğlu

Oy: 11 31,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Öncelikle iş bu yere kadar neden geldi, neden seçim kararı aldık? Şunu belirtmek isterim ki, mevcut başkan B. Arda Aycan her zaman benim üstadım olmuştur, öyle de kalacak. Ama verdiği son kararlar lobimizi uçuruma sürüklemiş, yapılan son yarışmada lobi üyelerimiz tabiri caizse nal toplamıştır. Kedi lobisi yasaları gereği kediler tam kadro olmadan asla yarışamazlar, yarışmamalılar! Ama son yarışmada gördük ki, kedi lobisinin iki çiceği burnunda transferi bendeniz ve Tolga Aybakan yarışma dışında bırakıldı. Ve neticede kedi lobisi eksik kadroyla çıktığı yarışmada büyük hüsran yaşadı. Şimdi soruyorum size, bu utanca sebep olan başkanı hala başkan olarak görmek istiyor musunuz? Yoksa kan değişikliği şart, Aslan gibi genç bir başkanın arzusuyla yaşıyoruz mu diyorsunuz? Karar sizin. Seçimin bütün kediler için hayırlı olmasını diliyorum.

Not: Anket bir sonraki yarışmaya kadar devam edecek. Bir sonraki yarışma kedi lobisi yeni seçilmiş başkan önderliğinde yarışmaya katılacaktır.

Hayırlısı olur inşallah lobiniz için.

Aslan dikkat et atmasınlar lobiden bak. :)

Birazdan genel başkanımız sn. B. Arda Aycan, sn. Türkoğlu'nu partiden atacak.Daha yarışmaya bile giremeyen adamı genel başkan seçecek değiliz.

Tevfik Fikret haricinde hiç bir şey göremiyorum ki konuda...

Adamın adı yarışma forumuna verilmiş,iyi düşün bak elindeki lobiden de oluverirsin.

Üzgünüm Aslan, statükocuyum ben.

Müthiş çekişme devam ediyor lakin porsukların etkileneceğini düşünmüyorum :asd22:.

Yalnız bu kediler cidden nankörmüş :D Adam bilmem kaç yarışma hepsini sırtında taşısın, bir başarısızlık anında hemen çatlak sesler çıksın. Yazık yahu.

Yenilenmenin tam tezahürü için isim değişikliği yapmak adettendir. ''Yeni Kedi Lobisi'' gibi sıradanlıkları GSE ne yakıştırmam. Tabi ki bölünmeniz en makbulü olacaktır, bırakın statükocular ''Kedi'' liklerine devam etsin; mesela aklıma şimdi gelen ''Su Aygırı Lobisi'' de yeni oluşumcuların ismi olsun (İnlemesi ve cüssesiyle çok karizmatiktir, devasa timsahlar bile kendilerini kızdırmamaya özen gösterir!)...Ektiği nifak tohumlarının yeşerip meyve vermesini bekleyen dış mihrak (=Bir BPL neferi:))...

İşte bunlar hep Mart ayı. :oley:

Son düzenleme:
Hep oyunlar senaryolar sustuysak bir yere kadar aklınızdan çıkartmayın inlerinize girecegiz porsuklaaar.

Aslan'ın 5 oy alması da manidar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt