Kedi Lobisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul (Anket)

Kedi Lobisi Başkanı Kim Olmalı?

• B. Arda Aycan

Oy: 24 68,6%
  • Aslan Türkoğlu

Oy: 11 31,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darbeyi kanlı bastırmışlar :D

Tecrübesizlik işte böyle bir şey. Aslan kardeşimiz sonunu düşünmeden bir hata yaptı, sonunda işte böyle ele güne, porsuğa maskara oldu. Gene de içim sızladı, düşene bir tekme de siz vurmayın, size yakışmaz BPL' nin değerli üyeleri. :D

Beyler daha durun. Biz son sözümüzü söylemedik. :D Akşam miting yapacağım.

İnanamıyorum size. B. Arda Aycan ağabeyimizi istifaya davet etmemin asıl nedeni eksik çıktığımız böyle bir yarışmada lobiyi başsız bırakarak gece alemine akmasıdır. Bir başka kedi lobisi yasalarına göre yarışma günü kedilerin sevişmesi yasaktır! :D Fakat Arda ağabey bu yasayı hiçe saydı, takımı başı boş bıraktı. Sözde eşbaşkan Ahmet KOLKOPARAN bey ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor misali son sıralarda didinip durmuş, böylece lobimizin imajı yerle bir olmuştur. Hala Arda Aycan diyorsanız bir daha düşünün derim.

Aslan Türkoğlu , Tuna Köse gibi genç arkadaşlarımızı, uzun süre önce halkın lobisi sloganıyla kurduğumuz ama henüz tek kişilik üyesi bulunan Penguen Lobisi'ne davet ediyorum.

Diğer iki lobide foruma hatta bu dünyaya kök salmış abilerin lobileridir ve asla başarıyı ve otoriteyi paylaşmak istemezler. İki lobi arasında da fark yoktur.

Erbakan Hoca'nın da hakkıyl işaret ettiği gibi bu forumda iki lobi vardır. Birisi halkın lobisi Penguen Lobisi, bir de diğerleri!

Artık bu aristokratik düzene dur demenin zamanı gelmedi mi???

@Aslan Türkoğlu , @Tuna Köse gibi genç arkadaşlarımızı, uzun süre önce halkın lobisi sloganıyla kurduğumuz ama henüz tek kişilik üyesi bulunan Penguen Lobisi'ne davet ediyorum.

Diğer iki lobide foruma hatta bu dünyaya kök salmış abilerin lobileridir ve asla başarıyı ve otoriteyi paylaşmak istemezler. İki lobi arasında da fark yoktur.

Erbakan Hoca'nın da hakkıyl işaret ettiği gibi bu forumda iki lobi vardır. Birisi halkın lobisi Penguen Lobisi, bir de diğerleri!

Artık bu aristokratik düzene dur demenin zamanı gelmedi mi???

Allahın izniyle alacağım abi bu seçimi. Son sandıklar daha açılmadı. Genç kedilerin oyları son sandıkta ve çoğunlukla beni destekliyorlar.

Ha kazanamazsam tekliflere açığım.

Son düzenleme:
Kuş lobisi nerde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslan sandık oyunu da yaparlar. Gerekirse BPL mensupları gelip oy atar yine de sana yedirmezler.

Olsun Ömer. En azından kedi lobisinin sahipsiz olmadığını gösterdim. Bundan sonra lider ayağını denk alır herhalde.

Not: Hala yenilgiyi kabul etmiyorum.

Oyunuzu bana verin, kediyi ASLAN yapayım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt