Kedi Lobisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul (Anket)

Kedi Lobisi Başkanı Kim Olmalı?

• B. Arda Aycan

Oy: 24 68,6%
  • Aslan Türkoğlu

Oy: 11 31,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yokum kedi lobisi son yarışmada beni madara etti.

Lobiye istifamı sunuyorum

Aydınlanmanın meşalesini yakanlar pencerelerini hep açık tutarlar. Korkunun egemenliğinde cehaletin kıskacında yaşayanlar ise onu sımsıkı kapatırlar.

Pencerelerimizi hep açık tutmak zorundayız. Yenilmek yok, yılgınlık yok, ellerini ovuşturanlara inat devam edeceğiz.

Kedi lobisine üye olmak hayatı yaşamaktan keyif almaktır. Neden mi çünkü entelektüel boyut ile halkın boyutunu sentezler. Ele aldığı konular Rönesans’ın aydınlığından doğunun aydınlığına dek uzanır. Ötekileştirmenin dünyaya egemen olduğu yeni dünya düzeni saçmalıklarına karşı tarihten bize miras kalan bir umuttur kedi lobisi. İnsanlığın porsuk batağında çok daha fazla yok olmaya doğru sürüklendiği zamanlarda gelecek. O zaman kedi lobisi’nin fikirleri çıkacak raflardan, kütüphanelerden. Kediliğin gücünü kaybettiğimiz anda porsuklara yeniliriz bunu unutmamamız lazım.

Kaybettiğimiz onlarca güç bizim sığınaklarımız olacaklar. Geçmişle geleceğin şimdiki zamanında ortaya çıkacak gücümüz…

Bal porsuklarının yalanları, komploları, hafızalardan silme çabalarına karşı umut ve mücadele yaşadığımızı anlamanın tek yoludur. Porsuklar kendi kurguladıkları kültürel ve siyasal zihniyeti hissettirmeden kurmaya çalışacaklar yine her zaman yaptıkları gibi…

Belki tek bir kişi kalacak bilgelerin bilgisini miras alan… O son kedi yok olmadığı sürece dünyanın penceresi açık kalacak o da yok olduğu zaman zaten dünya kendi kendini yok etmeye başlamış olacak…

Son düzenleme:
1042676_955611.jpg

Görüyorum ki, birileri yokluğumdan istifade edip haddini aşmış.

Öncelikle belirtmek isterim ki lobimizde eş başkanlık sistemi bulunmaktadır. Ahmet Ağabey' i devre dışı bırakarak böyle bir anket açmak hadsizlikten öte densizliktir.

Değerli kardeşimiz Mehmet Arslaner haklıymış, bu bozguncu arkadaş konusunda bizi uyarmıştı. Dinlemedik, hata etmişiz.

Hatadan dönmek de bir erdemdir.

BPL üyeleri de şampiyonluk yaşayabilir, gayet normaldir. Tebrik edip, bir sonraki yarışmaya daha iyi hazırlanmak bir Kedi Lobisi üyesine yakışan davranıştır.

BPL ekibi bu yarışmada üstün bir form yakalayıp, ipi göğüslemiş olabilir. Ancak hatırlatmak isterim ki; "Form geçici, klas kalıcıdır!"

Uzun lafın kısası Aslan Türkoğlu nun Kedi Lobisi ile ilişiği an itibari ile kesilmiştir. Daha açık bir ifadeyle Kedi Lobisinden kovulmuştur.

Moderatör arkadaşlar gereğini yapıp, konuyu kitleyebilirler. :catsmiley:

Yeni bir lobi mi doğuyor yoksa

Güle güle aslan seni özlemeyeceğiz.

Ve yeniçeriler kelle ister :D

Edit: Padişah atak yaparak isyancının kellesini alır :)

Son düzenleme:
Aslandan boşalan koltuğa oturmak isteyenler başvurularını yapsın

Görüyorum ki, birileri yokluğumdan istifade edip haddini aşmış.

Öncelikle belirtmek isterim ki lobimizde eş başkanlık sistemi bulunmaktadır. Ahmet Ağabey' i devre dışı bırakarak böyle bir anket açmak hadsizlikten öte densizliktir.

Değerli kardeşimiz @Mehmet Arslaner haklıymış, bu bozguncu arkadaş konusunda bizi uyarmıştı. Dinlemedik, hata etmişiz.

Hatadan dönmek de bir erdemdir.

BPL üyeleri de şampiyonluk yaşayabilir, gayet normaldir. Tebrik edip, bir sonraki yarışmaya daha iyi hazırlanmak bir Kedi Lobisi üyesine yakışan davranıştır.

BPL ekibi bu yarışmada üstün bir form yakalayıp, ipi göğüslemiş olabilir. Ancak hatırlatmak isterim ki; "Form geçici, klas kalıcıdır!"

Uzun lafın kısası @Aslan Türkoğlu nun Kedi Lobisi ile ilişiği an itibari ile kesilmiştir. Daha açık bir ifadeyle Kedi Lobisinden kovulmuştur.

Moderatör arkadaşlar gereğini yapıp, konuyu kitleyebilirler. :catsmiley:

Ben ciddiye bile alıp mesaj yazmadım koltukdaşım. O kendi kendine bi senaryo yazdı oynadı sonra da rolü bitince gitti :asd22:

Ben ciddiye bile alıp mesaj yazmadım koltukdaşım. O kendi kendine bi senaryo yazdı oynadı sonra da rolü bitince gitti :asd22:

Yönetim zaafiyeti göstermişsin ağabey, benim gelmemi beklemeden direk kapıyı göstermeliydin arkadaşa, neyse artık bunu kendi aramızda konuşacağız :D

Bu arada Aslan' a oy veren o 7 şuursuz kişiyi de tespit edip, haklarında pek hayırlı olmayan işlemler yapacağımızı da ayrıca belirtmek isterim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt