Kedi Lobisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul (Anket)

Kedi Lobisi Başkanı Kim Olmalı?

• B. Arda Aycan

Oy: 24 68,6%
  • Aslan Türkoğlu

Oy: 11 31,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi oradan :D İttihat ve Terakki triosu benzeri bir yapılanmanız var sizin. Koloniymiş :D

Trio işini kürsü işgallerinde yapıyoruz ağabey :D Önümüzdeki yarışma da, özellikle genç yoldaşlarımız işgal edecek kürsüyü. Kedilerin parası varsa halkın Bal Porsukları var.

Ulan sayemde iki kanlı düşman lobi kanka oldu. Yakında kardeş lobi anlaşması imzalarlar. :D

Bu çocuğun sonu iyi değil :D Kuş lobisine kaçar bu :D
We are the champions eşliğinde fillere atar yapa yapa kafa gitmiş :D :D

Ulan sizin de içiniz fesat. Adam yaşlı. Bugün yarın gider diye düşünerekten öyle yazdım. Hemen olayı cinayet şubeye bağladınız. :D
Yaşlı dediğin adamla aranızda topu topu 9 yaş fark var :D

Ulan sayemde iki kanlı düşman lobi kanka oldu. Yakında kardeş lobi anlaşması imzalarlar. :D
Öyle birşey yok lakin rakip lobiler olduğumuz bir gerçek :D Hani senin şu kovulduğun lobi diyorum kardeş :D

Trio işini kürsü işgallerinde yapıyoruz ağabey :D Önümüzdeki yarışma da, özellikle genç yoldaşlarımız işgal edecek kürsüyü. Kedilerin parası varsa halkın Bal Porsukları var.

Büyük bir yalan bu :) Lobinizde bir tane halktan adam yok. Sadece admin ve GSE' lerden oluşuyor teşkilatınız. Biz ise bütün GSC ahalisini kucaklıyoruz, aramızda sarı üye de var, tecrübeli üye de, GSE' de. En önemlisi işçi, emekçi sınıfını temsil eden moderatörler bizimle :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Büyük bir yalan bu :) Lobinizde bir tane halktan adam yok. Sadece admin ve GSE' lerden oluşuyor teşkilatınız. Biz ise bütün GSC ahalisini kucaklıyoruz, aramızda sarı üye de var, tecrübeli üye de, GSE' de. En önemlisi işçi, emekçi sınıfını temsil eden moderatörler bizimle :)

Ağabey ''Aslan'' gibi adamı bünyesine almış kişi olarak şu söylediklerin cidden askıda hükümsüz :D :D :D

Atakan istifasını verip kedi lobisine tekmeyi bastı ağabey hatırlatırım :D Yani modlarınıza o kadar güvenmeyin :D Lobimizin sadece admin ve GSE'lerden oluşuyor olması ise külliyen yalan :D Bizde de Berkan Yavuz var aslanlar gibi bir porsuk :D

Atakan istifasını verip kedi lobisine tekmeyi bastı ağabey hatırlatırım :D Yani modlarınıza o kadar güvenmeyin :D Lobimizin sadece admin ve GSE'lerden oluşuyor olması ise külliyen yalan :D Bizde de Berkan Yavuz var aslanlar gibi bir porsuk :D

Bu isme özellikle dikkat etsinler. Uğur, Vasfi ve Berkan genç kuşak porsuklar olarak kürsü işgalinde önemli görev icra edecekler :D

Ağabey ''Aslan'' gibi adamı bünyesine almış kişi olarak şu söylediklerin cidden askıda hükümsüz :D :D :D

Aslan dediğiniz adamın tek derdi kedi lobisini düştüğü yerden kaldırmak. Bunun nesi kötü? Ayrıca seçim bayramdır. Lobiyi seçime götürdüm diye nankör mü oldum? Geldiğim gibi gitmesini de biliriz elbet.

Aslan dediğiniz adamın tek derdi kedi lobisini düştüğü yerden kaldırmak. Bunun nesi kötü? Ayrıca seçim bayramdır. Lobiyi seçime götürdüm diye nankör mü oldum? Geldiğim gibi gitmesini de biliriz elbet.
Aslan kardeşimden "Demokrasi Şöleni" ayakları :D :D

Kedi lobisi yere düşmez, farz-ı misal düşse de dört ayak üstüne düşer Aslan Bey kardeşim :)

Atakan' ın istifa talebi elimize ulaşmadı, gelirse kendisi ile konuşur, rahatsızlıklarını gideririz, siz bunu kendinize dert etmeyiniz :D

Atakan' ın istifa talebi elimize ulaşmadı, gelirse kendisi ile konuşur, rahatsızlıklarını gideririz, siz bunu kendinize dert etmeyiniz :D
Yok canım biz niye dert edelim ağabey lobi olarak sizin probleminiz :D Rahatsızlıklarını gideririz diyorsun da dün forumda "Yeni bir lobi mi doğuyor? Az sonra..." diye takılıyordu :D Lakin sizin daha istifa talebinden bile haberiniz olmadığı için bu iş yaş :D :D Ben Atakan'dan bir Mirket lobisi atağı bekliyorum açıkçası :asd22:

Sn. Atakan Arda benimle birlikte hareket ediyor. Bilginize...

Az önce Arda Aycan ve kurmayları tarafından feci tehdit aldım. Ahmet KOLKOPARAN senin kolunu koparırım dedi.

Aslan Türkoğlu sahipsiz değildir beyler. 10 kişi olduk artık. Haydi sayımızı daha da artıralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt