- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Kim götürüyormuş o kelleyi? Hele söyle de bilelim kardeşDemek ki bu durumdan benim gibi rahatsız olan birçok üye var. Hepsiyle kıvanç duyuyorum. Bu arada yakında senin kelle de gidici abi. Haberin olsun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim götürüyormuş o kelleyi? Hele söyle de bilelim kardeşDemek ki bu durumdan benim gibi rahatsız olan birçok üye var. Hepsiyle kıvanç duyuyorum. Bu arada yakında senin kelle de gidici abi. Haberin olsun.
Kim götürüyormuş o kelleyi? Hele söyle de bilelim kardeş![]()
Bize bir şey olmaz Aslanım! Sen bunları kafana takmaZira başkanlık sistemine sahip değiliz. ''Komünal Porsuk Kolonisiyiz''
![]()
Kim götürüyormuş o kelleyi? Hele söyle de bilelim kardeş![]()
Hadi oradanİttihat ve Terakki triosu benzeri bir yapılanmanız var sizin. Koloniymiş
![]()
Ulan sizin de içiniz fesat. Adam yaşlı. Bugün yarın gider diye düşünerekten öyle yazdım. Hemen olayı cinayet şubeye bağladınız.![]()
We are the champions eşliğinde fillere atar yapa yapa kafa gitmişBu çocuğun sonu iyi değilKuş lobisine kaçar bu
![]()
Yaşlı dediğin adamla aranızda topu topu 9 yaş fark varUlan sizin de içiniz fesat. Adam yaşlı. Bugün yarın gider diye düşünerekten öyle yazdım. Hemen olayı cinayet şubeye bağladınız.![]()
Öyle birşey yok lakin rakip lobiler olduğumuz bir gerçekUlan sayemde iki kanlı düşman lobi kanka oldu. Yakında kardeş lobi anlaşması imzalarlar.![]()
Trio işini kürsü işgallerinde yapıyoruz ağabeyÖnümüzdeki yarışma da, özellikle genç yoldaşlarımız işgal edecek kürsüyü. Kedilerin parası varsa halkın Bal Porsukları var.
Büyük bir yalan buLobinizde bir tane halktan adam yok. Sadece admin ve GSE' lerden oluşuyor teşkilatınız. Biz ise bütün GSC ahalisini kucaklıyoruz, aramızda sarı üye de var, tecrübeli üye de, GSE' de. En önemlisi işçi, emekçi sınıfını temsil eden moderatörler bizimle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atakan istifasını verip kedi lobisine tekmeyi bastı ağabey hatırlatırımBüyük bir yalan buLobinizde bir tane halktan adam yok. Sadece admin ve GSE' lerden oluşuyor teşkilatınız. Biz ise bütün GSC ahalisini kucaklıyoruz, aramızda sarı üye de var, tecrübeli üye de, GSE' de. En önemlisi işçi, emekçi sınıfını temsil eden moderatörler bizimle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atakan istifasını verip kedi lobisine tekmeyi bastı ağabey hatırlatırımYani modlarınıza o kadar güvenmeyin
Lobimizin sadece admin ve GSE'lerden oluşuyor olması ise külliyen yalan
Bizde de Berkan Yavuz var aslanlar gibi bir porsuk
![]()
Ağabey ''Aslan'' gibi adamı bünyesine almış kişi olarak şu söylediklerin cidden askıda hükümsüz![]()
![]()
![]()
Aslan kardeşimden "Demokrasi Şöleni" ayaklarıAslan dediğiniz adamın tek derdi kedi lobisini düştüğü yerden kaldırmak. Bunun nesi kötü? Ayrıca seçim bayramdır. Lobiyi seçime götürdüm diye nankör mü oldum? Geldiğim gibi gitmesini de biliriz elbet.
Aslan dediğiniz adamın tek derdi kedi lobisini düştüğü yerden kaldırmak. Bunun nesi kötü? Ayrıca seçim bayramdır. Lobiyi seçime götürdüm diye nankör mü oldum? Geldiğim gibi gitmesini de biliriz elbet.
Atakan istifasını verip kedi lobisine tekmeyi bastı ağabey hatırlatırımYani modlarınıza o kadar güvenmeyin
Lobimizin sadece admin ve GSE'lerden oluşuyor olması ise külliyen yalan
Bizde de Berkan Yavuz var aslanlar gibi bir porsuk
![]()
Yok canım biz niye dert edelim ağabey lobi olarak sizin probleminizAtakan' ın istifa talebi elimize ulaşmadı, gelirse kendisi ile konuşur, rahatsızlıklarını gideririz, siz bunu kendinize dert etmeyiniz![]()