Kedi Lobisi Olağanüstü Seçimli Genel Kurul (Anket)

Kedi Lobisi Başkanı Kim Olmalı?

• B. Arda Aycan

Oy: 24 68,6%
  • Aslan Türkoğlu

Oy: 11 31,4%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar eğlence yeter beyler. :) okunu çıkarmayalım. Arda ağabeyi tebrik eder, diğer arkadaşlara da başarılar dilerim. Kazanan dostluk oldu. Arda ağabey an itibarıyla rakibim değil, üstadımdır. Kedi lobisinden ihraç edilmemi de anlayışla karşılıyorum. Bundan sonra her zaman olduğu gibi yalnız yürüyeceğim. Artık tek hedefim ve tüm enerjimi Alpay'ın şampiyon olmaması için harcayacağım.

Aslan Türkoğlu kedi lobisi eski üyesi

Bu kadar eğlence yeter beyler. :) okunu çıkarmayalım. Arda ağabeyi tebrik eder, diğer arkadaşlara da başarılar dilerim. Kazanan dostluk oldu. Arda ağabey an itibarıyla rakibim değil, üstadımdır. Kedi lobisinden ihraç edilmemi de anlayışla karşılıyorum. Bundan sonra her zaman olduğu gibi yalnız yürüyeceğim. Artık tek hedefim ve tüm enerjimi Alpay'ın şampiyon olmaması için harcayacağım.

Türkçesi; Arda ağabey'e gücüm yetmedi Alpay'a sarıyorum :D :D

Acıyor acıyor her yolu denedim acıyor sarkisini dinlemeni tavsiye ederim bu moralin uzerine :D

Kafa kafaya gitsek aslında Arda ağabeyi de yenerdim de siz porsuklar sahte oy kullanarak engellediniz. Şimdi ben de lobinizin temel taşlarından olan Alpay'ı tımarhanelik edeyim de görün. :D

Kedi Lobisi seçimlerini kazanmanı bile biz engellemişiz halen akıllanmamış görüyorum seni. Allah akıl fikir verin :D

Aslan bana sardığına göre yarışmalara damga vururum ben bundan sonra. :D

Kafa kafaya gitsek aslında Arda ağabeyi de yenerdim de siz porsuklar sahte oy kullanarak engellediniz. Şimdi ben de lobinizin temel taşlarından olan Alpay'ı tımarhanelik edeyim de görün. :D

Alpay yerine Erman' ı tımarhanelik et, her türlü lojistik desteği sağlayalım :D

Erman' ın şu hali ile bile sokaklarda dolaşması tehlikeli Ozan :D

Ağabey biz zaten ''kafa gitmiş'' minvalinde bir lobiyiz :D Porsukların fıtratında var bu :D Ama tımarhanelik olmayız. Bulunduğumuz ortamı açık hava tımarhanesine çeviririz :D

emekli amcalar toplanmış

Şu laftan sonra Alpay şampiyon olmazsa ben de neyim :D :D

Alpay yerine Erman' ı tımarhanelik et, her türlü lojistik desteği sağlayalım :D
Auvvv Arda ağabey'den beklenmedik bir counter attack :D :D

Vay arkadaş :D Çok talihsiz bir açıklama olmuş :D Erman ''Iron Man'' gibi adam nereye tımarhanelik olacak :D
Jedi değil miydik en son :D :D

Erman' ın şu hali ile bile sokaklarda dolaşması tehlikeli Ozan :D
Sokaklar kazan ben kepçe ağabey koymaz bize rahat ol :D :D

Şu laftan sonra Alpay şampiyon olmazsa ben de neyim :D :D

Auvvv Arda ağabey'den beklenmedik bir counter attack :D :D

Jedi değil miydik en son :D :D

Sokaklar kazan ben kepçe ağabey koymaz bize rahat ol :D :D

Sen sokaklarda serbest bir şekilde dolaşırken ben nasıl rahat olayım kardeşim :D

Sen sokaklarda serbest bir şekilde dolaşırken ben nasıl rahat olayım kardeşim :D
Beorn misali avatarımdaki o heybetli canlıya bürünmüyorum ağabey merak etme yemem seni :D Eski dost düşman olmaz hem biliyorsun bir zamanlar lobindeydim hamdolsun :D ESC şampiyonluklarım dışında benden sana zarar gelmez ağabey :asd22:

Beorn misali avatarımdaki o heybetli canlıya bürünmüyorum ağabey merak etme yemem seni :D Eski dost düşman olmaz hem biliyorsun bir zamanlar lobindeydim hamdolsun :D ESC şampiyonluklarım dışında benden sana zarar gelmez ağabey :asd22:

cat-damn.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt