kedi sahipleri

Çok doğru bir noktaya ayak bastın. Resmen çelişki var! @Emrah Yıldırım değiştir artık şu G.Veren'i bak neler duyuyoruz senin yüzünden!!!

Gönül veren anlamına da gelir neden beğenmediniz bu mahlası renkdashım Sanki artık sizinle özdeşleşti bu kavram

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gönül veren anlamına da gelir neden beğenmediniz bu mahlası renkdashım Sanki artık sizinle özdeşleşti bu kavram

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes senin gibi temiz düşünceli değil ki doktorum insanlar G.t Veren sanıyor.

Herkes senin gibi temiz düşünceli değil ki doktorum insanlar G.t Veren sanıyor.
shocked-cat.gif

Düşünüyorum da kardeşim hala daha emziriyor yavruları. Şu an olmaz sanırım. Emzirmeyi bırakınca bir çözüm üretmeye çalışacağım.
Gecikme. Cahillik iste, ben kediler senede 1 kere dogurur saniyordum. Benim kedi zamaninda Nisan Mayis gibi 2 tane dogurdu. Sonra iyi, Mart ayina kadar zamanim var dedim ama Agustos gibi 4 tane daha dogurdu. Bunlar karinlari tok olunca, bir de bizim gibi bebek bakicilari oldugunu anlayinca senede 3 defa filan hamile kalabiliyorlarmiş.

Bence konuyu açan arkadaş, ' ılık ' sıfatını kedi sahipleri için değil, kedi fotolarını sosyal medyada paylaşıp kızlara yanaşmaya çalışanlar için söylemiş. Yoksa kedisi olanlar neden ılık olsun? Bu arada ılık ne demek, ilk kez duydum. Yumuşak falan anlamında heralde.

Bu iki kedi bizde yaşıyor. Öndeki tamamen bana ait güya ama eşim bakıyor tabiki. Bakma dediğiniz zaten mama ve su. Zor bir iş değil. Kedileri herkese öneririm. Çok güzel arkadaşlık yapıyorlar. Resmen eve mutluluk saçıyorlar. Para nedir asla bilmiyorlar ve öğrenmiyorlar. Bu onları melek yapıyor.

Bu yaz onlara ilk kez bahçeye çıkma izni verdim. Çok mutlu oldular. Dolaşıp eve dönüyorlar.

thumbnail-001.webp

Gecikme. Cahillik iste, ben kediler senede 1 kere dogurur saniyordum. Benim kedi zamaninda Nisan Mayis gibi 2 tane dogurdu. Sonra iyi, Mart ayina kadar zamanim var dedim ama Agustos gibi 4 tane daha dogurdu. Bunlar karinlari tok olunca, bir de bizim gibi bebek bakicilari oldugunu anlayinca senede 3 defa filan hamile kalabiliyorlarmiş.
Kedi milleti işte ;D Bizler gibi enayileri buldular mı acımazlar ;D

@Serhan G. Veren bir kedi olsaydın hangi üyenin seni sahiplenmesini isterdin. ?

Ben kedim odadayken soyunuyorum bir çok ihtiyacımı karşısında görüyorum hatta tuvalete bile peşimden geliyor. Ona göre bir üye seç çünkü bol bol p göreceksin.

Geri
Üst Alt