Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atlamistir ya bilerekBugün Rıfkı 7 yıllık yaşamında 2. kez balkondan düştü. Kaldı 7 canımız.
2 tente sayesine aya iniş yapar gibi inmiş yola it![]()
Fotosu var mı namussuzun.Bugün Rıfkı 7 yıllık yaşamında 2. kez balkondan düştü. Kaldı 7 canımız.
Kac yasindaydi rts?Ekli dosyayı görüntüle 296105
Son dakikaları idi veda etmek için
sanırım daha da hayvan beslemem
4 senelik manyak arkadaşlık ,sayısız uçak yolculuğu arabayla 15k km min ,köpeğim gibiydi puşt
tahmini 13 idi , tam bilemiyoruz , yavru halini hatirliyor benim hanim , senelerce sokakta orda yasamış sonra ,hastalanınca veteriner falan derken romnaydan ispanya iltica etti yanımızaKac yasindaydi rts?
Kedileri çok seviyorum agabey kendime engel olamiyorummKedigillere aşığım
Aslan beslemek isterdim ama gücüm bu tombiğe anca yetiyor
Ekli dosyayı görüntüle 296106
Hayattaki en acı sey sevdigini kaybetmek. Bu kedi bile olsa insan tekrar sevmeye korkuyorEkli dosyayı görüntüle 296105
4 senelik manyak arkadaşlık ,sayısız uçak yolculuğu arabayla 15k km min ,köpeğim gibiydi puşt
Ona tarza rifkı diyebilirsinizBugün Rıfkı 7 yıllık yaşamında 2. kez balkondan düştü. Kaldı 7 canımız.
Başın sağolsunEkli dosyayı görüntüle 296105
1 kilo falan var

Toplam kilosu 5.5-61 kilo falan var![]()