# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

van der vaart gelir gelmez diye tartışırken birden tartışma honda gelir gelmeze dönmüş. :D

honda nasıl gelmez, koşa koşa gelir hem de.

ama aldığım duyumlara ve videolardan kazandığım izlenimlere göre bu adam 10M falan etmez! 5M'dan fazla verilmez bu adama.

Isin ilginc yani bu haber hic bizim medyada gecmedi, genelde hergün en az 1-2 oyuncu bize getiren medya Honda haberini neden yazmadi acaba, bu iste birsey var hadi hayirlisi...

alınsın bir orta saha. zokorayı bizim hoca reddetmiş diye yazdı gazetenin biri.

Ya arkadaşlar ne Hondası ya..Tamam yetenekli biri olabilir ama Tsl nin sertliğine dayanamaz...Bizde ısıran bir ortasaha lazım.Appiah,Emana gibi bişi lazım.Sert,yırtıcı ve pislik...BU adamın ortasahamıza o sertliği kazandıracağını pek sanmıyorum...

Ayrıca bazı arkadaşlar da ''gelirmi acaba'' diye tartışmış...O ardaşlar herhalde Galatasarayın büyüklüğünü anlayamamışlar yada 2 tek atıp öyle gelmişler foruma...

Ya arkadaşlar ne Hondası ya..Tamam yetenekli biri olabilir ama Tsl nin sertliğine dayanamaz...Bizde ısıran bir ortasaha lazım.Appiah,Emana gibi bişi lazım.Sert,yırtıcı ve pislik...BU adamın ortasahamıza o sertliği kazandıracağını pek sanmıyorum...

Ayrıca bazı arkadaşlar da ''gelirmi acaba'' diye tartışmış...O ardaşlar herhalde Galatasarayın büyüklüğünü anlayamamışlar yada 2 tek atıp öyle gelmişler foruma...

+1905 Japon pazarına gidicegimize Afrika pazarına gidelim senin bahsettigin adamlardan tonlarca var gerçekçi konuşalım Honda vasat bir oyuncu

Ortasaha denilen adamlar ısıran adamlar olmak zorunda...Yumuşak adamlardan kurulu bir ortasaha oyunun kontrolunu elinde tutttuğun zamanlarda durdurulamaz bunun için anadolu takımlarıyla olan maçlarımızdada çok büyük güç katar ama Kadıköyde yetmez...Söyle bi biçsin bakalım Alexi Emreyi..Sonra izleyelim maçı arkamıza yaslanıp...

Arkadaslar kötü bir hatırlatma olacak ama:

Buseneki 4-1 lik maçta bilmem dikkatinizi çektimi onca Sarı kart gördük maçı ama kartların hiç biri Rakibe yapılan sert mudehalelerden değildi...Hepsi itiraz vs...İşte biz bu yüzden kazanamıyorz...Oyuncularımız 2li müdehalelerde adamlara sert olsalardı teknik fark ortaya çıkardı gibime geliyor...

Bu aralar biraz transfer gündeminden uzak kalmayı forumda daha eğlenceli bölümlerde takılmayı tercih edenlerdenim her transfer döneminde olduğu gibi yine yoruldum yalan haber okuyup yalan haberlere yorum yapmaktan:D

Bu neyin tartışması anlamadım.Eğer haberin doğruluk payı varsa(ki bunun üzerine konuşuyoruz)Neeskens izleyip beğenmiş,burada forum ahalisi Youtube'dan 2-3 videosunu izleyip istemiyor adamı;bu nasıl iş,anlamadım doğrusu.

6 milyonda cok para bana göre o parayla kimler alinmaz , bana göre Honda kapali kutu sadece videolarindan biliyoruz adami , tabi videolarada güven olmaz, simdi ben sabriye bi video hazirlasam su 3-4 sene icinde attigi gollerini hareketlerini koysam, videoyu izleyen ama sabriyi tanimayan kisi bayilir sabriye :D

(Eğer haber doğruysa)

Adam Hollanda'da oynuyor. Hollandalı Neeskens ve Hollandalı Rijkaard takımımızın teknik kadrosunda ve oyuncuyu istiyor. Burda adamı belki de bir kere bile izlememiş adamlar 5 dk'lık görüntüye göre gelmesin diyor.. Ya hocalar futboldan anlamıyor yada burda gelmesin diyenler.. Ben karar veremedim hangisi =)))

Bu neyin tartışması anlamadım.Eğer haberin doğruluk payı varsa(ki bunun üzerine konuşuyoruz)Neeskens izleyip beğenmiş,burada forum ahalisi Youtube'dan 2-3 videosunu izleyip istemiyor adamı;bu nasıl iş,anlamadım doğrusu.

haklısın. neeskens iki kere izlemiş, beğenmiş boş adam olamaz.

youtube'dan sadece frikikleri göze çarpıyor zaten, bilgi edinilemez ordan.

ben tanımıyorum ve açıkcası hollanda ligini sıkı takip eden arkadaşımdan da çok iyi şeyler duymadım, kararsızdım.

ama neeskens, rijkaard beğenmişse sorun yok, içim rahat. yeni bir ribery geliyor olabilir. ;)

Videolara da gerek yok,Rijkaard alın dediyse zaten yetenekli oyuncudur Rijkaard boş adam getirmez..

Sol ayagi müthis diyorlar.

Paslari cok iyi diyorlar.

Hem golcü, hem asistci diyorlar.

Japon Elitelerden diyorlar.

Neeskens ve Rijkaardin istedigini dile getiriyorlar.

Bos adam degildir yahu.

Beyler transfermarket'te değeri 1 milyon euro

ne 10 milyonu

Bizede hep araba markalari geliyo kardesim lincolnü gönderdik simdi honda gelecek:p

Beyler transfermarket'te değeri 1 milyon euro

ne 10 milyonu

10 kimse vermez zaten, kendisi de baya rahatsizmis kulubun yuksek bonservis istiyor olmasina. Bir an önce teklifleri degerlendirmek istiyormus daha iyi bir takimda oynamak icin.

Sen Transfermarktta 1 milyon yazildigina bakma. Honda yi almak icin 3-6 M arasi bonservis ödemek zorunda oluruz.

Japonyanin en yetenekli futbolculardanmis ve gecen sene 2. ligde de olsa sonunda patlamayi yapmis. Wolsfburg, Hamburg, Ajax, Psv, Alkmaar ve Galatasaray gibi takimlar pesindeymis.

Frikikleri ve uzaktan sutlari ama gercekten muthis adamin.

Sol ic, dis, üst hertürlü vuruyor adam.

https://www.youtube.com/watch?v=a-C0-oC3H8c

(bu eski videolardan, herifin daha birsuru frikik golleri var yani)

0:52 - 1:21 - 1:56 - 3:13 - 3:28 3:45 ve hele 4:20

Bu friikikleri ve sutlari izlerseniz görürsünüz Hondanin cok degisik topa vurus tekniklere sahip oldugunu.

Benim merak ettigim calim atma yetenegi, hizi ve defansi nasil...

Ferrari'ye karşılık Honda!

Neeskens´in, Japonya Milli Takımı´nda oynayan Keisuke Honda´yı gizlice izlediği ileri sürüldü. 23 yaşındaki futbolcu, isteniyorsa Galatasaray´a seve seve gelebileceğini söyledi.

Orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, Japonya Milli Takımı formasını da giyen Hollanda’nın Venlo ekibinin oyuncusu Keisuke Honda’nın peşinde olduğu iddia edildi. Hollanda basını, Neeskens’in Venlo’nun Venray ile oynadığı hazırlık maçını gizlice izlediği ve Honda hakkında tuttuğu raporu Rijkaard aracılığıyla yönetime sunduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılı takımın listesinde olduğu konusunda düşüncesi sorulan Honda, “Galatasaray gibi bir takımla büyük bir memnuniyetle görüşürüm ve anlaşma sağlanırsa da oynarım” şeklinde konuştu. Bonservis bedelinin 10 milyon Euro civarında olduğu öğrenilen Japon oyuncunun peşinde PSV, Ajax, Twente ve Az Alkmaar gibi Hollanda ekipleri de bulunuyor. 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Venlo’yla 50 karşılaşmaya çıktı, 18 gol kaydetti. Hırslı bir oyuncu olan Honda, etkili serbest atışlarıyla da tanınıyor.

İkinci Japon temsilci!

Bu transfer gerçekleşirse, Cim Bom Inamoto’dan sonra ikinci kez bir Japon futbolcuyu renklerine katacak. Sarı-Kırmızılı Yönetim’in, bu futbolcunun bonservis bedelinde indirim beklediği ve bu gerçektiği takdirde de, Abdul Kader Keita’da yapıldığı gibi ödemeyi 4 yıla yaymak istediği ifade edildi.

FANATİK

Geri
Üst Alt