# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

ya benim merak ettiğim;

1- bu adam iki yönlü mü?

2- defansı nasıl?

3- kuvvetli bir oyuncu mu?

4- istikrarlı mı?

5- ileride dünya yıldızı olacak potansiyel var mı?

oyuncuyu tanıyanlardan bu 5 sorunun cevabını alabilir miyim? :D

ya benim merak ettiğim;

1- bu adam iki yönlü mü?

2- defansı nasıl?

4- istikrarlı mı?

Valla bu adamı doğru dürüst takip edipte bu soruları cevaplayabilicek biri yoktur heralde bu sitede.Videolardan anlaşılan şey adamın iyi şut çektiği ve tekniğinin sağlam olması diğer özelliklerini hiç bilmiyorum.

Valla bu adamı doğru dürüst takip edipte bu soruları cevaplayabilicek biri yoktur heralde bu sitede.Videolardan anlaşılan şey adamın iyi şut çektiği ve tekniğinin sağlam olması diğer özelliklerini hiç bilmiyorum.

asıl önemli olan diğer özellikler oluyor, youtube topçusu çıkmasın sonra. :D

bu oyuncuyu mantıklı transfer önerileri'nde tavsiye edenler vardı sanki, onlar bilirler aslında. :)

Beşiktaş'ın Ferrari'si olur da bizim Honda'mız olmaz mı?Çok ta güzel olur.

Uzaktan ve freekickten çok iyi vuruyor.Youtube'da hep frikik golleri var.

frikileri iyi de, sırf bunun için de oyuncu alınmaz ki ama değil mi?

olay sadece frikik ise uğur yıldırımı alalım kasımpaşa'dan. :D

çok yönlü, komple ve bizim ihtiyacımız olan oyuncudur ya da belki de çelimsiz, defansı zayıf bir oyuncudur hiçbir fikrim yok.

bunlar youtube'dan izleyerek anlaşılamaz, takip edenler biraz daha bilgilendirse daha iyi olur. :)

10 milyon euro verilmez bu adam'a. Coloccini'yi alalım stoper'e daha iyi.

aman diyeyim ya ne çektiysek youtube topçularından çektik :D (carrusca,lincoln,inamoto vs.)

Hiç ateşe gitmeye gerek yok:D.Sonuçta kaç tane uzakdoğulu futbolcu biliyorsunuz ki?Ellerimizin parmaklarını geçermi?:D

ya benim merak ettiğim;

1- bu adam iki yönlü mü?

2- defansı nasıl?

4- istikrarlı mı?

1- Bu oyuncu iki yönlü ancak ofansif gücü daha kuvvetli. Stil olarak Emre Beleşoğlu tarzında...

2- Defansif yönü fena değil

3- Boyu 1.80 civarı fiziği fena değil Hollanda liginde çok yere düşmeyen bir oyuncu ancak Türkiye Liginde kasap çok !

4- İstikrarı istatistiklerinde mevcut.

5- Henüz 22 yaşında ve Avrupa vitrinine çıkmamış. Eğer iyi oynarsa 1-2 yıl sonra aldığımız paranın üstüne satabileceğimiz bir adam...

1- Bu oyuncu iki yönlü ancak ofansif gücü daha kuvvetli. Stil olarak Emre Beleşoğlu tarzında...

3- Boyu 1.80 civarı fiziği fena değil Hollanda liginde çok yere düşmeyen bir oyuncu ancak Türkiye Liginde kasap çok !

5- Henüz 22 yaşında ve Avrupa vitrinine çıkmamış. Eğer iyi oynarsa 1-2 yıl sonra aldığımız paranın üstüne satabileceğimiz bir adam...

tamam teşekkür ederim. ;)

hollanda'yı takip eden bir arkadaşım "bunu türkiye'de oynatmazlar, 10M euro vermek enayilik olur." demişti.

sen ne düşünüyorsun, 10M eder mi sence?

Öbür arkadaşın fikrini bilemem ama bence etmez o paraya çok daha kaliteli oyuncu alırız.

23 yasinda.

ne yalan söyleyim daha iyisini bekliyorum ve alabiliriz Emana mesela şayet gelirse

Nonda+Emana+Keıta=tecavüz:D

Geri
Üst Alt