# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

yahu arkadaş milyonlarca turist geliyor gidiyor bunlarin hepsi aptal mi.butun dunyanin gozu var su İstanbulumuzda.adamlarin ici gidiyor.bizde burda karaliyoruz yav.

Arkadaslar anlayamiyorum sizi gercekten. Hicbirseyin kiymetini bilmezmisiniz yaa. Bende avrupada dogdum ve hala yasiyorum, ama bir hayalim var o da Istanbula tasinmak. O kadar ulke gezdim, ama Istanbul 1 numaradir. Sadece Istanbulda cok hak etmeyen insanlar ( Ozellikle dogudan gelmis kirolar ) var..

Bu arada Giray arkadasim.. Sen 500.000 icin Celtici tercih ediyorsan, tercih nedenini cok merak ettim valla...

yahu arkadaş milyonlarca turist geliyor gidiyor bunlarin hepsi aptal mi.butun dunyanin gozu var su İstanbulumuzda.adamlarin ici gidiyor.bizde burda karaliyoruz yav.

İstanbul'da kimsenin gözü yok kendimizi kandırıyoruz yapmayalım lütfen İstanbul'a tabiki turist gelicek 15 milyon nüfusa sahip şehir bundan doğal birşey olamaz ama çoğu hayal kırıklığına uğrayarak ülkelerine dönüyorlar emin olun

yahu su eziklere bile ne topculargeldi gitti.hatta bjk ye bile.işin ucunda para var para.verdinmi parayi tıpişşş tıpışşşşş .. gelirler.sen paradan haber ver.oda bizde olmadigina göre gelmezler.İstanbul u begenmediklerinden degil.

Allah ın japonu numu Galatasaray getiremicek takımımızı lütfen küçük düşürücü yorumlardan kaçınalım.Oyuncu iyi olabilir maaliyeti yüksek olabilir ama alamayız diye bir şey yok.

Neyse benim diyecek bir sozum kalmadi. Nedense zaten biz hic kendi varligimiz begenmeyiz. Gelin buralarda yasayinda bi kac sene o zaman Istanbulun, Turkiyenin kiymetini bilmezseniz TOP olayim bee:)

yahu su eziklere bile ne topculargeldi gitti.hatta bjk ye bile.işin ucunda para var para.verdinmi parayi tıpişşş tıpışşşşş .. gelirler.sen paradan haber ver.oda bizde olmadigina göre gelmezler.İstanbul u begenmediklerinden degil.

Sadece para değil şöyle düşün sana Düzceden bir teklif geliyor gel burada çalış 6 milyara diye aynı teklif İstanbul'dan 3 milyara geliyor bütün düzenini bozup Düzce gibi bir şehre gidermisin orada 2-3 seneni geçireceksin ya çocukların hangi okullarda okuyacak eşin ve ailen bu durumu kabullenecekmi vs vs ?

Ha belki sen gidersin ama gitmeyecek olan bir sürü insan var,yada gerçekten çok büyük paralar gerekli ki bunu hiçbir kulüp karşılayamaz...

Yeni bir tartışma konusu daha yaratayım ozaman,

HAYIRRRR TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ İZMİR DİR.

:d

Celtic falan bize ne bu adam 10 milyon edermi etmezmi biz bunu konuşalım önce ,sırf frikik atıyor diye mi bu fiyat yoksa güzel kaşına gözünemi :D

Arkadaslar anlayamiyorum sizi gercekten. Hicbirseyin kiymetini bilmezmisiniz yaa. Bende avrupada dogdum ve hala yasiyorum, ama bir hayalim var o da Istanbula tasinmak. O kadar ulke gezdim, ama Istanbul 1 numaradir. Sadece Istanbulda cok hak etmeyen insanlar ( Ozellikle dogudan gelmis kirolar ) var..

Bu arada Giray arkadasim.. Sen 500.000 icin Celtici tercih ediyorsan, tercih nedenini cok merak ettim valla...

İskoçya, Türkiye'den çok daha prestijli bir ülke Avrupa'da. 500.000 euro için Türkiye'ye gelmem ben VDV olsam. Mantıklı düşününce Glasgow yolu daha caziptir. Hala Türkiye'yi bir Arap ülkesi olarak gören insanlar var Avrupa'da, unutmayalım bunu...

İskoçya, Türkiye'den çok daha prestijli bir ülke Avrupa'da. 500.000 euro için Türkiye'ye gelmem ben VDV olsam. Mantıklı düşününce Glasgow yolu daha caziptir. Hala Türkiye'yi bir Arap ülkesi olarak gören insanlar var Avrupa'da, unutmayalım bunu...

Sen gordukten sonra Avrupalilarin gormesi ilginc degil. Biliyorum oyle dusunenler oldugunu, ama gelip gorenler cok sasiriyor ve hatta Istanbulun Avrupadan daha ilerlemis bir sehir oldugunu dusunenler oluyor. Arkadasinda dedigi gibi onemli olan Istanbul degilde fiyati onemli. Vvv takimi maclarini evimin karsisinda oynamasina ragmen pek takip edemiyorum malesef. Ama gozen en cok batan oyuncu kuskusuz Hondadir ve zaten bir kac buyuk kulup pesindedir. Hondanin ozellikleri zaten oyun zekasi ve tekinigidir. Ayriyetten birde frikik kullanma yetenegide mevcuttur ( bildigimiz 10 numara ). Fakat 10 milyon euro ( Lincolnden daha pahali ) bence cok fazla ve Galatasaray gibi bir takimda yapabilir mi bilemem.

harbi super bierşeye benziyor. ama rijkaard 4 3 3 oynamayacak mi?alinirsa sisemin de dğişmesi gerkmiyormu . eee sisemde değişmeyeceğine gore bu oyuncunun haberi kolpa nin kolpasidir..

Ben bu adami kadroda görmek istiyorum.

Cok faydali biri olucak diyor icimdeki o anlamsiz ses.

Geri
Üst Alt