# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

harbi super bierşeye benziyor. ama rijkaard 4 3 3 oynamayacak mi?alinirsa sisemin de dğişmesi gerkmiyormu . eee sisemde değişmeyeceğine gore bu oyuncunun haberi kolpa nin kolpasidir..

------topal-------

honda------arda-

keita--baros--kewell

yada

--------topal--------

ayhan---------arda-

keita---baros---honda

heryerde oynar bu, oynamaz oynar )))

harbi super bierşeye benziyor. ama rijkaard 4 3 3 oynamayacak mi?alinirsa sisemin de dğişmesi gerkmiyormu . eee sisemde değişmeyeceğine gore bu oyuncunun haberi kolpa nin kolpasidir..

Sise ne yav, sistem yazacaktin herhaldede iki defada ayni yazilim hatasi olmazki :o

burasi Hondanin basligi VDV özel bir baslik var orada tartisin sunu :)

Maratondan bir yorum hosuma girri :)

"arda bindirdi,keita ortaladı,honda indirdi,nonda bitirdi.......oleeey "

Sen gordukten sonra Avrupalilarin gormesi ilginc degil. Biliyorum oyle dusunenler oldugunu, ama gelip gorenler cok sasiriyor ve hatta Istanbulun Avrupadan daha ilerlemis bir sehir oldugunu dusunenler oluyor. Arkadasinda dedigi gibi onemli olan Istanbul degilde fiyati onemli. Vvv takimi maclarini evimin karsisinda oynamasina ragmen pek takip edemiyorum malesef. Ama gozen en cok batan oyuncu kuskusuz Hondadir ve zaten bir kac buyuk kulup pesindedir. Hondanin ozellikleri zaten oyun zekasi ve tekinigidir. Ayriyetten birde frikik kullanma yetenegide mevcuttur ( bildigimiz 10 numara ). Fakat 10 milyon euro ( Lincolnden daha pahali ) bence cok fazla ve Galatasaray gibi bir takimda yapabilir mi bilemem.

Honda atlaya zıplaya gelir zaten, biz Van der Vaart'tan bahsediyorduk :D

Gelip görenler tabiki öyle olmadığını görüyor. Ama ne demiş Albert Einstein, "Bir önyargıyı parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur".

10 milyona Sneijder bile alınır(007 farkıyla zorlarız gibi):D

Ya hu bize African adam lazım orta sahada ezecek biçecek Essien Appiah Emana şeklinde tozunu attırcak adam lazım.

Ayrıca Rijkaard veya Neeskens'in orta sahada böyle bir tercihi olacağını düşünmüyorum.10 numara devri bitti bence.

medya tutturamıyınca bu sefer cok enteresan isimler ortaya atmaya başladı :)

Hollanda basını Co'yu da getirmişti bize Huntelaar'ı da falan filan ...

VVV 6 milyon'a yakin para isteyecek, kendisi Galatasaray'a zaten sicak bakiyor cok buyuk bir klub diyor. Neeskens bakmis begenmis.

Ama Hollandada kalirsam bence daha iyi olur diyor. Almanya ligi sampiyonu Wolfsburg'da istiyormus.

İyi oyuncuymuşta içimden inanmak gelmiyor hiç. Yine bu kadar konuştuktan sonra, sürpriz birisi gelecek sanki.

cok iyi bi oyuncu deshet sutlari var ... orta sahamiz biraz daha iyi calisir ve teknig olmus olur...mantikli da cok önermistim onu video´larini koymustum!pek dikkat edilmemisti ;)

Geri
Üst Alt