# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Merak etmeyin Honda icin 10 milyon euro verecek hic bir kulup yoktur bu dunyada.

En fazla 6 veren cikar.

Normal degeri 4-5 milyon arasi.

Bu oyuncuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim fakat izleyebildiğim bir kaç maçta ve maç özetlerinde beni kendine hayran bırakmış bir futbolcu.Geçen sene eurosportta 90 dakika izlediğim Japon milli takımının bir maçında maça sol bek olarak başlamıştı daha sonra sol açığa geçmişti ve inanılmaz bindirmeler yapmıştı ve bu oyuncuyu çok beğenmiştim. Daha sonra şans eseri bir maçına daha denk geldim sadece 35-40 dakika izleyebildim ama o maçtada çok etkiliydi (gerçek bölgesi olan orta sahada oynuyordu). Venlo'da ise sadece maç özetlerinden anlayabildiğim kadarı ile ortasahanın hücuma dönük alanında serbest olarak oynuyor. İstatistikleri gerçekten çok parlak, fakat Hollanda 2.liginde yakaladığı başarıyı Galatasarayımızda tekrarlayabilirmi birşey diyemem. Bizim harcimizde birçok büyük klubün listesinde olduğunu ve bize gelme ihtimalinin çok az olduğunu düşünüyorum. Gelirse sevinirim.

Tek ihtiyacımız Japon 2. liginden bir topçuydu...

Mustafa Hoca gibi düşünürsek, bu adam kaç maç kazandırır bize bu sezon? Frikikten attıklarıyla en az 4-5 maç aldırırsa transfer edilsin. :)

Ayrıca unutmayın bugün herkesin orta sahada banko oynattığı Mehmet Topal'ı da 2.lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor'dan 1 milyon €'a transfer etmiştik,şimdi adamın adı Valencia ile anılıyor kimbilir kaç milyon dolara gidecek...

ayrıca unutmayın bugün herkesin orta sahada banko oynattığı mehmet topal'ı da 2.lig takımlarından çanakkale dardanelspor'dan 1 milyon €'a transfer etmiştik,şimdi adamın adı valencia ile anılıyor kimbilir kaç milyon dolara gidecek...

:005:

Ayrıca unutmayın bugün herkesin orta sahada banko oynattığı Mehmet Topal'ı da 2.lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor'dan 1 milyon €'a transfer etmiştik,şimdi adamın adı Valencia ile anılıyor kimbilir kaç milyon dolara gidecek...

öyle ama 1M'ye almak var 10M'ye almak var.

2.ligden yeni çıkmış, henüz fazla tanınmayan bir oyuncuya 10M verceksen eğer bu oyuncunun ileride bir ribery, ronaldo olmasından emn olmak gerek. :)

öyle ama 1M'ye almak var 10M'ye almak var.

2.ligden yeni çıkmış, henüz fazla tanınmayan bir oyuncuya 10M verceksen eğer bu oyuncunun ileride bir ribery, ronaldo olmasından emn olmak gerek. :)

ben şahsen adamların 10 milyon € istediklerine falan inanmıyorum daha görüşmelerin başlaması pazarlıkların başlaması gerek,bu 10 milyon € muhabbetide nasıl çıktı anlamış değilim güya PSV,Ajax istemiş 10 milyon € demişler kaynağı nedir ki bunun...

Menejerlerin oyunu da olabilir. :) Alışığız Türkiye'den...

Ben daha kaliteli ve daha ucuz bir oyuncu alacağımıza inanıyoru 10m euro ne demek ya çok fazla eğer doğruysa.

Umarım Haldun Üstünel'in bahsettiği yabancı Honda veya Emana'dır...

ben şahsen adamların 10 milyon € istediklerine falan inanmıyorum daha görüşmelerin başlaması pazarlıkların başlaması gerek,bu 10 milyon € muhabbetide nasıl çıktı anlamış değilim güya PSV,Ajax istemiş 10 milyon € demişler kaynağı nedir ki bunun...

hollanda basınında çıkmıştı haber sanırım. ajax ve psv'nin girişimleri olmuş ama bonservis engeline takılmışlar. honda da kulübünün yüksek bonservis istemesinden yakınıyormuş falan ama tabii doğruluğu tartışılır yine de. neeskens izlemiş ve beğenmişse aslında fazla düşünmeye gerek yok, hele ki oyuncuyu tanımıyorsak. alırlarsa neeskens'in raporlarına gğvenmeliyiz zaten. :)

aynı adam japon honda değil ganalı momba olsa isterdimde japon olunca alalım diyemiyorum :)

+1905 bencede 100 eder olağanüstü bir yetenek var tartışmasız dünyanın en iyi forveti!!!

yav haklısınız kainatin belki de en iyi forvetlerinden biri. lakin bu adamin çok maçini izlemişliğim vardir. ben boyle koşmadan oynayan ama oyunun da kaderini aninda değiştirebilen bi oyuncu gormedim.yemin ediyorum gsmize gelmesi konusunda bile şuphe duyuyorum her ne kadar iyi bi golcu olsa da.(hoş ibranin gsye geleceği malum ama):D:D:D:D:D:D:D

10 milyon€ fazla yaa:D 5 falan olsa hemen alalım:D böyle oyuncu kaçırılmaz;)

honda tutkusu nerden çıktı ya

kim tanıyordu bu adamı

frikik golü amma etkilemiş forumu :D

Geri
Üst Alt