# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Eğer ki yüksek maliyetle gelmeyecekse ve bize yararlı olacaksa gelsin.

Frikik golleri gerçekten çok etkileyici bunu söylemeden geçemem (:

Hagi den sonra duran top organizasyonun gerçekten çok başarısız bir takım olmaya başladık ve halada bu noktada çözüm üretebilicek yetenekte bir futbolcu transferi gerçekleşmedi. 2 sezon önceki transfer döneminde Juninho transferi gerçekleşseydi hem oyun hemde duran top organizasyonundaki zaafımız ortadan kalkıcaktı. Benim fikrime ve futbol anlayışıma göre duran toplar bir takım için çok ÖNEMLİ. Bunu her ayrıntısıyla açıklıyabilirim. İşte bana göre bizim en azında yapıcağımız transfer hem takımın eksik olan noktası için hemde takımın bu zaafını ortadan kaldırabilmesi için ilaç olabilicek bu niteliklere sahip bir futbolcu olması lazım. Honda yı izledim mi onu dahi bilmiyorum ilk defa dün duydum ama gerçekten frikik vuruşları çok etkili fakat ortada dolaşan 10 milyon euro larda hiç de az rakkamlar değil. Bu rakkam makul bir seviye ye çekilip bu transfer gerçekleşirse takıma gerçekten yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Keisuke Honda pahalı geldi

Sarı-Kırmızılı ekibin listesinde yer alan Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda´nın transferi suya düştü.

Sarı-Kırmızılı ekibin listesinde yer alan Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda’nın transferi suya düştü. Bonservisini elinde bulunduran Hollanda’nın Venlo ekibinin 10 milyon Euro’da ısrarcı olması, Galatasaray Yönetimi’ni bu transfer girişimini ‘şimdilik’ askıya alma kararına yöneltti. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın alınmasını istediği Honda’yı yardımcı antrenörü Neeskens de çıplak gözle izlemiş ve olumlu rapor iletmişti.

FANATİK

fanatik bişeye atlamasa olmicak he,suya düşmüşmüş

Bu adamı inşallah alabiliriz.

Edit: Ayrıca Haldun Üstünel giriştiği çoğu transferde bugün o transfer suya düşmediği için suya düşecek bir transfer gibi görmüyorum.Önemli olan haberin doğru olması yoksa adam harbiden 10 numara.

Bu adamı alırsak eger 5milyona dünya kupasında patlama yapıp fiyatını 4 e 5e katlar.

eğer denildiği gibi japonyada seviliyorsa büyük klüpler sırf forma pazarlama için bile bir dolu para sayarlar tabi bizde belki yurtdışına açılabiliriz ama önce avrupadaki türk kardeşlerimize ürünlerimizi götürebilmemiz lazım hala 19.. lı yılların formaları var hazırlık maçlarında gördüğm kadarıyla tabi bu işlar o kadar kolay değil ama sağlam bnir yapılanma kurmak lazım sonra inşallah japonyayada satarız hatta arap ülkelerine biz müslüman olmamız sebebiyle daha çabuk girebiliriz neyse bence alınsa iyi olur

Keske Futbolda basketdeki gibi oyuncu degisiklikleri sinirsiz olasa, her duran topda oyuna alirdik Hondayi ve Hondayi takimda isteyenler mutlu olurdu, duran toplari kullandiktan sonrada cikardi oyundan, bu nedenlede takimda istemeyenlerin gönlü olurdu :D

Keske Futbolda basketdeki gibi oyuncu degisiklikleri sinirsiz olasa, her duran topda oyuna alirdik Hondayi ve Hondayi takimda isteyenler mutlu olurdu, duran toplari kullandiktan sonrada cikardi oyundan, bu nedenlede takimda istemeyenlerin gönlü olurdu :D

firikik için adam alıcaksak 35lik Juninhoyu kaçırmasaydık bari hey Allahım ya adam 2 firikik attı diye sizi derinden etkiledi

Hollanda kulübü Venlo’nun 10 milyon euro’luk talebine “Bu paranın ancak yarısını verebiliriz” denildi. Japon oyuncunun kulübüne bir hafta süre verildi.

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden olan Galatasaray antrenörü Neeskens’in 3 sezondan bu yana takibinde olan Japon yıldız Honda’ya verilecek para belli oldu. Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda’nın Bonservisini elinde bulunduran Hollanda’nın Venlo kulübünün 10 milyon Euro’da ısrarcı olmasına Galatasaraylı yöneticiler 5 milyon euro’dan fazla vermeyiz karşılığında bulundular. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın alınmasını istediği Honda’yı yardımcı antrenör Neeskens de çıplak gözle izlemiş ve olumlu rapor iletmişti. Venlo kulübüne bir hafta süre veren Galatasaray aksi halde diğer seçeneklerle ilgilenecek.ı

kaynak:fotospor :D

Geri
Üst Alt