Y.Emre Çoğumlu
Sarı Üye
- 5 Haziran 2009
- 360
- 0
- 1.286
Cevap: # Keisuke Honda
bazıları hayırlı olsun demis ne oluor beyler geride kaldımda
bazıları hayırlı olsun demis ne oluor beyler geride kaldımda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Japon kesmez bizi Zenci gerek bize![]()
japon kesmez zenci lazım ayıp olmus hocam![]()
tüm forumu kaşar ettin ..
![]()
Honda bize ilac olur
Frikik gollere hasret kaldik
firikik için adam alıcaksak tüh be 35lik Juninhoyu kaçırmısızadam 2 firikik attı sizi derinden etkiledi
Oyun tarzini tuncaya bensetdim baya hareketli ayaklarina hakim uzakdan sutlari ve Frikikleri 10 Numara üstellik neskens izleyip onay verdiyse bildi vardir deyil mi
Oyun tarzini tuncaya bensetdim baya hareketli ayaklarina hakim uzakdan sutlari ve Frikikleri 10 Numara üstellik neskens izleyip onay verdiyse bildi vardir deyil mi
ya git allah aşkına bia yı kimse duymamış daha önce videolardan konuşuosn.hondanın maçını izledim ben sadece frikik atmıo arkdaşın söledği gibi tuncay gibi bir stili var.bia sol bek oynuo bildiğim kadarıyla orda da ihtiyacımız yokkkk!
Cok dogru Biaya hic ihtiyacımız yok onu alirsak hatta serdarin önünü keseriz
ya git allah aşkına bia yı kimse duymamış daha önce videolardan konuşuosn.hondanın maçını izledim ben sadece frikik atmıo arkdaşın söledği gibi tuncay gibi bir stili var.bia sol bek oynuo bildiğim kadarıyla orda da ihtiyacımız yokkkk!
O zaman Honda yi da alirsak Emre Colak in onunu keseriz..
Bia yi sen duymamissan yapicak birsey yok.1 yil once Arsene Wenger in istedigi bir adam Bia...Sol bek de oynamior bildigin iki kanat ve forvet (Keita ile ayni) oynuyor...
Emre colakin önünü kesmeyiz Fizigi yetersis saten RK onu kadroya almadi
Serdar eylikin Fizigi iyi ve onu kadroya aldina göre oynatmayida düsünüyor
Emre Colak in kadroda olmama sebebi 91 dogumlu olup PAF ta oynayabilmesi.Istendigi zaman kadroya alinabilmesi![]()
![]()
Evet istendi zaman kadroya alinabilir diye
ve kadroda bu sene önemli roll oynamicak diyebana göre
Tobol maclarinda kadrodaydi ama oynatmadi bana göre emre colak bu sene forma sor görür
Serdar bu sene önemli roll oynicak
Farketmez..
Eger Bia gereksizse Honda da bir o kadar gereksiz..