# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

firikik için adam alıcaksak tüh be 35lik Juninhoyu kaçırmısız:(adam 2 firikik attı sizi derinden etkiledi

Oyun tarzini tuncaya bensetdim baya hareketli ayaklarina hakim uzakdan sutlari ve Frikikleri 10 Numara üstellik neskens izleyip onay verdiyse bildi vardir deyil mi

ya git allah aşkına bia yı kimse duymamış daha önce videolardan konuşuosn.hondanın maçını izledim ben sadece frikik atmıo arkdaşın söledği gibi tuncay gibi bir stili var.bia sol bek oynuo bildiğim kadarıyla orda da ihtiyacımız yokkkk!

ya git allah aşkına bia yı kimse duymamış daha önce videolardan konuşuosn.hondanın maçını izledim ben sadece frikik atmıo arkdaşın söledği gibi tuncay gibi bir stili var.bia sol bek oynuo bildiğim kadarıyla orda da ihtiyacımız yokkkk!

Cok dogru Biaya hic ihtiyacımız yok onu alirsak hatta serdarin önünü keseriz

evet serdar çok kaliteli bi oyuncu gelicekte çookk büyük bonservisi de olcak

Cok dogru Biaya hic ihtiyacımız yok onu alirsak hatta serdarin önünü keseriz

O zaman Honda yi da alirsak Emre Colak in onunu keseriz..

Bia yi sen duymamissan yapicak birsey yok.1 yil once Arsene Wenger in istedigi bir adam Bia...Sol bek de oynamior bildigin iki kanat ve forvet (Keita ile ayni) oynuyor...

O zaman Honda yi da alirsak Emre Colak in onunu keseriz..

Bia yi sen duymamissan yapicak birsey yok.1 yil once Arsene Wenger in istedigi bir adam Bia...Sol bek de oynamior bildigin iki kanat ve forvet (Keita ile ayni) oynuyor...

Emre colakin önünü kesmeyiz Fizigi yetersis saten RK onu kadroya almadi ;)

Serdar eylikin Fizigi iyi ve onu kadroya aldina göre oynatmayida düsünüyor

Emre colakin önünü kesmeyiz Fizigi yetersis saten RK onu kadroya almadi ;)

Serdar eylikin Fizigi iyi ve onu kadroya aldina göre oynatmayida düsünüyor

Emre Colak in kadroda olmama sebebi 91 dogumlu olup PAF ta oynayabilmesi.Istendigi zaman kadroya alinabilmesi ;) :eek:

Emre Colak in kadroda olmama sebebi 91 dogumlu olup PAF ta oynayabilmesi.Istendigi zaman kadroya alinabilmesi ;) :eek:

Evet istendi zaman kadroya alinabilir diye

ve kadroda bu sene önemli roll oynamicak diye;) bana göre

Tobol maclarinda kadrodaydi ama oynatmadi bana göre emre colak bu sene forma sor görür

Serdar bu sene önemli roll oynicak

Evet istendi zaman kadroya alinabilir diye

ve kadroda bu sene önemli roll oynamicak diye;) bana göre

Tobol maclarinda kadrodaydi ama oynatmadi bana göre emre colak bu sene forma sor görür

Serdar bu sene önemli roll oynicak

Farketmez..

Eger Bia gereksizse Honda da bir o kadar gereksiz..

Geri
Üst Alt