Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Galatasaray Keita'yı göndererek Arda'yla Elano'yu da transfer etmiş oldu bir anlamda. Bence kesinlikle doğru hamledir..Keita sürekli topla oynaması gereken ama her maçta istikrarı tutturamayan bir adam. Onla Avrupa ve ligde zirve yoluna çıkamazsınız.

Pc Lion Twitter :)

Keita ne kadar yeteneklide olsa sisteme uyan bir futbolcu değildi. Sağ açıkta Serdar Özkan'ın bizim sistemimizde daha yararlı olucağını düşünüyorum. Ayrıca bütçe yaratmak için ve Rijkaard'ın isteği doğrultusunda bu transferin gerçekleştiğini düşünüyorum. Yakın zaman içinde çok kaliteli (yıldız değil) ve sistemin bir parçası olacak bir oyuncu gelecektir.

Beyler yine başladınız ya.Bir oyunucu överken, diğerlerini bişeylerin biyerlerine sokmaya.

Ya arkadaşlar anlamıyorsunuz. Keita'yı satmasak orta saha gelecek sene yine felç olacaktı. Ama Keita'dan gelen para ve üstüne Emre ve Uğur'dan gelen para (3 milyon) yaklaşık 20 milyon euroya Nigel + Kallström rahat alınır. İsteğe göre bir sağ açık daha alırız. Yani gelecek sene için ya Keita'dan vazgeçecektik ya orta sahamızdan. Yönetimde Keita'yı tercih etti.

Yahu insaf yahu. Keita'nın gitmesiyle beraber 20 milyon euroya yakın paramız oldu. Gideriz alırız Kallström'ü 5 milyon civarına kaldı 15. De Jongu alırız 7-8e kaldı 7 milyon euro. Sağ kanada da ihtiyaç duyarlarsa 7 milyon hatta üstüne biraz daha katıp 10 milyon eurolara ne adamlar alınır.

para bizim cebimize mi girio sanki... her sene revizyon , o gitti bu geldi, uyum sağlayamadı gitti başkası geldi o da aynı.. sonrada çıkar fener derbisinde şans ta lazım bize derler...

kusura bakma ama bu sene ne evimiz de ne de deplasmanda hava alıcaz fenere karşı...

Gio da alınması lazım. Ah ah be adnan başkan neden almayacağız dedin.

nerden açtım bilgisayarı yazıklar olsun of offf gs maçlarında futbolda zevk aldığım oyuncuydu :(

keita'da lincoln havası vardı. canı istediğinde oynuyordu. %100 oynadığında neler yapabileceği tartışılmaz bir futbolcu ama malesef %50 performansıyla oynadı hep. bence bu kadar tepkiye gerek yok. yönetime güvenin. keitayı getirende bu yönetimdi hatırlayalım...

Sabah sabah kalktim transfer haberi varmi diye? Keita'yi satmisiz.. inanamadim..

Avatarim'a bakar bakar aglarim artik.. Seni cok ozleyecegim Abdulkader Keita.. Yolun acik olsun..:sad007:

dünya çapında bir adam alıcakmışız

Elanoyuda satarsak Transfer için iyi bir bütçemiz olur işte.

Tek Sorun Elanoyu Alacak bir enayi bulmak :D

Kallström kaynağı nedir??

Fener'in kaderi G.Saray'ın elinde!

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Brezilyalı yıldızın transferi ezeli rakibine bağlı, peki ama nasıl?

Brezilyalı golcü için Wolfsburg’un kapısını çalan Fenerbahçe’nin yoluna ezeli rakibi çıktı: Grafite’yi size veririz. Ancak öncelikle Milan Baros’u transfer etmemiz gerek!

PARADA SORUN YOK

Santrfor transferini 12 Temmuz’da başlayacak kampa kadar bitirmek isteyen Fenerbahçe’nin yolu ilginç bir şekilde Galatasaray ile kesişti. ‘Sürpriz paketi’ Sarı-Lacivertli ekibin Grafite’ye talip olmasıyla ortaya çıktı. Wolfsburg’un 31 yaşındaki santrforu için ilk temas oyuncunun menajeriyle yapıldı. Grafite’nin menajeri Pascal Carbon, “Grafite Wolfsburg’da brüt 4 milyon Euro alıyor. Türkiye’de net 3.5 milyon Euro kazanacak olursa bu transfer gerçekleşebilir. Ancak Wolfsburg’u ikna etmeniz gerek” diyerek topu Alman kulübüne attı. Yapılan araştırma sonucunda, Dzeko’yla yolları ayırmaya hazırlanan Wolfsburg’un, Grafite’nin satışına da sıcak baktığı öğrenildi.

KAMER ‘SEFERE’ ÇIKIYOR

Ancak Alman ekibi öncelikle Brezilyalı yıldızının yerini dolduracak bir oyuncu almayı hedefliyor. Ve bu isim de Milan Baros... Wolfsburg’un G.Saray ile 1 yıllık sözleşmesi kalan yıldız için birkaç gün içinde Türkiye’ye geleceği, Alman ekibinin Baros’u renklerine katması durumunda Grafite’nin F.Bahçe’ye satacağı belirtildi. Bugün santrfor transferini bitirmek için yurtdışına çıkacak olan asbaşkan Cihan Kamer’in, Grafite’nin yanında Cardozo, Klose ve Henry gibi isimlerle görüşeceK gelen haberler arasında. Sarı-Lacivertli kulüp, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını da düşünerek santrfor konusunu 12 Temmuz’daki başlayacak kampa kadar bitirmeyi hedefliyor.

HTSPOR / Senad OK

bi bomba daha gelirse hiç şaşırmam...

Her sene takımı yenilersek, tabii ki bir düzen, bir taktik oturmaz.

Kewell'den sonra Keitanın da ayrılması kanat hücumlarımızı önemli ölçüde zayıflatacaktır. Bu durum elbette yönetim ve teknik heyet tarafından da biliniyordur. Buna göre planları vardır. Gerçek şu ki kan kaybetmeye devam ediyoruz. Taraftarın tepkisinin önüne geçmek için çok yakın bir zamanda yeni transfer açıklanır diye tahmin ediyorum. Zamanlamaya özellikle dikkat etmişlerdir.

Acaba diyorum geçen sene almaya çalışıp da alamadığımız Loic Remy'i falan mı düşünüyorlar Keita'nın yerine?Piyasası da düşmüştür sanırım artık.Ama gidip de yerine Gio'yu düşünürlerse edeceğim küfrün haddi hesabı yok.Giovani'nin nasıl bir balon olduğunu geç gördüm ama iyi gördüm.Bir de DK'da yıldızı parladı diyorlar ya ulan biz başka maç izledik sanki,topu al at gibi koştur sonra da ne yaptığının bile farkında olmadan saçmasapan bir pas ver,bu mu yıldız?

Babama söyledim Keityı satmışız diye.Adam inanmadı.Gösterdim resmi siteyi.Küfür etmeye başladı

Geri
Üst Alt