Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Takımdan futbolcu satılabilir, Arda hariç bence özel bir durum yok. Fiyatını bulan her futbolcu satılabilir; ama Keita gibi bir futbolcu 8 milyon euro satılır mı yahu? Onun gibi birisini en az 10 milyon euro gibi rakamlar demektir. Çok yanlış işler yapıyorlar. Her sene takımı baştan dağıtıp kurmakla.

Bu yönetim aklınca FM oynuyo ama bu sezon da başarısız olursak taraftar ne stad dinler ne başka bi şey boş tribünlere oynarlar

Takım oyunundan nasibini alamamış,bireysel becerileriyle var olmaya çalışan ama takımsal birliğin dibine kibrit suyu sıkan bir adamdı Keita.Tam bir shov adamı.Maç içinde devamlılığı yoktu.Ayrıca yaptığı disiplinsizlikler ve agresiflikleriyle de her zaman yüreğimizi ağzımıza getirmiştir.Bu kadar ahlanmaya vahlanmaya gerek yok.Takım oyunu,sistem oyunu,oyunun devamlılığı için Keita'nın gönderilmesi şarttı.Ve öyle bir hava yaratılıyor ki sanki bedavaya verdik.Galatasararay tarihinde en yüksek bonservis bedeliyle gönderilen oyuncudur.

Ne olur biraz gerçekleri görün.Bir iki taklaya bir iki agresizliğe pay vermeyin.Takım olmamız şart.

Kendisi kendisini,shovlarını her zaman izlettirebiliceği bir yere gitti.Hayırlı olsun.

Yahu insaf yahu. Keita'nın gitmesiyle beraber 20 milyon euroya yakın paramız oldu. Gideriz alırız Kallström'ü 5 milyon civarına kaldı 15. De Jongu alırız 7-8e kaldı 7 milyon euro. Sağ kanada da ihtiyaç duyarlarsa 7 milyon hatta üstüne biraz daha katıp 10 milyon eurolara ne adamlar alınır.

Hee kardeş öyle, bir de bu sezon maçlardan önce save almayı unutmayalım yenilirsek Exit Game deriz maçı tekrar oynarız. Baktık adamlar oynamıyo Save Game Editorle de oyuncuların güçlerini ayarlarız. Şampiyonlar ligi maçlarından önce de karşı takıma Add Manager yapmayı unutmayalım tabi. Bunlar olmassa olmaz yeni sezon için.

Açıkcası ben bu sezon sağda Serdar Özkan denen sevgili kaptanımızın bize kazığını izleyecek olursam ne ligtv alırım ne de forma alırım. Hadi gel şimdi sorgula benim Galatasaraylılığımı.

Bu transfer politikası Rijkaard ve kurmak istediği sistem için herşeye sıfırdan başlamak, geçen yılı boşa geçirmek anlamına gelmiyor mu?

Yapacak bişey yok.Yine şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz.

Arkadaşlar biraz sakin olalım.

Bende ilk duyduğumda üzüldüm.

Ama düşününce hiçte mantıksız gelmedi. ;)

Hücumda oynayacak çok iyi oyuncularımız var.

Biliyorsunuzki Rijkaard geldiğinden beri bir sistem oturmaya çalışıyoruz. Keita'da çok yetenekli bir oyuncu ama sistem oyuncusu değil. ;)

Ronaldinho'nun Barcelona'dan gönderilişinin sebebine benzetebiliriz bu durumu.

Birazda şöyle düşünün.

Keita gittiğine göre öyle M'Bamiler, Aureliolar falan gelmeyecek, dünya yıldızları gelecek.(Artı olarak diğer sattığımız oyuncuların parasıda var.;) )

Bunu size garanti ediyorum.

Orta sahaya iki tane kaliteli takviye, hücum hattınada Arda'nın sol kanatta oynayacağını düşünüp Arda solda, tek forvet baros, zaten böyle kaliteli bir hücum hattı varken sağ kanadı da yetenekli bir gençle doldurabiliriz.

Kim garanti edebilirki bir dahaki önemli bir Fenerbahçe maçında Keita'nın birisine yumruk atmayacağını ?

Kadromuz anti-sistem futbolcular ve disiplinsiz futbolculardan arındığı için sevinmeliyiz.

Yerine gelecek kaliteli oyuncular olacak. ;)

Lütfen transferi doğru bulanlara size Sarp,Barış paklar gibi aciz laflar etmeyin.Keita'nın gönderilmesinin yeni transferlere zemin olacağının farkında değilmişsiniz gibi davranmayın !

Birisi Serhatı foruma almasın.Dünya tarhinin en renkli küfürün yer burada.Şom ağızlı ya.Adam keita diye diye göndertti

Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.

her fırsatta uygun bir teklife satılabilir deniyordu sonunda da satıldı...

birde şu yönden bakmak lazım, eğer keita bir avrupa takımına satılmış olsaydı hatta 15 milyon gibi bir paraya satılmış olsaydı bu parayı 2 belki 3 yıl vade ile alacaktık, ancak araplarda para sorunu olmadığı için bu parayı çok kısa sürede alacağımızı düşünüyorum...

her maç kendinden bahsettirecek bir yere gitti, yolu açık olsun...

Yahu adam takımda teknik adamının düzenine ayak uydurmadı. Serbest atışları kimin kullanacağı kornerleri, taçları kimin kullanacağı bellidir. Keita özellikle kendisinin kazandırdığı her serbest atışında her penaltıda top elinde. Takımın kaptanı var Arda onla bile maç içinde laf dalaşına giren biriydi. Frank Rijkaard Keita'yı neden tutsun daha elinde. 8m euro iyi rakam demek ki bu çok büyük oyuncu dediğimiz ahlar vahlar çektiğimiz Keita'nın araplar harici talibi çıkmadı. Araplardan fazla teklif veren çıkmadı.

Takım oyunundan nasibini alamamış,bireysel becerileriyle var olmaya çalışan ama takımsal birliğin dibine kibrit suyu sıkan bir adamdı Keita.Tam bir shov adamı.Maç içinde devamlılığı yoktu.Ayrıca yaptığı disiplinsizlikler ve agresiflikleriyle de her zaman yüreğimizi ağzımıza getirmiştir.Bu kadar ahlanmaya vahlanmaya gerek yok.Takım oyunu,sistem oyunu,oyunun devamlılığı için Keita'nın gönderilmesi şarttı.Ve öyle bir hava yaratılıyor ki sanki bedavaya verdik.Galatasararay tarihinde en yüksek bonservis bedeliyle gönderilen oyuncudur.

Kendisi kendisini,shovlarını her zaman izlettirebiliceği bir yere gitti.Hayırlı olsun.

Ne olur biraz gerçekleri görün.Bir iki taklaya bir iki agresizliğe pay vermeyin.Takım olmamız şart.

Bir noktada sana katılırken şunu söylemek isterim Arda takım oyunumu oynuyor?

Arkadaşlar biraz sakin olalım.

Bende ilk duyduğumda üzüldüm.

Ama düşününce hiçte mantıksız gelmedi. ;)

Hücumda oynayacak çok iyi oyuncularımız var.

Biliyorsunuzki Rijkaard geldiğinden beri bir sistem oturmaya çalışıyoruz. Keita'da çok yetenekli bir oyuncu ama sistem oyuncusu değil. ;)

Ronaldinho'nun Barcelona'dan gönderilişinin sebebine benzetebiliriz bu durumu.

Birazda şöyle düşünün.

Keita gittiğine göre öyle M'Bamiler, Aureliolar falan gelmeyecek, dünya yıldızları gelecek.(Artı olarak diğer sattığımız oyuncuların parasıda var.;) )

Bunu size garanti ediyorum.

Orta sahaya iki tane kaliteli takviye, hücum hattınada Arda'nın sol kanatta oynayacağını düşünüp Arda solda, tek forvet baros, zaten böyle kaliteli bir hücum hattı varken sağ kanadı da yetenekli bir gençle doldurabiliriz.

Kim garanti edebilirki bir dahaki önemli bir Fenerbahçe maçında Keita'nın birisine yumruk atmayacağını ?

Kadromuz anti-sistem futbolcular ve disiplinsiz futbolculardan arındığı için sevinmeliyiz.

Yerine gelecek kaliteli oyuncular olacak. ;)

+1905

ayrıca arkadaşlar nedir bu durumunuz? pele değil keita'yı sattık kendinize gelin giden her adamın arkasından ağlar olmuşsunuz... koskoca GALTASARAY bu kimler gitti de bişey olmadı yine bişey olmaz...

yerine daha iyileri mutlaka gelir getirirler...

Alacağından vazgeçmek ne demek Ben gidiyorum nolur bana el ayak olmayın hatta alacağım bir miktar para sizde kalsın. Ben bu klübe artık birşey veremem aklım daha yüksek paralarda yönetim napsın bende sizin gibi düşünüyorum ama biraz içine girince olayın şekli ortaya çıkıyor.

Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.

Atakan yeter artık.Kewell kewell.Neyi var bu adamın.Keitadan çokmu katkısı oldu.32 yaşında müzmin sakat.En fazla 45 dk çıkarabilir.Kimseninde GS'li liğini sorgulama.

Takım oyununun tıkandığı noktalarda bu tür kapasiteye sahip futbolcular çıkıyor sahnaye ve gidişatı birden değiştiriveriyor. Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Evet doğrudur spor ahlakıyla bağdaşmayacak harekelleri de vardı ama bu hem abartılacak kadar çok değildi hemde Rijkaard tarafından frenlenebilirdi. Çünkü biliyoruz ki Rijkaard'ın böyle bir özelliği var.

Geri
Üst Alt