- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
YOLUN AÇIK OLSUN RÜZGARIN OĞLU
YOLUN AÇIK OLSUN RÜZGARIN OĞLU

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atakan yeter artık.Kewell kewell.Neyi var bu adamın.Keitadan çokmu katkısı oldu.32 yaşında müzmin sakat.En fazla 45 dk çıkarabilir.Kimseninde GS'li liğini sorgulama.
Bir noktada sana katılırken şunu söylemek isterim Arda takım oyunumu oynuyor?
Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.
Neyi mi var?
1- Takım oyunu oynar, bencil değil
2- Karakteri Keita'dan en az 10 kat daha fazladır
3- Sahada yumruğuyla değil, centilmenliğiyle konuşur
Yetrli mi?
O nasil laf oyle? Bende senin gibi moderator olmaz olsun diyorum.Insanlar elestiri getirecek,duygularini yazacak bunun senin dediginle ne alakasi var? Ne yazdiginin farkindamisin?
ayrıca arkadaşlar nedir bu durumunuz? pele değil keita'yı sattık kendinize gelin giden her adamın arkasından ağlar olmuşsunuz... koskoca GALTASARAY bu kimler gitti de bişey olmadı yine bişey olmaz...
yerine daha iyileri mutlaka gelir getirirler...
Bunların yapcağı belli bonservisi elinde olan govou yu alcaklar görürsünüz
Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.
Bu özellikler Hakan Şükür de de vardı.Gidin onu da getirin bari.Huzur evine döndük zaten.Adam karakterli olsun yeterli.İstersen 40 yaşında olsun.Biz karaktersporuz.
Neyi mi var?
1- Takım oyunu oynar, bencil değil
2- Karakteri Keita'dan en az 10 kat daha fazladır
3- Sahada yumruğuyla değil, centilmenliğiyle konuşur
Yetrli mi?