Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

YOLUN AÇIK OLSUN RÜZGARIN OĞLU

abdulkaderkeita2.jpg

Atakan yeter artık.Kewell kewell.Neyi var bu adamın.Keitadan çokmu katkısı oldu.32 yaşında müzmin sakat.En fazla 45 dk çıkarabilir.Kimseninde GS'li liğini sorgulama.

Neyi mi var?

1- Takım oyunu oynar, bencil değil

2- Karakteri Keita'dan en az 10 kat daha fazladır

3- Sahada yumruğuyla değil, centilmenliğiyle konuşur

Yetrli mi?

Renkdaşlar sakin olalım lütfen..

karşılıklı konusmalarımızda seviyemize dikkat edelim... hepimiz kardeşiz laflarımızı ona göre kuralım. çok futbolcular gidip gelir ama kardeşlik her zaman gelmez.

olan oldu artık ne desek boş Renkdaşlar sakin olalım

Yahu 8 milyona Keita'dan iyi adamı nasıl beklersiniz? Bu adam Lyon'un yedeğiydi ve biz yüksek bedel ödeyerek aldık. Madem satacaktık Keita'yı Govou'yu alsaydık.

Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.

O nasil laf oyle? Bende senin gibi moderator olmaz olsun diyorum.Insanlar elestiri getirecek,duygularini yazacak bunun senin dediginle ne alakasi var? Ne yazdiginin farkindamisin?

yaw noluyo ya yeni gördüm fanatikte çılgına döndüm keita hem çok az paraya gitti hemde keita gitti yaa bu yönetim napıyo çılgına dönmüş durumdayım şu anda kendime hakim olamıyom

Bunların yapcağı belli bonservisi elinde olan govou yu alcaklar görürsünüz

Neyi mi var?

Yetrli mi?

Bu özellikler Hakan Şükür de de vardı.Gidin onu da getirin bari.Huzur evine döndük zaten.Adam karakterli olsun yeterli.İstersen 40 yaşında olsun.Biz karaktersporuz.

O nasil laf oyle? Bende senin gibi moderator olmaz olsun diyorum.Insanlar elestiri getirecek,duygularini yazacak bunun senin dediginle ne alakasi var? Ne yazdiginin farkindamisin?

Galatasaray'ın iyiliği için oldu bu diye kaç kere yazıcam ben?

ayrıca arkadaşlar nedir bu durumunuz? pele değil keita'yı sattık kendinize gelin giden her adamın arkasından ağlar olmuşsunuz... koskoca GALTASARAY bu kimler gitti de bişey olmadı yine bişey olmaz...

yerine daha iyileri mutlaka gelir getirirler...

Asıl sorun bu değil asıl sorun bu kadar adam alıcaz bunlardan bir kısmı uyum sorunu yaşıyacak,biz takım olarak uyum sorunu yaşıyıcaz 1 sene daha yeni oluşum zırvalıklarıyla geçicek,sezon sonu rijkaard da giderse ne olucak peki?

keita sisteme uymadı diye giderken yeni bir hoca yeni sistemler yeni oluşumlar..

tek bir şekilde kabullenirim bu hamleyi rijkaardla uzatsınlar 2 yıl daha eyvallah aksi halde sürekli takım kurar dururuz.

Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.

Ne yapsın taraftar takımın en mücadeleci en iyi topcusu satıldı diye halaymı çeksin belki satılması iyi olabilir Rijkaard istemedi büyük ihtimal ama taraftar elbetteki yöntime filan tepki verebilir sonucta çok daha kalitesiz topcuların oldugu bir takımdan en kaliteli topculardan biri yollanıyor yani

Galatasaray için iyi ya da kötü oldu demek için henüz çok erken, ama yönetimden iyi olmasına yönelik ne hamle gördünüz de iyi oldu diyorsunuz merak ettim açıkçası.

arkadaşlar sakin olalım, yönetim mutlaka ve mutlaka bu tepkilerimizi biliyordur ona göre de bir planları vardır...

keita'yı satıyorlarsa demekki daha iyileri gelecek...

Bu özellikler Hakan Şükür de de vardı.Gidin onu da getirin bari.Huzur evine döndük zaten.Adam karakterli olsun yeterli.İstersen 40 yaşında olsun.Biz karaktersporuz.

Bu özellikler ondada vardı ve yıllarca bizde oynayıp, tarihimizin en golcü oyuncusu oldu.

Yaşı geldi bıraktı ve gitii.

Neyi mi var?

Yetrli mi?

Ya bırakın Kewellı savunma işini.Adam sahaya çıkıp oynayamadıktan sonra İstediği kadar karakterli olsun.Bize sağlam, her sezon en az 30 maç oynayabilecek oyuncular lazım.

Kewell ancak +2 de bekleyebilir takımda

Satılması mantıklı gelse de çok üzüldüm satılınca anladım ne kadar sevdiğimi.

2002-2005 yılları arasındada Al-Sadd takımında oynamış

Geri
Üst Alt