Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi De Jong açıklansa yazanların çoğu Keita'yı unuturZiyaretçiler ile birlikte 140 küsür kullanıcı bir anda De Jong GALATASARAY'da konusuna koşar
![]()
Halin o kadar vahim ki neyi savunduğunu neye katıldığını bile bilmiyorsun bir modaratör olarak.
Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı
20 milyona 4-5 oyuncu alacaksın,ne kadar kaliteli olacaklar göreceğiz...
Herkesin doğrusuna saygım var tabiki. Zengin kulüp değiliz, satmadan alamayız, 8'e sattık ama tamamını peşin aldık diyenlere benim bir lafım yok. Gerekçeler gayet mantıklı çünkü. Kaldı ki benim de Arda satılsın mı diye açılan konularda yazdıklarım da ortada ederinin üstüne teklif gelirse her futbolcu satılır biz Real Madrid değiliz denenmiş PSV, Ajax gibi formatları denememiz lazım diyorum hep.
Ayrıca ben sorgulayınca ne biçim Galatasaraylısına geliyor laf. Ben de bunu üzerine yazdım o zaman bende böyle düşünenleri sorguluyorum diye. Kimse kimsenin Galatasaraylılığı hakkında atıp tutmasın bende böyle benzetmeler yapmak zorunda kalmıyım. Ayrıca benim yazdıklarımı da küçümseyerek benden daha akıllı veya doğru olmuyorsun bunu da hatırlatayım. Ben ne kadar ayrı fikirlerde olsak da seni adam yerine koyup cevap veriyorum.
Şimdi De Jong açıklansa yazanların çoğu Keita'yı unuturZiyaretçiler ile birlikte 140 küsür kullanıcı bir anda De Jong GALATASARAY'da konusuna koşar
![]()
Niye herkes bizim gibi dusunsun istiyoruz? Niye bizim gibi dusunmeyeni hemen asagilayip hakaret etmek ihtiyaci hissediyoruz? Karsidakine duygularini aciklama hakki vermek icin illa sopaninmi gorunmesi gerek beyninize dogru?
Birak adam duygularini aciklasin ne var yani? Sen satilmasi taraftari isen sende iyi oldu diye yazarsin.Terbiye etmek kimin haddine?
Bu nasıl bir anlayıştır lig başlayacak kampa alınmış oyuncular sen transfer yapmamışsın ve en iyi adamlarından birini çıkardın elinden..geçen seneyi mumla arayacağız giib..
![]()
keıtamız gıtmıs bu saatten sonra benım ıcın messı gelse umrumda değıl . yonetımı kınıyorum. yureklı adam arıyoruz armasına asık adam lazım dedık keıta bu saydıklarmıızın en onde gıdenıydı