Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Katar'a en az 10-15'e okuturduk bu adamı 8 nedir yahu?

20 milyona 4-5 oyuncu alacaksın,ne kadar kaliteli olacaklar göreceğiz...

Niye herkes bizim gibi dusunsun istiyoruz? Niye bizim gibi dusunmeyeni hemen asagilayip hakaret etmek ihtiyaci hissediyoruz? Karsidakine duygularini aciklama hakki vermek icin illa sopaninmi gorunmesi gerek beyninize dogru?

Birak adam duygularini aciklasin ne var yani? Sen satilmasi taraftari isen sende iyi oldu diye yazarsin.Terbiye etmek kimin haddine?

sorma yha 8 milyona aldık 8.150 ye sattık çok kar ettik sanki 10-12 ye satardık katara

Şimdi De Jong açıklansa yazanların çoğu Keita'yı unutur:) Ziyaretçiler ile birlikte 140 küsür kullanıcı bir anda De Jong GALATASARAY'da konusuna koşar :D

benim için geçerli degil keitayı cok seviyordum kim gelirse gelsin artık umrumda degil. barosla neilde satılsın yazık olmasın bu takımda adamlara

Halin o kadar vahim ki neyi savunduğunu neye katıldığını bile bilmiyorsun bir modaratör olarak.

Merak etme aklım başımda.Yazıyı okudum ve katıldım bu kadar basit.

edit : Tatmin olmak istiyorsan

Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı

buraya katıldım en çok

8 e alındı 8 e satıldı hem de araplara bari insan 11 12 ye satar bu kadar beceriksizlik olmaz Galatasaray gittikçe geriye gidiyor beyler kim ne derse desin şu takımın en iyi oyuncularındandı keita.

Keitayı satanı biz de satarız haberin olsun sezgin...

Herkesin doğrusuna saygım var tabiki. Zengin kulüp değiliz, satmadan alamayız, 8'e sattık ama tamamını peşin aldık diyenlere benim bir lafım yok. Gerekçeler gayet mantıklı çünkü. Kaldı ki benim de Arda satılsın mı diye açılan konularda yazdıklarım da ortada ederinin üstüne teklif gelirse her futbolcu satılır biz Real Madrid değiliz denenmiş PSV, Ajax gibi formatları denememiz lazım diyorum hep.

Ayrıca ben sorgulayınca ne biçim Galatasaraylısına geliyor laf. Ben de bunu üzerine yazdım o zaman bende böyle düşünenleri sorguluyorum diye. Kimse kimsenin Galatasaraylılığı hakkında atıp tutmasın bende böyle benzetmeler yapmak zorunda kalmıyım. Ayrıca benim yazdıklarımı da küçümseyerek benden daha akıllı veya doğru olmuyorsun bunu da hatırlatayım. Ben ne kadar ayrı fikirlerde olsak da seni adam yerine koyup cevap veriyorum.

Herkesin doğrusuna saygın varsa bunu yazılarında göstereceksin.Bana yanlış yapılıyor diye sende yanlışla karşılık verirsen,heleki GSE rütbesine gelmiş biri orada düşünmek gerekir.

Ve ben senin dediklerini küçümsemiyorum senden daha akıllı görünmek gibi bir çabamda yok ki asıl sen milletin değerlerini sorgulayarak kendini büyük göstermiş oluyorsun.Aslında bana dediklerinin örneği sensin.

Bu nasıl bir anlayıştır lig başlayacak kampa alınmış oyuncular sen transfer yapmamışsın ve en iyi adamlarından birini çıkardın elinden..geçen seneyi mumla arayacağız giib..

Şimdi De Jong açıklansa yazanların çoğu Keita'yı unutur:) Ziyaretçiler ile birlikte 140 küsür kullanıcı bir anda De Jong GALATASARAY'da konusuna koşar :D

keıtamız gıtmıs bu saatten sonra benım ıcın messı gelse umrumda değıl . yonetımı kınıyorum. yureklı adam arıyoruz armasına asık adam lazım dedık keıta bu saydıklarmıızın en onde gıdenıydı

Keitaya çok üzüldüm. Çok seviyordum bu adamı. Sevdiğim adamlar birer birer gidiyor.:sad007: Bir de Keita da yaşlanıyordu bu senede satılmazsa para etmezdi laflarına sinir oluyorum. Adamı sanki 4 yıl önce aldık !. 1 yılda mı adam yaşlandı? Keitaya birader gel biraz istanbul havası al iyi gelir 1 sene sonra seni aynı paraya satarız demiş olduk. Bu mudur yani her sene üstüne koyarak takım kurmak !. Galatasaray İMKB borsasına dönmüş, sürekli al- sat. Seneye de mazeret hazır takımda çok yeni futbolcu vardı uyum sorunu yaşadık ama genç bir takımız.. biraz daha sabır !!! (ha birde yarın bir gün Kim kalström'ü getirirsek taraftarız yine sevinecegiz ama o da ne Kim de 27 yaşında, seneye de onu satarız, mazallah sonra elde kalır !)

Niye herkes bizim gibi dusunsun istiyoruz? Niye bizim gibi dusunmeyeni hemen asagilayip hakaret etmek ihtiyaci hissediyoruz? Karsidakine duygularini aciklama hakki vermek icin illa sopaninmi gorunmesi gerek beyninize dogru?

Birak adam duygularini aciklasin ne var yani? Sen satilmasi taraftari isen sende iyi oldu diye yazarsin.Terbiye etmek kimin haddine?

çok çok çok haklı

Bu nasıl bir anlayıştır lig başlayacak kampa alınmış oyuncular sen transfer yapmamışsın ve en iyi adamlarından birini çıkardın elinden..geçen seneyi mumla arayacağız giib..

Zaten Temmuz sonuna doğru katılacaktı kampa. Ortada bir kayıp yok.

De Jong gelirse sevinirim, ama Keita gittigi icin uzuldum o ayri.. :)

oyuncu alarak bomba patlatmıyorlar oyuncu satarak insanı hayrete düşürüyorlar Keita geçen sezonun en iyilerindendi

Bu takımı tek izleme sebebimdin Keita..

yok yaa böyle bişe yok cidden çok teşekkürler yönetime bi tane fark yaratan oyuncumuz vardı ardayla birlikte.0 da gitti transfere de gerek yok bence kalsın böyle takım adnan polat yönetimine laf söyletmezdim artık gözümden düştüler yazıklar olsun yaa rakipleri sevindirdiniz:mad::mad:

Geri
Üst Alt