Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
Yani düşünüyorum.Ne kadar sisteme uymasa da fazla bireysel olsa da şimdi şu anda sırf para lazım diye bir 11 oyuncusunu satmak hem de iyi olan bir oyuncuyu satmak tuhaf geliyor.
Ama bir de olaya şu yönden bakıyorum.Bu transfere neredeyse hangi yönden bakarsanız bakın yanlış gibi görünüyor.Sürekli adam satar hale gelmişiz.Taraftar galeyana gelmiş.Yani ortada acayip bir felakete sürüklenme durumu var.Ama soruyorum kendi kendime yahu bu adamlar deli mi?Bu kadar ayan beyan kendilerini ateşe atarlar mı?Takımı dağıtıp saçma oyuncuları alacak kadar çıldırmış olabilirler mi?Bunları sorunca ve hepsine "Hayır" cevabı alınca da fazla da kafaya takmamak istiyorum.Keita'nın futboluna hastaydım,gereksiz hareketlerinden iğreniyordum ama benim için bu gönderilme sebebi değildi.Zaten sebep de o değildir,takım oyuncusu olamamasıdır gönderilmesi daha çok.
Transfer taraftarı değilim ama takım şu anda kolu kanadı kırılmış bir vaziyette.Yani şu anda transfer olmazsa olmazımız.Gerçekten çok iyi takviyeler yapmazsak bu yıl bir total hüsran yaşarız.Ne taraftar ne de yönetim artık bunu kaldıramaz.Yönetim de muhakkak bunu düşünüyordur o yüzden ne yapıp edip doğru düzgün Galatasaray'a yakışır isimler alacaklardır.Eğer idarelik,gereksiz adamlar alırlarsa işte o zaman korkmaya başlayabiliriz.