Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

hayır madem satacaksın bu adamları neden onca para harcadın geçen sezon ? F.R var takımın başında sen adama 2. lig oyuncuları veriyosun.

kewell-keita-gio bunlar giden adamlar çok kan kaybetti GS bu açık gelenlerden ilk 11 e girer dediğim kimse yok.

bu ne biçim iş

Transferi gerçekleştirmişiz :D tabi yollayarak yandaş medya sonunda göndertti adamı şimdi 50 sene biz demiştik, etmiştik vs.. bakalım iyi birisi gelirse ya da Keita ayarında iyi olur yoksa kötü iş.

E iste taraftar makul bir parayla (Barcelona'da 115 dolar) uye olamaz ve secimlere katilamazsa kulup yoneticileride taraftarin ne dusundugunu dikkate almazlar.

Herkes isini rahat yapmak icin biat eden insanlari koruyor digerleri tu-kaka

----------------------ufuk-------------------

sabri--------neil-------ali turan--------hakan balta

--------------------?????????-----------------------

elano------?????????-------????????----------arda

---------------------baros----------------------------

elano------?????????----------------arda

---------------baros---------????????----------

sanıyorum ki rijkarrd 4-3-3 den caydı kadro bu 2 şekilden biri olur gibi

fenerlileri şimdi daha iyi anlıyorum son maçta şampiyonluğu kaybetmek gibi bir etki yarattı bende bu şoktan nasıl çıkıcam bilemiyorum

elano------?????????-------????????----------arda

---------------------baros----------------------------

elano------?????????----------------arda

---------------baros---------????????----------

sanıyorum ki rijkarrd 4-3-3 den caydı kadro bu 2 şekilden biri olur gibi

her türlü bu sistemlerde en az 4 tane yabancı gerekiyor napıcaz bilmiyorum

Buna en çok serdar özkan sevinmiştir !

şuan keita videolarını izliodum da yok yaa aklı mantığı olan adam satmaz..ne düşündüler satarken çok merak ediyorum

Bari 4-5m euroya Alexis Sanches'i alsak.En azından bundan sonraki transfer politikamız doğrultusunda iyi iş yaptık deriz.Ama gider 33-34 yaşında sönmüş yıldız gelirse çok yazık olur.

Dalgamı geçiyorsun yav ? :o

Alexis Sanchez'i 4-5 Milyon Euor'ya alma gibi bir ihtimal yok.

10 Milyon'dan aşağıya almak bir transfer başarısıdır.

Asıl satılması gereken Elano.. Onu da satın..

fenerlileri şimdi daha iyi anlıyorum son maçta şampiyonluğu kaybetmek gibi bir etki yarattı bende bu şoktan nasıl çıkıcam bilemiyorum

bnde sabah haberi bi okudum başımdan aşağıya soğuk sular döküldü inş. tez transffer yapılırda bu etki biraz azalır

şşşşttt ne oluyor ya bir oyuncu için sattınız takımı hani başarılar gelir geçer asalet bize yeterdi hani renklere aşıktık oyunculara değil

kardeşim tabi ki yine GS lıyız ama bu demek değil ki koyun gibi olacağız. Takımını seven herkes takımının başarılı olmasını ister elbet bu da nasıl olur iyi futbolcularla

Takımın yaratıcılık bakımından ve yetenekleri açısından en verimli oyuncularından birini sattı yönetim ve Rijkaard. Bu olumlu mu olumsuz mu yakında göreceğiz. Ama şöyle bir durum var bu takım kurulurken 2 sene önce başarıların gelirine göre kurulmuştu. 2 senedir hiçbir başarımız yok gelirler düştü giderler fazlalaştı belki bu yüzden elimizdeki yıldız oyuncuları çıkarmaya çalışıyordur yönetim. Kesinlikle bir sistem değişimi olacak takımda. Sırada Elano ve Leo var gibi.

Ne yapıyor bunlar Allah aşkına Beşiktaş artığına güvenip takımın en etkili oyuncusunu sudan ucuza satıyorlar. Neymiş efendim Kadıköyde Roberto Carlos'a yaptığı hareketle gözden düşmüş , Ya Allah Aşkına kimi kandırıyosunuz . Ha 18 milyon euro falan olsa hadi dersin kar ettik , Sercan gibi özürlüye 9,10 istenirken Keita yı 8 e sat yemin ederim art niyettir , ihanettir. Yüz bin kere yazıklar olsun , defol gidin de bi daha böyle abuk sabuk olaylar yaşatmayın.

Adı aşk bu eziyetin.:cool:

Madem illa birisi satılacaktı Elano'yu satsaydılar bari.Ortasahadaki açığımız yetmiyormuş gibi bir de sağ kanadımızda eksiklik oluştu.Eh geçen sene hücum ve savunma hattımızın kalitesinde uçurum vardı Keita gitti dengeledik artık ikisini,rahatlayabilirler.:o

76 konuk

yemleyin arkadaslar angutlari

bu arada Bursadan gol haberimi var angutlar ? timsah yürüyüsü yapalim mi?

de8c9377.gif

Geri
Üst Alt