Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Dediklerinle benim ve senin dediklerinle bir alakası yokki.

Sen Keita'nın gönderilmesini eleştirmeyenlerin Galatasaraylılığını sorgularım diyorsun.Dediğim benim herkesin doğrusu vardır ve sırf Keita'nın gitmesini isteyenlerinde körü körüne,basitce eleştirmeyecekleri, en azından bazılarının.Sana sadece haddine değil dedim ve sen banada yapıldı bende yaparım tarzı bir cevap verdin.Şimdi de başka bir yere çekiyorsun konuyu.

Konuyu başka yere falan çekmiyorum. Verdiğim örneklerle aynı düşüncede olanlar Keita da gidince hemen aynı şeyleri yapıyorlar ve eleştiri getirenler için "bir adam satıldı diye ne hale geldik nasıl Galatasaraylısınız hani renklere aşıktınız" tarzı mesajlar atılıyor. Bende diyorum ki madem böyle oluyor bu işler bende sorgulamayanlar için aynı şeyi düşünüyorum. Olay bu. Diyorsan ki haddine değil (ki haklısın) o zaman kimsenin haddine değil. Herkes buna göre düşüncesini belirtsin.

Ayrıca son kez söylüyorum Keita satışına katılan herkesi de eleştirmiyorum. Eğer iki tane orta saha gelecekse demekki bir mantık çerçevesinde yapılmış derim bende kabul ederim bu görüşleri.

Ama bu görüş için de birşey söylemek istiyorum yamalı bohça total futbol olmaz. İki senedir takım kanatlardan güzel top getiriyor ama orta sahası kötü geçen sene takımı ileri götüren neredeyse tek adam Keitaydı. Şimdi de 2 adam alınacaksa top yapan bir orta sahamız olacak ama kanat adamı alınmazsa da tek kanatlı hücum eden bir takım olacağız. Bir sene öyle bir sene böyle bu işler olmaz. Eğer başınızda Rijkaard gibi bir antrenör varsa hedef total futbol ise para da gözden çıkarılmalı. Yoksa çeyrek total futbolun sonucu geçen seneden farklı olmaz.

rijkaard pas yapan takım istiyor keita topu alıp gidiyordu gönderilmesinin nedeni bu olamaz mı sence ?

Rijkaard gönderdi diyelim.. O gidince ne yapacak takım çok iyi pas mı yapabilecek.. Rijkaard'ı gönderselerdi madem..

2.Barcelona yaratma hedefinde oyun anlayışı olarak.. Ama imkansız.. Türkiye'de bunu yapamazsınız..Her yıl 5 transfer oluyo takımı oturtman imkansız en başta..

Abartmaya gerek yok bende Keita'nın satılmasından hoşnut değilim ama biraz bekleme taraftarıyım.

Kulübün mali yapısıda var arkadaşlar. Bunu dengelemek zorunda yönetim. Biraz da bardağın görünmeyen tarafına bakalım. 2 senede extra hiçbir geliri olmadı kulübün. Bunlar beklenen hareketlerdi. Yıldız oyuncuları elde tutmak bizim başarımıza bağlıydı.

Simdi bu Transfer beni cok sasirtti. Baya Üzüldümde.. Böyle Hirsli ve Kaliteli Futbolcuyu satmaya anlam veremedim..

Ama vermek istiyorum nedense oda Keitaya Güvenimden kaynaklaniyor ve Mantigini düsündüm ve ancak su mantigi cikarabildim...

Hepimiz Rijkaard´in Sistemini daha dogrusu oynatmak istedigi sistemini biliyoruz.. Rijkaard´in Takimi cok Pasli oynamali.. Yaani Pas alisverisi cok yogun bir sekilde olmali. Tipki barca ve suanki Ispanya Milli takiminin oynadigi gibi.. Bide Tabiki 4-3-3 sistemi icin Daha cok efor sarf eden kosan gerektiginde ileri 3´lünün bile geri döndügü Futbolcular.

Bunun icin ne yapmaya calisiyor Rijkaard ve Yönetim. Sistemine uyacak Oyuncular almayi..

Keita Topla oynamiyi cok seven bir Futbolcu.. Yaani Galatasaray da örnegin Ayhan gibi Topu cok ayaginda Tutan Futbolcular gönderilecek gibime geliyor..

Brezilya Milli Takiminda Elano´nun Sag acikta Performansida görününce bu Karar alinmistir diye düsünüyorum.. Elano Pas yüzdesi yüksek, gerektiginde iceri sizip Gol Pozisyonlarina giren ve Ortasi, Sutu iyi olan bir Futbolcu yaani Rijkaard´in Sistemine daha cok uyacak cinsten...

Kisacasi Keitadan gelen Paraya Stoper ve Önlibero bölgelerine Kaliteli Transferler yapilacak diye düsünüyorum...

Ve..!!

Yarin, Bugün medya saldiracak yine..! Rijkaard´dan habersiz Keita gönderildi diye ve Yönetimle arasi acildi, Kriz gibi haber yapilacak.. Bunlara kesinlikle inanmayin cünki Rijkaard´in bilgisi altinda bu kararin alindigi 100%..

neymiş efendim keita ahlaksızmış çok iyi yemlediler milleti ve bazı GS lılar bile kandı buna carlosa yumruk atmış ama carlos adamın bacağındaydı resmen kimse bilemiyor belki adamın hayalarını sıktı. herkes kaka cı oldu brezilya maçında ne yaptı keita??? kaka neden dirsek attı diye soran yok keita bakmıyordu bile kakaya sonra yüzünü tutması tamamen hakeme karşı yapılmış bir şey atılması için bunu her futbolcu yapıyor. sancak ibrahim üzülmez maç boyunca dövdüler adamı kimse ses etmedi.

bu taraftara hak böyle şeyler kendi futbolcusuna sahip çıkmıyor transfer olursa omuzlara yönetim. arda ya yapılanları unutmadık. diyorum ya bu taraftar hak bunlar beyler.

f43e07bb.gif

.

Konuyu başka yere falan çekmiyorum. Verdiğim örneklerle aynı düşüncede olanlar Keita da gidince hemen aynı şeyleri yapıyorlar ve eleştiri getirenler için "bir adam satıldı diye ne hale geldik nasıl Galatasaraylısınız hani renklere aşıktınız" tarzı mesajlar atılıyor. Bende diyorum ki madem böyle oluyor bu işler bende sorgulamayanlar için aynı şeyi düşünüyorum. Olay bu. Diyorsan ki haddine değil (ki haklısın) o zaman kimsenin haddine değil. Herkes buna göre düşüncesini belirtsin.

Ayrıca son kez söylüyorum Keita satışına katılan herkesi de eleştirmiyorum. Eğer iki tane orta saha gelecekse demekki bir mantık çerçevesinde yapılmış derim bende kabul ederim bu görüşleri.

Ama bu görüş için de birşey söylemek istiyorum yamalı bohça total futbol olmaz. İki senedir takım kanatlardan güzel top getiriyor ama orta sahası kötü geçen sene takımı ileri götüren neredeyse tek adam Keitaydı. Şimdi de 2 adam alınacaksa top yapan bir orta sahamız olacak ama kanat adamı alınmazsa da tek kanatlı hücum eden bir takım olacağız. Bir sene öyle bir sene böyle bu işler olmaz. Eğer başınızda Rijkaard gibi bir antrenör varsa hedef total futbol ise para da gözden çıkarılmalı. Yoksa çeyrek total futbolun sonucu geçen seneden farklı olmaz.

Görüşüne ters düşenleri eleştirmek en doğal hakkın ama bunu kaçamak gibi eleştirmeyenlerin Galatasaraylılığını sorgularım deyip genellersen yanlış anlaşılmalara yol açması normal değil ama.Zaten modaratör bile saçmalarken üyeler ne yapsın.Salla.Ne yaparsan yap.

Kulübün mali yapısıda var arkadaşlar. Bunu dengelemek zorunda yönetim. Biraz da bardağın görünmeyen tarafına bakalım. 2 senede extra hiçbir geliri olmadı kulübün. Bunlar beklenen hareketlerdi. Yıldız oyuncuları elde tutmak bizim başarımıza bağlıydı.

Bardağın görünmeyen tarafı diye bir şey yok hacı..:haha:

Bize Brezilyalılar yaramıyo arkadaş.. Lincoln olsa en azından yaratıcıydı.. Elano ile Lincoln farklı görevlerin adamları diyenler olacaktır bana.. Ancak Elano hiçbir şey yapmıyor ki zaten.. Yani yerinde Lincoln olsa en azından hücum varyasyonlarını yönetirdi.. Elano gönderilmeli..

Kardeşim yürü git ya keitayı nasıl satarsın.şimdi alıcaklar keitanın parasıyla dandik bir oyuncu o parada boşa gidicek.elano duruyo orda onu satmıyosun keitayı satıyosun.Niye aldın niye satıyosun.

bu nasıl bir iş arkadaş ya yabancı transferi yapmadığımız gibi en iyi oyuncumuzu satıyoruz. yönetim noluyor kendine gel

Çoğumuz aynı düşünüyoruz.. Elano varken neden Keita'yı gönderiyosun. Gönder Elano'yu.

Önümüzdeki sene için yeni stadyum için iyi bi kadro kurulur inancındaydım, inanç falan kalmadı.

Yazıklar olsun 7 e aldık 1 milyon € için mi sattık!

İstifa edin de kurtulalım artık ya!

Geri
Üst Alt