Serhat Demir
Kırmızı Üye
- 23 Ekim 2009
- 2.422
- 0
- 286
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
aynen
Adı aşk bu eziyetin.:cool:
aynen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adı aşk bu eziyetin.:cool:
Asıl satılması gereken Elano.. Onu da satın..
hee Elanoyuda satsınlarda hani derler yha bişey gibi ortada kaldık öyle olur valla
fenerlileri şimdi daha iyi anlıyorum son maçta şampiyonluğu kaybetmek gibi bir etki yarattı bende bu şoktan nasıl çıkıcam bilemiyorum
Ne yapıyor bunlar Allah aşkına Beşiktaş artığına güvenip takımın en etkili oyuncusunu sudan ucuza satıyorlar. Neymiş efendim Kadıköyde Roberto Carlos'a yaptığı hareketle gözden düşmüş , Ya Allah Aşkına kimi kandırıyosunuz . Ha 18 milyon euro falan olsa hadi dersin kar ettik , Sercan gibi özürlüye 9,10 istenirken Keita yı 8 e sat yemin ederim art niyettir , ihanettir. Yüz bin kere yazıklar olsun , defol gidin de bi daha böyle abuk sabuk olaylar yaşatmayın.
Yha ne demekse?(!) Elano'nun ne bize ne de Brezilya milli takımına katkısı falan yok.. Dünya Kupası'nda ki o golleri Mustafa Sarp bile atardı zaten..
Dunga Milli Takımın başından ayrıldı ve yeni gelecek teknik direktörün milli takıma Elano'yu çağırmayacağından adım kadar eminim..
Elano umarım 8'e falan satılır. Inter istiyormuş kakalasınlar 8'e, kazık atsınlar. Elano Türk olsa yemin ederim 3 büyüklerde bile oynayamazdı.