Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Elanonun Turşusunu kurun , ancak o yakışır takıma , Takımda kaliteli 2 , 3 oyuncu vardı , Tuttular En kalitelisini gönderdiler yemin ederim şok oldum , böyle salaklık olmaz ,

hee Elanoyuda satsınlarda hani derler yha bişey gibi ortada kaldık öyle olur valla

Yha ne demekse?(!) Elano'nun ne bize ne de Brezilya milli takımına katkısı falan yok.. Dünya Kupası'nda ki o golleri Mustafa Sarp bile atardı zaten..

Dunga Milli Takımın başından ayrıldı ve yeni gelecek teknik direktörün milli takıma Elano'yu çağırmayacağından adım kadar eminim..

Elano umarım 8'e falan satılır. Inter istiyormuş kakalasınlar 8'e, kazık atsınlar. Elano Türk olsa yemin ederim 3 büyüklerde bile oynayamazdı.

Bu arada katardan transfer haberi ar doğrumu koray??::S:D:D:D anguttlar defff:D

Eğer yönetim basının gazına gelip maç içindeki aldatmacaları sebebiyle sattıysa yazıklar olsun !

fenerlileri şimdi daha iyi anlıyorum son maçta şampiyonluğu kaybetmek gibi bir etki yarattı bende bu şoktan nasıl çıkıcam bilemiyorum

Abartmayın abicim yahu.

Gerçekten.

Ne yapıyor bunlar Allah aşkına Beşiktaş artığına güvenip takımın en etkili oyuncusunu sudan ucuza satıyorlar. Neymiş efendim Kadıköyde Roberto Carlos'a yaptığı hareketle gözden düşmüş , Ya Allah Aşkına kimi kandırıyosunuz . Ha 18 milyon euro falan olsa hadi dersin kar ettik , Sercan gibi özürlüye 9,10 istenirken Keita yı 8 e sat yemin ederim art niyettir , ihanettir. Yüz bin kere yazıklar olsun , defol gidin de bi daha böyle abuk sabuk olaylar yaşatmayın.

rijkaard pas yapan takım istiyor keita topu alıp gidiyordu gönderilmesinin nedeni bu olamaz mı sence ?

Şimdi Rijkaard'ın isteği üzerine gönderildiğini düşünenler, geçen sene Rijkaard istediği için alındı diyenlerle aynı...Rijkaard da ne istediğine bir karar versin o zaman..Takım disiplinine uymadığını hangi maçta gördünüz..Geçen sene takımın tartışmasız en iyi adamıydı..Takımın kötü oynadığı maçlarda bazen tek başına ayakta kaldı..Fener maçında kırmızı kart görmesi dışında ne yanlışını gördünüz disiplinle ilgili..Çok kötü bir haber ya...

Aferin aferin çok güzel hareketler bunlar.Şu takımın 1 numaraları adamını aldığın paraya 1 sene sonra satıyosun.Ayıptır be.Yok arkadaş bizim yöneticiler bu kafayla devam ettiği sürece başarı gelmez.Forma satışı falan da beklemesinler bence.Serdar Özkan'ın formasını mı alacam Aydın'ın formasını mı alacam.Nedir bu anlamıyorum ki.

f43e07bb.gif

f43e07bb.gif

f43e07bb.gif

Yha ne demekse?(!) Elano'nun ne bize ne de Brezilya milli takımına katkısı falan yok.. Dünya Kupası'nda ki o golleri Mustafa Sarp bile atardı zaten..

Dunga Milli Takımın başından ayrıldı ve yeni gelecek teknik direktörün milli takıma Elano'yu çağırmayacağından adım kadar eminim..

Elano umarım 8'e falan satılır. Inter istiyormuş kakalasınlar 8'e, kazık atsınlar. Elano Türk olsa yemin ederim 3 büyüklerde bile oynayamazdı.

Dünya Kupası'nda ki o golleri Mustafa Sarp bile atardı zaten dışında hepsine katılıyorum özellikle yha ne demek kısmına

bazıları ağır saçmalamış 67 sayfayı da okudum,ben de çok üzüldüm ama iyi tarafından bakın demek ki gs bi transferleri dizcez bi kaç haftaya

Yani Keita`yi satip Elano'ya bir yil daha mi Katlanacaz. Seneye döverek yollamasak iyi. Insallah Yönetim 1-2 Brezilyali daha alip'da Hayatinin hatasini yapmaz.

umarım elanoyu sağ kantta falan düşünmüyordur rijkard inşallah düşünmüyordur

Yahu adamın gittigine uzulemedim sizin abartılı ve sacmasapan tepkilerinizden.

hakkatten takımda olanları hayretle izliyorum acaba adnan sezgini takımı çökertmek içinmi getirdiler o mevkii ye

Elano sağ acıkta oynaması için keita'yı sattılar anlarsınız yakında ligi kotu bitirince sızede yol gorunur artık

Reijkard anlaşılan oyun sisteminde düşünmüyor. aslında çok iyiydi ama hayırlısı olsun diyelim sonuçta oyuncular gelir geçer biz oyuncular için değil bu renkler için destekliyoruz takımımızı sabah transfer beklerken bu haberi görmek çok şaşırttı doğrusu ama en azından 10 milyon kazansak iyi olurdu.

Geri
Üst Alt