Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

de jong falan keitanın yerini tutmaz kandırmayın kendinizi. iyi oyuncudur ama takıma maç kazandırmaz.

Mesele kampa katılma süresi değil keitadan bahsediyoruz hırsıyla,hızıyla tam bizim yıllardan beri özlemini çektiğimiz asi bir siyahiydi taklallarını özleyeceğiz keita hiç güzel olmadı bu iş..

kim gelirse gelsin keitanın gittiğini değiştirmez bu çok yanlış yaptılar şuan cidden çok sinirliyim böle bişe yok ya

Keita rahat 3 sene oynardı deli gibi yaşlanması bahane dğeil eğer böle derlerse KEsinlikle ayhan musrafa sarp gökhan zanı yollamaları lazım aksi takdirde .................

bncede tutamaz takıma Keita kadar yararlı olamaz gibi geliyor bana

kim gelirse gelsin keitanın gittiğini değiştirmez bu çok yanlış yaptılar şuan cidden çok sinirliyim böle bişe yok ya

Keita rahat 3 sene oynardı deli gibi yaşlanması bahane dğeil eğer böle derlerse KEsinlikle ayhan musrafa sarp gökhan zanı yollamaları lazım aksi takdirde .................

neyse artık yapcak bişey yok . sırf bu sene keita izmire gelicek diye cok sevindim ama nasip olmadı

yok kardeş bunlar takıma yararı olan oyuncuları satarlar yararsızları takımda 14 yıldır futbolla ilgileniyorum hayatımda böyle bi transfer politikası görmedim

Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin...

para yok diye acizlikten yapılan transfer bi de 8.150.000€ euro'ya yapıldığı bakılırsa durum cidden işler acısı

Yani düşünüyorum.Ne kadar sisteme uymasa da fazla bireysel olsa da şimdi şu anda sırf para lazım diye bir 11 oyuncusunu satmak hem de iyi olan bir oyuncuyu satmak tuhaf geliyor.

Ama bir de olaya şu yönden bakıyorum.Bu transfere neredeyse hangi yönden bakarsanız bakın yanlış gibi görünüyor.Sürekli adam satar hale gelmişiz.Taraftar galeyana gelmiş.Yani ortada acayip bir felakete sürüklenme durumu var.Ama soruyorum kendi kendime yahu bu adamlar deli mi?Bu kadar ayan beyan kendilerini ateşe atarlar mı?Takımı dağıtıp saçma oyuncuları alacak kadar çıldırmış olabilirler mi?Bunları sorunca ve hepsine "Hayır" cevabı alınca da fazla da kafaya takmamak istiyorum.Keita'nın futboluna hastaydım,gereksiz hareketlerinden iğreniyordum ama benim için bu gönderilme sebebi değildi.Zaten sebep de o değildir,takım oyuncusu olamamasıdır gönderilmesi daha çok.

Transfer taraftarı değilim ama takım şu anda kolu kanadı kırılmış bir vaziyette.Yani şu anda transfer olmazsa olmazımız.Gerçekten çok iyi takviyeler yapmazsak bu yıl bir total hüsran yaşarız.Ne taraftar ne de yönetim artık bunu kaldıramaz.Yönetim de muhakkak bunu düşünüyordur o yüzden ne yapıp edip doğru düzgün Galatasaray'a yakışır isimler alacaklardır.Eğer idarelik,gereksiz adamlar alırlarsa işte o zaman korkmaya başlayabiliriz.

Takımın açık ara en iyi yabancı oyuncusunu satıyorsun Katar'a ve sadece 500.000 kar ediyorsun.

Yuh!

sezgin sana söleyecek çok lafım var ey sezgin

kaç tane oyuncu gitti takımdan bu sene dikkat ettiyseniz hepsinin bir miktar parası ödenmedi. yazıklar olsun yazıklar

Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin...

böyle olursa sonumuz gelicek gerçekten bizde TTArenaya Keita,Elano ,Kewell , Arda , Baros, Neill gibi yıldızlarla gideriz diyoduk bi iki transferde yaparız diyoduk bkalım sattığımız oyuncuların yerini dolduracak transferler yapılacak mı ??

Sen kadrona henüz ne Giovani'yi ne de Stoch'u transfer edememişsin, elindeki WF oyuncusunu satıyosun.. İlginç.. Çok ilginç..

Herkesin doğrusuna saygın varsa bunu yazılarında göstereceksin.Bana yanlış yapılıyor diye sende yanlışla karşılık verirsen,heleki GSE rütbesine gelmiş biri orada düşünmek gerekir.

Ve ben senin dediklerini küçümsemiyorum senden daha akıllı görünmek gibi bir çabamda yok ki asıl sen milletin değerlerini sorgulayarak kendini büyük göstermiş oluyorsun.Aslında bana dediklerinin örneği sensin.

Küçümsemiyorsan bana attığın bir önceki mesajın son bölümlerine ve satır aralarına bak lütfen.

Ayrıca yazılarımda da gayet gösteriyorum ben kimseye ve kimsenin düşüncesine bir saygısızlık yapmıyorum sen yapıyorsun yaptın dedikçe ben yapmadığım birşeyi yapmış olmayacağım. Allaha şükür milleti küçümseyerek kendimi büyük göstermek gibi bir düşüncem de hiçbirzaman olmadı. Ben sadece Galatasaray sevgisi gözümüzü karartmasın diyorum eğer bu yanlışsa da sen bilirsin.

Haaa senin değer diye savunduğun şey her geleni alkışlamak hatasını kabahatini bile görmeyip övmek ondan sonra da gidince yerin dibine sokmaksa kalsın ben bu değere sahip çıkmıyorum. Kewell oynarken öv öv bitireme ondan sonra yerine Gio gelicek diye yerin dibine sok. Haldun Üstünel transfer yaparken geceleri bizi uykusuz bırakırken başına taç et ondan sonra istifa edince şovcu olsun. Keita fener maçında yumruk atarken aslanım de bir tane de benim için vursaydın de, gönderilince yaptığı hareketler bize yakışmıyordu takım oyuncusu değildi devamlılığı yoktu de. Ben bu değerlere sahip çıkmıyorum ve eleştiriyorum ve bunlara sahip çıkmıyorum. Bu görüşe sahip olanları da eleştiriyorum.

Keitanın iyisi c.ronaldodur zaten

yönetim derhal istifa etmeli özellikle sezgin !

kaç tane oyuncu gitti takımdan bu sene dikkat ettiyseniz hepsinin bir miktar parası ödenmedi. yazıklar olsun yazıklar

eskilerde öyleydi Hasan , Hakan , Ergün falan alacaklı ayrıldı takımdan doğru dürüst jubilesi bile yapılamadı

Geri
Üst Alt