Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Mod tarafından düzenlendi.

Şimdilik üzüldüm diyemem. O paraya gelecek adamlara bağlı.

O kalitede adamlar premier ligde 20M a el değiştirirken biz 8milyon + küsürlere satmışız. Küsüratlarıda aracı olan akbabaların(!) komisyonları heralde artık kimler aracı olduysa.

Keita'yı neden sattık? Rijkaard mı istemedi, oyun düzeninemi uymuyordu? Kimse kendini böyle saçma düşüncelerle avutmasın. Geçen sene alınırken bilmiyormuydu Rijkaard bu adamın sistemine uymadığını? Ya da bir senede mi anladı sistemine uymadığını?

Futbolda her zaman olduğu üzere 3 ihtimal var,

1-Rijkaard kendisiyle çelişiyor

2-Yönetim kendisiyle çelişiyor

3-Keita yerine Cristiano Ronaldo falan gelicek.

Kimse bana takım oyuncusu vs vs demesin eğer Keita takım oyuncusu değilse Arda da değildir,Elano hiç değildir. 89.dakikada 0-0 olan bir maçı çevirecek adam kimdir bizim takımda diye sorsanız ya Arda deriz ya da Keita. Bu adamı satan T.D ise anladığı futbolun içine, yönetimse sevdiği paranın içine tükürüp defterlerini dürerler.

-------------------------------------Keitayı satmanın açıklaması yoktur, ancak daha iyisiyle açıklarsınız yada küçüldüğünüzü kabul edersiniz----------------------

Eğer Rijkaard futboldan anlıyorsa Keitanın satılmasına onay falan vermemiştir,bu tamamen yönetimin işidir. Bence yakında Rijkaardda gidebilir, haberiniz olsun.

Para için falan değil..

Sisteme uymadığı için satıldı keita..

Evet sırtına 2 adam alıp gidip asist yapıyordu ama "herzaman" yapamıyordu o işleri..

Öyle topla akan adam gerektiren bir sistemimiz yok bizim.

C.Ronaldo'da akıyor topla ama o bile bazen akamıyoro ve bütün takım duruyor o zaman.

Messi gibi "pas futboluna" da uyum sağlayabilecek yetenekli adamlar lazım.

Rijkaard hiçbir zaman istemedi Keita'yı. Sistemin adamı değildi.

Gününde oldumu tek başına maç alırdı ama olmadı mı da tüm pas trafiğini bozardı işte Keita.

Elano sağda oynayacaksa çok daha hayırlı bir iş olur bizim için.

Hele ki ortaya Kallström + ayıboğan bir dmc takviyesi de olursa çok daha iyi olur.

Maalesef Haldun Üstünel çok istedi diye alınmıştı zaten Keita. Tıpkı Honda yerine Elano'yu almak gibi. O Honda şimdi neler yapıyor izliyorsunuz. Neskeens ve Rijkaard'ın işaret ettiği adamları alalım yeter. Balka kimse karışmasın. Ne başkan, ne Sezgin ne Üstünel..

Neymiş Efendim Rijkaad pas yapan oyuncu istiyormuş ondan Keita satılmış valla bu düşünce kadar saçma sapan düşünce görmedim. Koskoca Galatasaray'ın orta sahasında 1 metre yan pas atamayan adamlar dolu , kalecisi 40 metereden gol yiyor Rijkaard onu dert etmiyor da Neymiş Keita çalım atarak oynuyormuş valla pes . Adamlar Galatasaray'ın 2 günde kolunu kanadını kırdı , Kimsenin sesi çıkmıyor. Bütün büyük takımlar kaliteli oyuncularını takımda tutup , daha iyisi için arayış yaparlar . Sen en özel oyuncunu sat , sonra takımın güçlenecek diye bekle dur , tekrar tekrar söylüyorum yemin ederim bu Galatasaray' a ihanet , 52 .000 Kişililk stadın bitiyor , taraftar oraya Serdar Özkan' ı mı görmeye gelecek Allah aşkına ... Bence Türk Tekekom Arena da forvete Adnan Polat geçsin atıcılının çok kuvvetli olduğunu görmüş olduk , Sağ kanada da Kankası Adnan Sezgin geçsin , Keita çok Şahsi oynuyordu , Adnan Sezgin kesin bu duruma çözüm bulur. Hayret ya Herkesden beklerdim de Adnan Polattan beklemezdim bu rezillliği

Günaydin.. Bunun icin kac defa Konu actim ama yavas yavas kurtuluyoruz onlardan.. Mehmet Topal, Caner gitti gerisi Ayhan, Baris, Mustafa Sarp, Servet, baazende Sabri yapiyor..

elinde tutamamakmı yoksa elinde tutmak istememekmi? bence bunu ayırmalısın.

şu var dünya kupasındaki olay forma durumu, Bizim favori oyuncumuz ama TD ler için seçilebilen oyuncu değil örn: erikson günümz futbolunda topu ayakta tutmaktan çok iyi pas özelliği aranıyor. reijkard ta sistemine uymadıgı için satışına onay vermiştir. tamam tr ligleri için harikaydı belki atletico maçındada en iyiydi ama Td düşünmüyorsa bişey diyemeyiz. örn lyon adamlar futbolcu yetiştirip satıyor tamam belki biz düşük fiyata sattık ama lyon bu durumda yıldızları tutamadıgı için küçük takım olarak mı görülüyor.

Biz ne zamandan beri İlhan Cavcav vari transfer politikası izliyoruz onu söyler misin?

Beni Lyon ilgilendirmiyor. Ben Galatasaray taraftarıyım.

renkteşler sakin olun bende Keitayı çok severdim ama, ben futbolcuya değil galatasaraya aşığım, her yıl olduğu gibi ilk günden gidip kombinemi aldım, takımın başındakinler ve forma giyenler umurumda değil en çok katkı yapacak olan en verimlisi bile taş çatlasın 8 sene hizmet eder,ama sarı kırmızı renkler sonsuza dek sürecek, başarılar gelir geçer, daimi olan Galatasaraydır, sakinim çünkü 30 milyon taraftarı olan 100 yıllık bir takımın başındakiler Galatasarayın vizyonuna, kültürüne uymazlarsa görevden ayrılırlar, bu kadar basit.

ayrıca haldun üstünel olayına gelince, 2 yılda 7-8 yıldız futbolcuyu takıma kazandırdı, ama sadece 2-3 tanesi yaralı oldu, artık ikna ederken neler konuşuluyor ne vaatler veriyor bilmiyorum ama getirdiği adamlar sanki tatile gelmiş gibi ve yüksek ücretle oynuyorlar, bu hiç profesyonel değil bence, belki adnan sezginin başa gelmesi daha iyi olmuş olabilir, çünkü kendisi prosedürü çok iyi bilen ve piyasada sözü geçen birisidir, transfer edilecek adama gel sen bize biraz kendini göster, sonra istediğin yere gidersin, İstanbul güzel şehir herşey var diyerek değil. galatasarayı anlatarak ve paramızın kıymetini bilerek transfer yapması ümidini taşıyorum.

Geçmiş sayfalara baktım da bir Rijkaard yazamayan adam tutup Rijkaardı eleştirmiş. ''Adnan Sezgin sattı, o istedi, futbolu bilmiyor ben en iyiyim, Polat istifa'' diyen arkadaşlar acaba FM, PES gibi oyunlarda bile başarılı olabildiniz mi?

Yahu bende üzüldüm ama sistem için çocuğumu bile keserim diye atıp tutan arkadaşlar oturup ağlamaya başlamışlar. Açıkcası bende üzüldüm ama geçen sezon Keita'nın kopuk kopuk oynamasından çok sıkılmıştım ben. Maç içerisinde bile büyük değişiklikler gösteriyor. Yerine Kewell gibi daha sistemimsi bir oyuncu alınsın veya Kewell ile sözleşme yenilenip bir kanat oyuncusu daha alınsın gayet mükemmel olur.

O kalitede adamlar premier ligde 20M a el değiştirirken biz 8milyon + küsürlere satmışız. Küsüratlarıda aracı olan akbabaların(!) komisyonları heralde artık kimler aracı olduysa.

Keita'yı neden sattık? Rijkaard mı istemedi, oyun düzeninemi uymuyordu? Kimse kendini böyle saçma düşüncelerle avutmasın. Geçen sene alınırken bilmiyormuydu Rijkaard bu adamın sistemine uymadığını? Ya da bir senede mi anladı sistemine uymadığını?

Futbolda her zaman olduğu üzere 3 ihtimal var,

1-Rijkaard kendisiyle çelişiyor

2-Yönetim kendisiyle çelişiyor

3-Keita yerine Cristiano Ronaldo falan gelicek.

Kimse bana takım oyuncusu vs vs demesin eğer Keita takım oyuncusu değilse Arda da değildir,Elano hiç değildir. 89.dakikada 0-0 olan bir maçı çevirecek adam kimdir bizim takımda diye sorsanız ya Arda deriz ya da Keita. Bu adamı satan T.D ise anladığı futbolun içine, yönetimse sevdiği paranın içine tükürüp defterlerini dürerler.

-------------------------------------Keitayı satmanın açıklaması yoktur, ancak daha iyisiyle açıklarsınız yada küçüldüğünüzü kabul edersiniz----------------------

Eğer Rijkaard futboldan anlıyorsa Keitanın satılmasına onay falan vermemiştir,bu tamamen yönetimin işidir. Bence yakında Rijkaardda gidebilir, haberiniz olsun.

Olmamış.

Yönetim para istiyo , başarı istemiyor.Para hırsı gözünü bürümüş bu yönetimin.Akıllı bi yönetim en önemli oyuncusunu satmaz. YAZIK!

Demin Aksam Gazetesindeki Röportaji okudumda Baskanimiz Keitaya Ates Püskürüyordu. Demek'ki Satacaklari varmis, evet belki Keita'nin Sorunlu bir Futbolcuydu ama bunun icin Yöneticiler yokmu ? Keita Deplasmanda oynamiyor diyor herkes. Ben mi yanlis görüyorum.Adam Kosuyor'du Savasiyor'du ve en önemlisi hic yoktan Posizyon üretip bizlere Keyif veriyordu. Cok yazik Insallah yönetim gidip Brezilyali almaz Elano icin. Robinho Ronaldinho bile olsa istemiyorum Brezilyali bu Takimda.

fenerbahçe maçındaki yumruğu, beşiktaş maçındaki dirseği, trabzon maçındaki hidrofobisi, kayseri maçındaki drama dalındaki oscar'ı ve son olarak da brezilya maçındaki rivaldo vari davranışı, ben dahil çoğu galatasaray taraftarında bir antipati oluşturmuştu bence.

Ekşiden alıntı.

Keita 15 m. Euro eder dİyen dostlar queresma kaÇa geldİ? Hocanin kadroda dÜŞÜnmedİĞİ bİr oyuncu İÇİn İyİ fİyat.

Yıllardır Galatasaray yönetimlerinden gördüğüm en saçma hareket.Büyük paralara aldığın oyuncuyu neredeyse aynı fiyata niye satarsın arkadaş? Bu taraftar yıllardır bu kadar heyecanlandıran kanat oyuncusu görmedi.Yerine kimi alabilirler aklıma bir tane adam gelmiyor.

Beyler sakin.

Yeni uyandım.Gördüğüm haber karşısında bildiğin yıkıldım.Böyle saçmalık bence olmaz ya.Oynamayan takımda yüreğiyle oynayan tek futbolcuyu sattık ben artık birşey demiyorum.Güclü transferler yapıp elindeki güçlü oyuncuları satarak bir yere gelemezsin.Şimd kuşlar kına yakıyordur ne diyim cidden çok üzüldüm.

Keita gittiğin yerde umarım çok başarılı olursun verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ederiz.Seni asla unutmayacağız...

Mod tarafından düzenlendi.

Geri
Üst Alt