Neymiş Efendim Rijkaad pas yapan oyuncu istiyormuş ondan Keita satılmış valla bu düşünce kadar saçma sapan düşünce görmedim. Koskoca Galatasaray'ın orta sahasında 1 metre yan pas atamayan adamlar dolu , kalecisi 40 metereden gol yiyor Rijkaard onu dert etmiyor da Neymiş Keita çalım atarak oynuyormuş valla pes . Adamlar Galatasaray'ın 2 günde kolunu kanadını kırdı , Kimsenin sesi çıkmıyor. Bütün büyük takımlar kaliteli oyuncularını takımda tutup , daha iyisi için arayış yaparlar . Sen en özel oyuncunu sat , sonra takımın güçlenecek diye bekle dur , tekrar tekrar söylüyorum yemin ederim bu Galatasaray' a ihanet , 52 .000 Kişililk stadın bitiyor , taraftar oraya Serdar Özkan' ı mı görmeye gelecek Allah aşkına ... Bence Türk Tekekom Arena da forvete Adnan Polat geçsin atıcılının çok kuvvetli olduğunu görmüş olduk , Sağ kanada da Kankası Adnan Sezgin geçsin , Keita çok Şahsi oynuyordu , Adnan Sezgin kesin bu duruma çözüm bulur. Hayret ya Herkesden beklerdim de Adnan Polattan beklemezdim bu rezillliği