Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

ya bi yandan şoktayım bi yandan da vardır bi mantığı diyorum kendi kendime neyse hayırlısı olsun..futbol ticarete dönüştü artık yapacak bişe yok biri gider biri gelir...

Devre arasında Fener yada Bjk alır görürüm ben o zaman.

Bu kadar saçmalık olmaz.15-20 mn euro teklif gelse satılması düşünülürdü ancak.

Orta sahaya 3 iyi yabancı gelip Elano giderse ancak affederim yönetimi. :)

Hele elanoyu sağ da felan düşünürlerse maç felan izlemeyi bırakırım hayattan soğudum resmen şuan.

Herkes neden 1 milyon euro karı kafaya takmış? Belli ki kar icin degil butce yaratmak icin satılmıs. Yarın obur gun 2 transfere unutursunuz. Cok sıkıldım taraftar profilinden.

Ya Arkadaş ne bütçe yaratması adamı aldıkları paraya satıyorlar , sanki eline öyle büyük bir para geçecek . Hadi aynı paraya Bul bakalım Bir Keita daha bakakım bulabilecekmisin . Ha adamı 18 e satsalar bir yere kadar anlarız dersin ki yerine 2 , 3 kaliteli adam gelecek diye .8 milyon euroya 2 tane kaliteli oyuncu bile alamazsın. Ama gerçi Adnan Sezgin Sakat , Kadro dışı , 10 tane adamda bulurda sonra niye ligi 3. bitirdik diye hayıflanır durursun. Benim son bir nacizhane tavsiyem olacak Galatasaray yönetimine Lucas Neill ve Milan Baros' u da satın olsun bitsin bu iş . Hem hiç heyecan da olmaz , 5. olur paşa paşa önümüze bakarız. Keita' yı belirtilen fiyata satan yönetim ya haindir , ya da futboldan zerre kadar nasibini almamış basiretsiz insanlar topluluğudur.

Anladım ne demek istediğini ama futbol çok değişti artık para başarı ile geliyor. Bursaspor ilk 4 giremeseydi bu sene yıldız oyuncularını elde tutamayabilirmiydi.?

Tutamazdı. Peki biz Bursaspor muyuz ? Bunu idare edebilecek kadar birikimimiz ve geçmişimiz mali imkanımız gelirlerimiz yok mu.

Bursaspor'un gelirleriyle bizimkiler bir mi ? Biz de çıkıp Dünya Kupasında parlayan yıldızları beklemedik biliyoruz mali imkanımızı o ayrı konu.

O kalitede adamlar premier ligde 20M a el değiştirirken biz 8milyon + küsürlere satmışız. Küsüratlarıda aracı olan akbabaların(!) komisyonları heralde artık kimler aracı olduysa.

Keita'yı neden sattık? Rijkaard mı istemedi, oyun düzeninemi uymuyordu? Kimse kendini böyle saçma düşüncelerle avutmasın. Geçen sene alınırken bilmiyormuydu Rijkaard bu adamın sistemine uymadığını? Ya da bir senede mi anladı sistemine uymadığını?

Futbolda her zaman olduğu üzere 3 ihtimal var,

1-Rijkaard kendisiyle çelişiyor

2-Yönetim kendisiyle çelişiyor

3-Keita yerine Cristiano Ronaldo falan gelicek.

Kimse bana takım oyuncusu vs vs demesin eğer Keita takım oyuncusu değilse Arda da değildir,Elano hiç değildir. 89.dakikada 0-0 olan bir maçı çevirecek adam kimdir bizim takımda diye sorsanız ya Arda deriz ya da Keita. Bu adamı satan T.D ise anladığı futbolun içine, yönetimse sevdiği paranın içine tükürüp defterlerini dürerler.

-------------------------------------Keitayı satmanın açıklaması yoktur, ancak daha iyisiyle açıklarsınız yada küçüldüğünüzü kabul edersiniz----------------------

Eğer Rijkaard futboldan anlıyorsa Keitanın satılmasına onay falan vermemiştir,bu tamamen yönetimin işidir. Bence yakında Rijkaardda gidebilir, haberiniz olsun.

20M etseydi Lyon Bize üç kuruşa satmazdı ki Lyon nun bu işlerde nasıl olsugunu iyi bildiğini umuyorum.

ayrıca tamam keita iyiydi, ama acaba reijkard topu tutan oyuncu değilde pas yapan takım oyunu oynayan bir ekip planlıyor olamazmı.

ayrıca keita tamam 89. dakikasında skor u değiştirebilir fakat; futbolunu 90 dakikaya yayamıyordu kusura bakma. maçın 60 dakikası kötü sonra sahneye çıkıyor birşeyler yapmaya çalışıyordu.Gitmesine üzgünüz ama yine günah keçisi aramayın.

Bugün bu havayla burda pek durmuycam hadi herkese iyi günler...

Keitayı satmak ne ya kimi alacaklar onun yerine ? yönetim kendinden geçmis bu sene de yalan oldu

Birbirinizin adamlığını forumda ölçecek kadar zeki olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Hayır yani anlamıyorum niye kavga ediyorsunuz. Biraz sakin olmak çok mu zor? değer mi ceza almaya?

Taklacımız gitti, bundan sonraki taklalar yönetimden gelecek demek ki..:)

f43e07bb.gif

Bu transferi 2 şekilde mantıklı karşılayabilirim;

1-Keita'yı Rijkaard istemedi

2-Keita kendisi gitmek istedi.

Umarım böyle olmuştur.

Ben takimin heyecanlandirmasini futbolcunun heyecanlandirmasina yeĞlerİm.

iyi hamle toplamda 14 milyon euro gelir elde ettik sattığımız futbolculardan. Üstüne 2 kişi alıp giden değil 2 kişiyi sistemsel olarak ekarte çoktan ekarte etmiş oyuncular lazım bize.Keita'nın top çaldığını hatırlayan var mı?

14 milyon euro bütçemiz ve taksitlendirme seçeneklerimiz artık olduğuna göre gerçekten iyi oyuncular bekliyorum şu an.umutlandım valla. Elano'da satılmasın mümlünse.

Ayrıca kulübün 5 milyon TL olarak belirttiği bütçesi de mevcuttu. Toplamda 17 milyon EURO gibi bir bütçe oluyor. Tabi başka oyuncu satılacak mı o bilinmez.

Geri
Üst Alt